Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Hepinize merhaba,uzun zamandır bu topiği okuyorum,her sayfayı okudum diyebilirim hepinizle sanki uzun zamandır görüşüyor gibiyim :) Bugün Serdar Bey'in yanına görüşmeye gittim,burnum çok kemerli ve büyük bir burun değil ama Serdar Bey'in de söylediği gibi kemerim var,kemikte hafif bir eğrilik var ve burun ucum düşük,yüzümün orantısını çok beğendi burnun yapılınca çok daha güzel olursun yan profilden şu an hiç güzel gözükmüyor dedi ben de zaten bunun çocukluğumdan beri farkındayım :) Burun deliklerimi beğendi dışardan dikiş izin olmayacak,2 beden küçültücem,burun ucunu kaldırıcam ve hafif kavis vericem dedi çünkü ben hafif kavisli seviyorum. Yaptığı burunlara baktım gerçekten çok doğal duruyor.

Vocabularıe canım benım tesekurler guzel dıleklerın ıcın resımlerını gordum yorum yapıcam cok tatlısın canım ızın askerden alnıcak daha once koymustum huysuzun tekı kızdı ıste maalesef
Sadbuttruecımmm kader arkadasım benım sorma evet gıttı askere cok zor ılk gun daha teslım olmadı aılesı goturdu her saat bası arıyorum vallahı ya ne zormus allah saglık versın ıyı olsunlarda beklıcez vallahı canım benım delıkler buyuktu zaten kucultuldu fakat burnumda kuculdu ya oyle mınık burnum varkı delıkler yınede dıkkat cekıyo olmadı su ıznı koparayım yapıcam album canım benım ısallah senınde sıslıktendır benımkı serdar hoca on dakıkalık ıs dedı sanırım lokalle yapıcak ama bekle sabret dedı belkıde ıstemıceksın dedı bakalım canım benım allah kavustursun ısalah sevdıgıne

kızlar vocabularie akçaa tec bayan polis yosun zuhall maela janez sadbuttrue ve ismi aklama gelmeyen şekerlerimmm nasılsınız ben aslında nie girmedim çünkü hem burnumdan dolayı daha doğrusu burun deliklirimden hemde sevdiğimi uzaklara askere gönderdim ne zormuş ya şuan üzgünüm ve işillah geçsin istiyorum albümümü özel nedenlerden kaldırmak zorunda kaldım malesef ama sizin yorumlarınıza ayrı ayrı mutlu oldum şimdi yine burun deliklerimbüyük die dert eiyorum serdar hocaya söyledim sanırım 4 ay sonra ufak bir müdahale yapıcak ama hep benim kuruntum yoksa hocm burnumu harika yaptı izin alıp resim eklesem sizinde yorumlarınnızı merek ediyorum hepinizi çok seviyorum öpüyorum

canım benim allah kavştursun sadbutre tatlım senide bakmayın benim eşimde askerde değil ama farklı şehirlerdeyiz.iş durumundan dolayı.görüşyrz işte 2 haftada yada her hafta oyüzden özlem nedir bilyrm.foto bende koymak istym ama benmde eşim izin vermiyor.gerk yok diyor.bilmym zaten bazen canım okadar sıkılıyorki o çıkıntı bnim moralimi bozyo.masajla gececek gibide değil sanki.senin burun deliklerin küçülebilir ama bizim cıkıntısorunu ameliyatsız düzelmez.ben kavis istemiştim belli belirsiz.ama cıkıntı istememiştm:)bilmyrm bukadar maddi sıkıntıya girdim insallah düzelir.bütün birikim gitti basta cok mutluydym ama gün gectikce geçmycek diye üzüntüye kaplırm destek olalam biribirimze::KK43:

