DR.Serdar Eren

serdar eren e ameliyat olan arkadaşlar tecrübelerinizi ve fotolarınızı bizimle paylaşır mısınz lütfen...

Tekrar merhaba henüz muayeneye gidemedigim icin yeni bilgi veremedim. Suanda fiyatı ne bilmiyorum ben 6000€ ödemiştim. Ama tekrar ediyorum Serdar Eren çok isim yapmış bir doktor çok naturel burun yapıyor fakat mükemmeli beklememek en dogrusu. Muayene olur olmaz size yine yazıcam çünkü bazı detaylar ve rahatsızlıklarım var bunun nedenini öğrenmek icin kontrole gitmem gerek

bi bilgi edinirsen burda paylaşırsan sevinirim.bi tane hastasının fotosunu görmek kısmet olmadı.çk merak ediyorum.

serdar erene burun ameliyati yaptirali 2 hafta oldu. inanilmaz memnunum. ameliyattan sonra yuzumde asla sislik veya morluk yoktu. ertesi sabah kalktigimda biraz morarma ve sislik oldu ama 3 gunde gecti. cok ilgili bir doktor ve hastasinin ne istedigini iyi anliyor. su an sadece burnumun ucunda biraz odem var ama benden baska kimse anlayamiyor. cok dogal bir buruna sahip oldum. yandan dogal bir kalkiklik var onden bakincada eski burnuma cok benziyor sadece biraz daralttirdim. yani tam istedigim gibi oldu. arkadaslar evet biraz pahali ama serdar erene burnunu yaptiran baska tanidiklarimda var hepsi cok memnun. ama gogusleri yada karni nasil yapiyor bilemem. bence tereddut etmeyin.

fiyatı nedir sorması ayıp? ben revizyon konusunda serdar eren ve onur erol arasında kaldım da

Serdar bey burun ameliyatını ne kadara yapıyor?, muayene sırasında bilgisayarda, fotoğrafımız üzerinde herhangi bir çalışma yapıyor mu? bu konularda bilgi verebilir misiniz?

bende serdar bey e ameliyat olmak istiyorum, siz bu mesajı yazalı uzun bir zaman olmuş, ameliyatınız gerçekleşti mi?

Öncelikle verdiğiniz bilgiler için çok teşekür ederim, bende Serdar bey e ameliyat olmak istiyorum fakat bu başlıklata da görüldüğü üzere bizi bu konuda bilgilendirecek çok fazla kişi yok, sizi bulmuşken ameliyat öncesi ve snrası fotoğraflarınızı yüklemenizi rica etsem :) zor bir dönem sizde yaşamışsınzdır doktor tercihi çok önemli, bu süreçte yardımınızı bekliyorum.

Tek kötü yanı muayane ücreti çok uçuk,ameliyat ücretleri çok uçuk. Türkiye'de Euro ile çalışmak ne demek onuda anlamadım.Onur Erol'un bile en fazla 300 tl muayane ücreti var Serdar Beyin 200 euro yani 500 tl yaklaşık.Bende olası bir revizyon burun estetiği için doktor arayışı içerisindeyim. İlk ameliyatımı hiç bir sorun yokken yoktan akılsızlığımdan oldum ve ne büyük ne kemersiz olan burnum şuan bozuldu. Tabi aynı zamanda psikolojimde, ilk ameliyat bir travma etkisi yarattı bir daha hata yapma şansım yok. İşini bilen bir doktorda ameliyat olmak istiyorum, Dr.Serdar Eren Almanya'dada ameliyat yapan, duyduğum kadarıyla çok ünlü kişiyi ameliyat yapmış bir doktor. Doktorum proğramına çıkmıştı, çok güzel konuşuyordu gençleri estetik operasyona yönlendirmeyin diye.Hala youtube da mevcut videoları. Forumda pek adını duymasakta çok fazla yoğun bir doktor. Forumda daha çok 2 tane Kulak Burun Boğaz uzmanın ismi geçiyor Emre İlhan ve Muhammet Dilber

ismini ben de duydum ancak yorumunuzdaki kadar idealist olduğunu düşünmüyorum çünkü 18 20 yaşındaki gençleri de ameliyat ediyor artık para herşeyin önünde maalesef

ismini ben de duydum ancak yorumunuzdaki kadar idealist olduğunu düşünmüyorum çünkü 18 20 yaşındaki gençleri de ameliyat ediyor artık para herşeyin önünde maalesef

Hangi doktor ameliyat etmiyor ki ? Ayrıca ben 21 yaşındayımda 18 20 yaşındaki gençlerin sorunu olamazmı ? Sırf daha güzel olayım diye değil, kulakları kepçedir burnu kemerlidir yada büyüktür ne biliyim. Onu rahatsız ediyordur

Herkese farklı fiyat mı veriyor? Yapılacak işleme göre? Bana dediği rakam 6.500 euro. Merak ettim, başka fiyat hakkında bilgisi olan biri varsa yazabilir mi? Teşekkürler...

Serdar bey'in ameliyat ettiği burunların fotografını muanehanesine gidince gördüm fakat bu beni pek tatmin etmedi. Toplamda 10 adet burun görmüşümdür. Daha fazla görmek istediğimi söylediğimde başa döndü ben de üstelemedim
Burun ameliyatı olan arkadaşlar fotograflarını paylaşabilirler mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…