merhaba
bende dr serdar erende ameliyat olmayi düsünüyorum iki hafta sonra fakat tam kararimi vermis degilim kuzenim dr naci celigi öneriyor
ben almanyada dr erenle görüsmüsdüm iki kez.simdi almanyada yapmiyo daha ameliyatlari istanbulda bitek yapiyor sadece hastalariyla görüsüyor almanyada...sorulariniz varsa yanitliyabilirim
görüsmelerinizden sonra benimde size sorularim olacak =)
iyi oldugunu nerden biliyiorsun=)
görüstün mü hic naci celikle ?
ben bu ayin 24.de istanbul gelicem ve o gün yetistirebilirsem hem naci celikle hemde serdar erenle görüsmek istiyorum
bende onda ameliyqt olmay düsünüyordum burnumdan sonra vazgectim baska birinde oldum..ama iyi olmadigindn degil tabii tam aksine iyi bi doktor.. bi sene onu arastirdim iki kere görüstüm.. dr serdar ereni tavsi ederim :)
Merhabalar,
Serdar Eren'i ben de araştırıyorum burun estetiği için ama benim revizyon olucak.
Sitede onunla ilgili pek yorum bulamadım açıkçası.
Siz neden sora vazgeçtiniz serdar erenden ve kime oldunuz acaba merak ettim.
Özel bir sebebi yoksa öğrenebilir miyim?
Teşekkürler... :)
Serdar Eren'in ismini çok duydum fiyatı yüksek olan iyi cerrahlardan bir tanesi benim arkadaşım burun revizyonu için gitti muayne ücreti 200 EURO iyi cerah demem de Barış Bey le sohbetimizde konuşmuştuk
Arkadaşım Onur Erol da ameliyat olmuş 3 kezde revizyon Serdar Bey iyi bir estetik cerrah olduğu için onunla görüşmeye gitti fakat arkadaşıma tekrar bir revizyon için çok erken olduğunu 3-4 ay sonra tekrar görmek istediğini söylemiş. Bire bir ameliyat olan kimseyi tanımıyorum.))) Ama görüşmedeki ilgi ve bilgilendirmesinden çok memnun kaldığını söyledi bunu biliyorum:)) Hakkaınızda hayırlısı
Serdar Eren in baya iyi bir doktor olduğundan şüphem yok ancak fiyatları konusunda bilgim yok.burun estetiği olan varsa yaklasık olarak fiyatı söyler mi acaba
bence iyi bir doktordur. ama allahaşkına 9000€ ya göğüs büyütme mi olur yaaa
zaten belli başlı protezler var ve iyi dr.lar bunları kullanıyor. yani bu ameliyata 9000€ alıyorsa burun 10-15 bin € arasınbdadır herhal