Onun dışında 18 aylık bir bebeğim olduğunu ve ne kadar süre darbe almamam gerektiğini söyledim 1,5 ay çok dikkat et dedi. Beni nerden buldunuz dedi ben de kadınlar klübünden dedim,Sadbuttrue senin burnunu çok beğendiğimi söyledim çok güzel bir kız güzelliği ortaya çıkmış gerçi daha yeni sayılır ama şimdiden gayet güzel duruyor dedim,Serdar Bey de evet daha da güzel olucak şişlikleri inince dedi :) Birisi benden Cansu Dere burnu istemişti normalde yapmam ama hastanın isteği bu şekilde olunca yaptım dedi o da bu forumdan dı ama kimdi hatırlamıyorum,Vocabulaire senin gibi birkaç kişinin burnunun üzerinde hafif çıkıntı gibi problemi olduğunu söyledim o zamanla geçicek yoksa orda kemer bırkamış olamam değil mi dedi. Bu arada derim kalın ve yağlı olduğu için biraz daha geç iner şişlikler dedi ama senden daha kalın hastalarım da var netice de iniyor belli bir müddet sonra dedi. Benim çok içime sindi açıkçası bu pazar yapalım dedi ama ben haftaya cuma sabahı olsun dedim. Bakalım,cuma bambaşka biri olucam heyecanlıyım,mutluyum merak ediyorum.

kızlar vocabularie akçaa tec bayan polis yosun zuhall maela janez sadbuttrue ve ismi aklama gelmeyen şekerlerimmm nasılsınız ben aslında nie girmedim çünkü hem burnumdan dolayı daha doğrusu burun deliklirimden hemde sevdiğimi uzaklara askere gönderdim ne zormuş ya şuan üzgünüm ve işillah geçsin istiyorum albümümü özel nedenlerden kaldırmak zorunda kaldım malesef ama sizin yorumlarınıza ayrı ayrı mutlu oldum şimdi yine burun deliklerimbüyük die dert eiyorum serdar hocaya söyledim sanırım 4 ay sonra ufak bir müdahale yapıcak ama hep benim kuruntum yoksa hocm burnumu harika yaptı izin alıp resim eklesem sizinde yorumlarınnızı merek ediyorum hepinizi çok seviyorum öpüyorum

canım tşk ii, Allah kavuştursun,burnun için acele etme 4-5 ayı atlat sonra ikinci operasyona karar ver,bence yapmaktan vazgeçersin eğer sabırlı olursan,çünkü şişilikler indikçe burun şekillenir buda zamana bağlı...

Vocabularıe canım benım tesekurler guzel dıleklerın ıcın resımlerını gordum yorum yapıcam cok tatlısın canım ızın askerden alnıcak daha once koymustum huysuzun tekı kızdı ıste maalesef
Sadbuttruecımmm kader arkadasım benım sorma evet gıttı askere cok zor ılk gun daha teslım olmadı aılesı goturdu her saat bası arıyorum vallahı ya ne zormus allah saglık versın ıyı olsunlarda beklıcez vallahı canım benım delıkler buyuktu zaten kucultuldu fakat burnumda kuculdu ya oyle mınık burnum varkı delıkler yınede dıkkat cekıyo olmadı su ıznı koparayım yapıcam album canım benım ısallah senınde sıslıktendır benımkı serdar hoca on dakıkalık ıs dedı sanırım lokalle yapıcak ama bekle sabret dedı belkıde ıstemıceksın dedı bakalım canım benım allah kavustursun ısalah sevdıgıne

sen şanslısın ben dün akşam erken saatte vedalaştım gece otobüse binerken sesini duydum sonra bu sabah indim diye aradı o kadar :KK43: aynı şehirde dipdibe olup bu kadar alıştıktan sonra hakkaten zormuş elim telefona gidio sürekli ama alışcaz işte mecbur.. canım sen şanslısın burnun istediğin boyutta oldu bana şu an ucu büyük daha doğrusu top gibi geliyor..bu arada resmi dediğim gibi koyabilirsin ben resim koydum ama böyle böyle kimse görmez bizden başka..ben senin burnun deliklerinde birşey göremedim pek zaten ufalmış daha ne kadar kçülcek kız nefes alamıcan sonra :) valla 3.ayımda görüşmem var ama o zamana kadar sabredemicem sanırım gidip konuşmak istiyorum..amiiiin canım benim sevdiklerimiz iyi olsun ve kavuşalım kısa zamanda inşallah

