serdar erene burun ameliyati yaptirali 2 hafta oldu. inanilmaz memnunum. ameliyattan sonra yuzumde asla sislik veya morluk yoktu. ertesi sabah kalktigimda biraz morarma ve sislik oldu ama 3 gunde gecti. cok ilgili bir doktor ve hastasinin ne istedigini iyi anliyor. su an sadece burnumun ucunda biraz odem var ama benden baska kimse anlayamiyor. cok dogal bir buruna sahip oldum. yandan dogal bir kalkiklik var onden bakincada eski burnuma cok benziyor sadece biraz daralttirdim. yani tam istedigim gibi oldu. arkadaslar evet biraz pahali ama serdar erene burnunu yaptiran baska tanidiklarimda var hepsi cok memnun. ama gogusleri yada karni nasil yapiyor bilemem. bence tereddut etmeyin.
evet muayene ücreti 200 euro ztn pek vakti yok 1-1.5 ay bekliosunuz randevu almak için..adınızı bekleme listesine yazdırabilirsiniz bir randevu ipt oldugunda sizi cagırabiliyolar ama o listede uzun bir liste :) ameliyatımı henüz olmadım ama olunca resimleri gönderirim sana..serdar bey her yüze mükemmel kücük kalkık burun falan yapmıyor yüzün harmonisi ve ifadesini bozmamaya dikkat ediyor mesela benim yüzümün harmonisini bozmamak icin sadece burun ucuyla oynıcak..ve yaptıgı burunların resimlerini gördüm kesinlikle her yüze farklı bir burun yapıyor yaptıgı bir burun digerine asla benzemiyor..arkdslk isteğini kabul ettim
Merhabalar ben 2 ay önce serdar beye amelyat oldum. Nisanda randevu almıstık, eylülde muayene oldum ve hemen o hafta amellyata alındım. Cok zor kemikli sert bir burnum vardı. Burun yapım dar ince uzun kemerli ve cok ama cok sertti. Suanda yüzüme uygun biraz genis UCU MUHTESEM kemersiz ve naturel bir burnum var.
Sunu söyleyebilirim, beklentiniz mükemmel burun olmamalı, size uygun olan yüzü gözleri ifadeyi degistirmeyen bir burun olmalı yoksa memnun olmazsınız. Mesela ben yandan bambaska biri oldum, önden bakınca da yumusak yüzlü ama kesinlikle sanki Allah vergisi bir burunmus gibi duruyor. Birkere alın ve burun birlesimi olan yeri tüm doktorlar cok oyarlar ve bu yüzden cok kalkık fındık bi burun diil.
Muhtesem bir sekilde düzgün ama dogal kemersiz yumusak ve yüzüme oturan bir burnum oldu.
Amelyat sonrası ne bir agrı kesici ne sislik ne morluk yasamadım ki burnum cok zorlayan bir burundu. Amelyat sonrası uyanır uyanmaz acıktım ve dolu dolu yemegimi yedim, kafeteryaya inip amelyattan 3 saat sonra sigaralarımı ictim cok rahat harika bir operasyndu.
Sonrasını sorarsanız yüzümde 0 ödem ki hic kimse inanamıyodu fakat ödem sadece burunda oluyo cok hafif 2 hafta sonra geciyo.
Benim tek sıkıntım burun deliklerimi begenmedim daha kücük kapalı olurdu diye düsünüyorum ve birde burnumda sag tarafta problem vardı ve nefes alamıyordum. Amelyattan hemen sonra 2 burun deligimde acıktı fakat hala amelyat olalı 2 ay gecmesine ragmen burun akıntım hafif tıkanıklıgım( grip gibiyim özellikle sabahları burnum tamamen dolu), peceteyle devamlı burnumu temizleme ihtiyacım gecmedi. Azalmadı da... burnumu amelyattan beri serdar beyin söyledigi gibi illk tuzlu su ile devamlı banyo yaptırıdıgım halde gecmedi.
Bir sonraki kontrolüöm yılbasından sonra bakalım....
Burnumdan görüntümden genel anlamda cok memnunum ama detaylara girersek tabiki minik minik seyler vardır.
AMA ZATEN SU BIR GERCEK SERDAR ERENIN calısma sekli prensibi bu, kimseye tek tip burun yapmıyo dogal olan en mükemmel burnu yapıyor ve bu sekilde isim yapmıs bir doktor. Ben tavsiye ederim sadece su akıntı sorunumun alerjik olup olmadıgından emin olmam lazım, cünkü dogustan gelen milyon cesit alerjim var...
ismini ben de duydum ancak yorumunuzdaki kadar idealist olduğunu düşünmüyorum çünkü 18 20 yaşındaki gençleri de ameliyat ediyor artık para herşeyin önünde maalesefTek kötü yanı muayane ücreti çok uçuk,ameliyat ücretleri çok uçuk. Türkiye'de Euro ile çalışmak ne demek onuda anlamadım.Onur Erol'un bile en fazla 300 tl muayane ücreti var Serdar Beyin 200 euro yani 500 tl yaklaşık.Bende olası bir revizyon burun estetiği için doktor arayışı içerisindeyim. İlk ameliyatımı hiç bir sorun yokken yoktan akılsızlığımdan oldum ve ne büyük ne kemersiz olan burnum şuan bozuldu. Tabi aynı zamanda psikolojimde, ilk ameliyat bir travma etkisi yarattı bir daha hata yapma şansım yok. İşini bilen bir doktorda ameliyat olmak istiyorum, Dr.Serdar Eren Almanya'dada ameliyat yapan, duyduğum kadarıyla çok ünlü kişiyi ameliyat yapmış bir doktor. Doktorum proğramına çıkmıştı, çok güzel konuşuyordu gençleri estetik operasyona yönlendirmeyin diye.Hala youtube da mevcut videoları. Forumda pek adını duymasakta çok fazla yoğun bir doktor. Forumda daha çok 2 tane Kulak Burun Boğaz uzmanın ismi geçiyor Emre İlhan ve Muhammet Dilber
ismini ben de duydum ancak yorumunuzdaki kadar idealist olduğunu düşünmüyorum çünkü 18 20 yaşındaki gençleri de ameliyat ediyor artık para herşeyin önünde maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?