canım benim allah kavştursun sadbutre tatlım senide bakmayın benim eşimde askerde değil ama farklı şehirlerdeyiz.iş durumundan dolayı.görüşyrz işte 2 haftada yada her hafta oyüzden özlem nedir bilyrm.foto bende koymak istym ama benmde eşim izin vermiyor.gerk yok diyor.bilmym zaten bazen canım okadar sıkılıyorki o çıkıntı bnim moralimi bozyo.masajla gececek gibide değil sanki.senin burun deliklerin küçülebilir ama bizim cıkıntısorunu ameliyatsız düzelmez.ben kavis istemiştim belli belirsiz.ama cıkıntı istememiştm:)bilmyrm bukadar maddi sıkıntıya girdim insallah düzelir.bütün birikim gitti basta cok mutluydym ama gün gectikce geçmycek diye üzüntüye kaplırm destek olalam biribirimze::KK43:

akcaa canım teşekkür ederim çok sağol,sizin durumunuzda zor tabi ama işte en azından telefonda falan konusuyorsunuzdur askerlik bambaşka malesef..ben de çok merak ediyorum seni ama tabi saygı duyuyorum tabi koymayabilirsin ben de bir süre sonra kaldırırım heralde bakalım..akcaa senin daha çok yeni oldu o çıkıntı kemikteki şişliktedir ya da derinin altında ödem vardır sen masajlarını ihmal etme derim ben bi de takma kafaya..işin maddi boyutu hepimizde var ucuz birşey değil estetik ameliyat ne yazık ki..şuan için sabredip istediğimiz şekli almasını beklicez...benim günden güne sabahtan akşama bile çok fark oluyor hala..

Onun dışında 18 aylık bir bebeğim olduğunu ve ne kadar süre darbe almamam gerektiğini söyledim 1,5 ay çok dikkat et dedi. Beni nerden buldunuz dedi ben de kadınlar klübünden dedim,Sadbuttrue senin burnunu çok beğendiğimi söyledim çok güzel bir kız güzelliği ortaya çıkmış gerçi daha yeni sayılır ama şimdiden gayet güzel duruyor dedim,Serdar Bey de evet daha da güzel olucak şişlikleri inince dedi :) Birisi benden Cansu Dere burnu istemişti normalde yapmam ama hastanın isteği bu şekilde olunca yaptım dedi o da bu forumdan dı ama kimdi hatırlamıyorum,Vocabulaire senin gibi birkaç kişinin burnunun üzerinde hafif çıkıntı gibi problemi olduğunu söyledim o zamanla geçicek yoksa orda kemer bırkamış olamam değil mi dedi. Bu arada derim kalın ve yağlı olduğu için biraz daha geç iner şişlikler dedi ama senden daha kalın hastalarım da var netice de iniyor belli bir müddet sonra dedi. Benim çok içime sindi açıkçası bu pazar yapalım dedi ama ben haftaya cuma sabahı olsun dedim. Bakalım,cuma bambaşka biri olucam heyecanlıyım,mutluyum merak ediyorum.

ehehe o cansu dere burnu bizim beren06 da şu an canım ama daha güzeli tabi :)) bu arada ben seni yeni eklemedim mi resimlerimi ne zaman gördün canım merak ettim :) bu arada güzel düşüncelerin için de çok teşekkür ederim o senin içinin güzelliği :KK66: evet bana da öyle diyor ama şişliklerin inmesi azaldı tabi yavaş yavaş gidecek sanırım beklemek ameliyat olmaktan daha gıcık birşey valla yaa..çıkıntı konusuna birşey diyemiyorum valla ama o da lokalle düzelir gerek kalırsa diye düşünüyorum..bu arada sende bendensin kalın derili ve yağlı..o yüzden daha sabırlı olman gerekecek..

Son düzenleme:
Sadbuttrue daha önce başka bir nickle girmiştim sen de öyle eklemiştin ama orda direk ismim olduğu için rahatsız olup başka bir nick aldım kendime o zaman görmüştüm ve gerçekten yüzüne çok yakışmış burnun,evet sabırlı olucaz artık napalım :) bana zaten doktorun en çok üstüne basa basa söylediği şey zamanla oturucak ilk aylardan moralini bozma oturunca çok güzel olucak demesiydi, en az 1 yıldır bu süre tahminim,şimdiki halinden çok çok daha iyi olucağından çok ufak sorunları da dert etmem gibi geliyor bakalım görücez beraber. Ameliyatı Çağ Hastanesi'nde olucam, bugün kan vermeye gittim oraya ücretsiz. Benim genel anestezi fobim vardı aslında yani uyanamamak ama doktor hiç şimdiye kadar öyle birşey yaşamadığını zaten öyle birşey olsa burda olmazdım bu işi yapamazdım dedi. Çok heyecanlıyım eşime burnumda et var ameliyat olmam zorunlu yaptırmışken de estetik olucam dedim mecburen biraz karşı çünkü takmışsın neyse ol bakalım dedi umarım o da beğenir yeni halimi gerçi en önemlisi benim beğenmem ama onun da görüşleri önemli.

Sadbuttrue daha önce başka bir nickle girmiştim sen de öyle eklemiştin ama orda direk ismim olduğu için rahatsız olup başka bir nick aldım kendime o zaman görmüştüm ve gerçekten yüzüne çok yakışmış burnun,evet sabırlı olucaz artık napalım :) bana zaten doktorun en çok üstüne basa basa söylediği şey zamanla oturucak ilk aylardan moralini bozma oturunca çok güzel olucak demesiydi, en az 1 yıldır bu süre tahminim,şimdiki halinden çok çok daha iyi olucağından çok ufak sorunları da dert etmem gibi geliyor bakalım görücez beraber. Ameliyatı Çağ Hastanesi'nde olucam, bugün kan vermeye gittim oraya ücretsiz. Benim genel anestezi fobim vardı aslında yani uyanamamak ama doktor hiç şimdiye kadar öyle birşey yaşamadığını zaten öyle birşey olsa burda olmazdım bu işi yapamazdım dedi. Çok heyecanlıyım eşime burnumda et var ameliyat olmam zorunlu yaptırmışken de estetik olucam dedim mecburen biraz karşı çünkü takmışsın neyse ol bakalım dedi umarım o da beğenir yeni halimi gerçi en önemlisi benim beğenmem ama onun da görüşleri önemli.

hııı anladım canı o ihtimal hiç aklıma gelmemişti ben de diyorum nerden gördü:) iyi yapmışssın canım, ya çok teşekkür ederim mutlu oldum bne çok memnunun sadece derim kalın ve yağlı burnum o yüzden aceleci davranıyorum sanırım,bir de bi ara grip oldum falan o zaman daha da bi şişti ondan..onun dışında nefesim gayet iyi benim de etler yakıldı ve kemik eğriliği düzeltildi.. anesteziden hiç korkmadım ben bende de iğne fobisi var en büyük korkum oydu komik ama öyle..ameliyattan çıktı diyorum ki kolum ağrıyor serum bitmedimi hadi çıkarın artık falan dedim düşün :)) ay erkeklere bakma sen benim babam bantlarım çıkınca aradaki farkı anlamadı neredeyse moralim bozuldu zaten istemiyordu olmamı ne gerek var falan diyodu ama işte kafama koydum oldum ben sen de ol gitsin korkma çok çabuk geçecek :)

hııı anladım canı o ihtimal hiç aklıma gelmemişti ben de diyorum nerden gördü:) iyi yapmışssın canım, ya çok teşekkür ederim mutlu oldum bne çok memnunun sadece derim kalın ve yağlı burnum o yüzden aceleci davranıyorum sanırım,bir de bi ara grip oldum falan o zaman daha da bi şişti ondan..onun dışında nefesim gayet iyi benim de etler yakıldı ve kemik eğriliği düzeltildi.. anesteziden hiç korkmadım ben bende de iğne fobisi var en büyük korkum oydu komik ama öyle..ameliyattan çıktı diyorum ki kolum ağrıyor serum bitmedimi hadi çıkarın artık falan dedim düşün :)) ay erkeklere bakma sen benim babam bantlarım çıkınca aradaki farkı anlamadı neredeyse moralim bozuldu zaten istemiyordu olmamı ne gerek var falan diyodu ama işte kafama koydum oldum ben sen de ol gitsin korkma çok çabuk geçecek :)

Teşekkür ederim, zaten sizin yorumlarınız sayesinde işim baya kolaylaştı, arada soru sorabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim. Hoca okyanus suyu ve bactroban krem yazdı onları da hazır edeyim diyorum. Okyanus suyuna tamponlar çıktıktan hemen sonra mı başladınız?

Sadbuttrue bıtanem ya sen boyle yazdın ya gozlerım doldu sanırım ılk gunler cok zor olucak sımdı aradım gırıyomus agladım vallahı ne zormus ya telefon kullanabılseler bu kadar zor olmaz gercekten canım benım burnum zaten kucuktu sısken bıle kucuktu sımdı mınıcık zaten ıste o yuzden delıkler dıkkat cekıyo bence canım senın sıslık yuzunden top gıbı gelıyo ama gecıcek ısallah vallahı cok guzellelsmıssın hayatım sen ya canım ınan az kuculse delıkler daha guzel olucak ısallah bende gecen hafta gıtmıstım 5 te ordaydım onumuzdekı hafta gıdıcem ıste canım yıne

Akcaa canım benım senıde allah esıne kavustursun ısallah ayrılık zormus bıtanem daha amelıyatın cok yenı emınım burnundakı sısler ınınce guzellesıcek fark edıyo gunden gune bıtanem benım dert etme bende merak edıyorum senı vallahı

Tecc kuzumm cok tesk destegın ıcın guzel sozlerıne tesekurler ıste taktımmı takıyorum serdar hocayıda rahatsız edıyorum bakalım yaza kadar zamanım var canım

Part of moon canım benım ısallah serdar hoca senın burnunuda ıstedıgın gıbı cok guzel yapıcak evet o cansu dere burnu ısteyen benım ve hocam saolsun cansununkınden daha guzelını yaptı bana dınledı anladı yaptı canım amelıyat olmak ınan kı hepsınden daha kolaymıs onemlı olan bekleme surecı ısallah ıstedıgın olsun sevgıler

Part of moon canım benım ısallah serdar hoca senın burnunuda ıstedıgın gıbı cok guzel yapıcak evet o cansu dere burnu ısteyen benım ve hocam saolsun cansununkınden daha guzelını yaptı bana dınledı anladı yaptı canım amelıyat olmak ınan kı hepsınden daha kolaymıs onemlı olan bekleme surecı ısallah ıstedıgın olsun sevgıler

Beren cok tesekkur ederim guzel temennilerin icin umarim icime siner ama sinecegini hissediyorum,senin icin cansu dere burnu yaptik ve yakisti hastama dedi herkese olmaz dedi bana olmazmis cok kucuk ve kalkik burun gerci ben de hafif kavisli ve birazcik kalkik istiyorum yuzume uygun olur insallah :) okyanus suyunu tampon ciktiktan hemen sonra mi kullanmaya basliyoruz,bir de ameliyattan once kac saat ac kalmak gerek onu sormayi unutmusum doktor beye

cumartesi günü ameliyatım var ..biraz heyecan biraz korku bastırdı beni:KK43: burun deliklerimde küçültme yapılıcam sanırım arkadaslar dikişlerin iyileşme süresi nasıl oluyor bide esktra bir agrı yada acı söz konusumu ? biraz bilgi verebilirmisiniz ?

Mayacım selam, agrı falan cok olmuyor korkmasakın. Benim bogazım agrımıstı cok burnumu unutmustum gecici olarak. Acı da olmuyor enteresan bir sekilde...sadece ameliyata girmeden damar acilirken igne acıtıyor-yani ben biraz hassasım ignelere karsı, yoksa uyuyup gidiyorsun. Uyanınca agrın olsa bile <2. gune bisey kalmaz. Sonrasında sekil alana kadar cok sabır gerekiyormus, yakında ermis olucaz hep birlikte :KK66:

tesekkur ederım tatlım karsılasmamız gercekten cok ıyı oldu ama sankı yıllardır tanısıyormusuz gıbıydık hocada oyle zannettı:KK1: bu arada sende cok tatlı bır bayansın burnunu cok begendım yuzune cok yakısmıs canım sakın bır hata yapıp dıkısını aldırma derım boyle cok guzel gorunuyor. esım begendı caktırmadan bana bakıyor ben dızıye falan dalınca bana uzun uzun bakıyor caktırmadan oda dıyordur bu kım:KK1: eskı burnumu albume koydum canım cok buyuktu. sen ne yaptın masajlara basladınmı nasıl gıdıyor annen amelıyat oldumu sımdıden gecmış olsun. ayrıca cok hoş, alımlı ve samımı bır bayansın esın cok sanslı:KK16:

Canım o senin cana yakınlıgın, artık senin gibilerin soyu tukenmek uzere, cok sıcaksın. Canım bugun karar verdim aldırmıycam dikisi simdi, sonra duser falan diye korktum. Simdi esim de alıstı, daha iyi gorunuyor diyor. Esinin begenmesine cok sevndim. Neyse biz once kendimiz begenelim en iyisi :KK66: Masajlara basladım, hic aksatmadan yapıyorum. Sen sormussun ya ne zaman baslanıyor diye, haftaya Cumartesi baslayacaksın sen, yani atel cıktıktan bir hafta sonra. Canım annem ameliyatı simdi iptal etti, dun baska bir saglık sorunu cıktı cunku, ertelendi yani onunki. Canım cok sagol, ne guzel seyler soylemissin, cok utandım. Senin esin de cok sanslı ayrıca. Cok opuyorum.

masajları kesinlikle aksatmayın arkadaşlar. Eğer bir seansını bile canınız yapmak istemezse burada çıkıntıdan şikayet edenlerin yorumları gelsin aklınıza. Yaşayarak öğrenmek zorunda kalmayın...

Vocab. bu kadar kendini suclama :KK43: yani masajdan mı ille bu cıkıntı..aslında Serdar hocayla konus derim ben de bir daha...belki bir mudahele gerekir. Yani artık ille cıkıntı kalacak diye bisey yok....

masajları kesinlikle aksatmayın arkadaşlar. Eğer bir seansını bile canınız yapmak istemezse burada çıkıntıdan şikayet edenlerin yorumları gelsin aklınıza. Yaşayarak öğrenmek zorunda kalmayın...

Vocab. bu kadar kendini suclama :KK43: yani masajdan mı ille bu cıkıntı..aslında Serdar hocayla konus derim ben de bir daha...belki bir mudahele gerekir. Yani artık ille cıkıntı kalacak diye bisey yok...Sana kesin gecer mi dedi hoca? Yani bu arada resimlerde cok hafif belli oluyor ama sen soylemesen anlamazdım ben. Hatta cıkıntı nerde diye aradım resimlerine bakarken...Ama bence sen bir konus doktorla. Boyle kendi ustune alma butun sorumlulugu.

Berencim selamlar burun deliklerin hiç büyük görünmüyo bence :) Umarım sevdiğine de en kısa zamanda kavuşursun kafana takma hiçbir şeyi öptüm

PART OFF MOON canım benim seninki daha güzel olsun işallah benimki biraz yapılı olduğu belli zor bir burundu genelde doğal burunlar tutuluyor ama ben tututurdum minik olucak kalkık olucak die saolsun hocam yaptı sevdim bende

SADBUTTRUE canımm aradım hem salya sümük ağlıyorum son kez konuştuk hemde lütfen dedim resim koycam izin ver tamam dedi garibim ne yapsın koydum resimleri eskiler duruyordu zaten yeni halinide koydum öpüyorum hepinizi

SADBUTTRUE ve BEREN06 Allah kavustursun, cok zordur eminim, ben de evlendikten sonra 6 ay gorev nedeniyle ayrı kalmıstım sabır nedir bilirim...Ama asker yolu gozlemek daha zordur tabi. Size bol bol sabır diliyorum. Berencim senin burnun cok guzeldi, deliklerin bana normal gelmisti ama sana buyuk geldiyse yaptır tabiislem. Ama ben cok begenmistim senin burnunu da.

AKCAA benim de sanki hafif bisey var ama sislik mi ne anlamıyorum. Bastırınca iniyo gibi. Dur yahu moralini hemen bozma. Bizim daha cok yeni, biraz beklemek lazım. Simdi sabırlı ol uzulme lutfen. Ben be bekliyorum bakalım bir inse su sislikler.

X