• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DR.Serdar Eren

Dr Serdar Eren ilk gorusmede cok ilgili ve kibardır size yeterli guveni verir ama siz operasyonu olduktan sonra emin olun tum ilgilisini ve nezaketini bir anda bırakır normal hastalardan cok unlu isine yarayacak reklamını yapacak hastalarla daha cok ilgilenir. Bir cok operasyon olmus kisi aynı seyi soyleyecektir arastirirsaniz. Yukardaki gibi değişik ilginç iddialar da var kendisi hakkında zaten...

Merhabalar, bende karin germe ve gögüs diklestirmeyi düsnüyorum! Iki dr arasi kaldim biri dr serdar eren digeri dr tamer sakrak! Her ikisinede muayene oldum iki ay önce! Serdar bey tamer beyin üc mislisini istiyor! Asil kararimi serdar beye verdim- sonuctan 100% memnun kalma düsüncesiyle! Ama forumdakileri görünce biraz kararsiz kaliyorum.... karin germe ameliyati olan birisi varmi????

Doktorla görüştüysen içine sindiyse kararını değiştirme sonuç da adamın başarı oranı yüksek; bir iki üç memnun olmayan hastası oldu diye (ki bazıları gelir burada k.k da özelden açıktan başka amaç güderek doktor karalar ) ki bu doktor başarısız olmaz aklı selim olan okur araştırır !!! Benim doktoruma da olanların %90 memnunken memnun olmayan azınlıkta var bunlar normal şeyler umarım istediğin sonucu alırsın mutlu olursun

Son düzenleme:
Doktorla görüştüysen içine sindiyse kararını değiştirme sonuç da adamın başarı oranı yüksek; bir iki üç memnun olmayan hastası oldu diye (ki bazıları gelir burada k.k da özelden açıktan başka amaç güderek doktor karalar ) ki bu doktor başarısız olmaz aklı selim olan okur araştırır !!! Benim doktoruma da olanların %90 memnunken memnun olmayan azınlıkta var bunlar normal şeyler umarım istediğin sonucu alırsın mutlu olursun
Selam, cok sagol! Evet aslinda haklisin. Kafalsr okudukca karisoyor... insallah cok memnun kalirim evet... senin dr kimdi? Ve neler yaptirdin?

Selam, cok sagol! Evet aslinda haklisin. Kafalsr okudukca karisoyor... insallah cok memnun kalirim evet... senin dr kimdi? Ve neler yaptirdin?

yazdım özelden dediğim gibi k.k daki yorumlara çok takılma kimi dr den para koparma kimi beleşe ameliyat kimi dr den intikam için yazar çizer başarı oranına bak doktorunun oran yüksekse senin de frekansın uyduysa olay tamamdır başarılı sonuçların olsun.

Ya ben bugün tesadüfen şu meşhur video yüklenen sitede Serdar Eren’le ilgili bir video gördüm.Alman kanallarından birinin haber bültenine çıkmış.Kamera görüntüleri de var,sedyede bilinci kapalı ya da yarı kapalı bir adama yumruk atıyor falan,adam ölmüş galiba,Almanca olduğu için haber o kısmını tam olarak anlayamadım.Yani bu doktorla ilgili çok değişik iddialar var.Burada da bir bayan bazı iddialarda bulunmuştu biliyorsunuz.Yukarılarda mesajı var.

bende şuan en iyi estetik cerrah yazdığımda Serdar Eren' i gördüm fakat Almanya' da ana haber de yayınlanan, yogun bakımda ki erkek hastaya vurdugu videosunu görüp inanamadım. Bu kadar acık yayınlanan olaylar varken bu insanlar en iyi listesinde adını hala nasıl korur? hatta nasıl bu işi yapar inanamıyorum!

Kızlar merhaba
Serdar Eren adını duyunca yazmak istedim
Ben Serdar erene Göğüs küçültmek için gittim konuşması ve ikna edici yönü mükemmel o kadar güven verici ki Göğüs küçültmeyi karınla beraber Yaparım yoksa gelme demesinide kabul ederek Göğüs küçültme ve karın germe oldum
Fiatı diğer Dr lerden çok fazla ve o kadar parayı verince insan şöyle düşünüyor en iyisine gittim en iyisi yapılacak
Meme küçültmede ve karında bazı sorunlar oldu başka doktora gitsem ve bunlar olsa keşke Serdar erene gitseydim derdim
Maalesef doktorlar marka olduktan sonra sanırım işlerini asistanları yapıyor şansınıza güvenin belki sizin ameliyatınızı kendi eliyle yapar :)
Ameliyattan sonra Serdar Eren'in o güven verici ve ilgili halinin kalmadığını Söylemek zorundayım

Kızlar merhaba
Serdar Eren adını duyunca yazmak istedim
Ben Serdar erene Göğüs küçültmek için gittim konuşması ve ikna edici yönü mükemmel o kadar güven verici ki Göğüs küçültmeyi karınla beraber Yaparım yoksa gelme demesinide kabul ederek Göğüs küçültme ve karın germe oldum
Fiatı diğer Dr lerden çok fazla ve o kadar parayı verince insan şöyle düşünüyor en iyisine gittim en iyisi yapılacak
Meme küçültmede ve karında bazı sorunlar oldu başka doktora gitsem ve bunlar olsa keşke Serdar erene gitseydim derdim
Maalesef doktorlar marka olduktan sonra sanırım işlerini asistanları yapıyor şansınıza güvenin belki sizin ameliyatınızı kendi eliyle yapar :)
Ameliyattan sonra Serdar Eren'in o güven verici ve ilgili halinin kalmadığını Söylemek zorundayım
Merhabalar,
Kac yil gecmi$. Serdar Eren’de ameliyat oldunuz mu acaba? Veya onda olmadiysaniz kimde oldunuz?

I live in Usa, unfortunately, even very famous doctors make mistakes, I met a lady here last year, Serdar Erene had an eyelid surgery, the corner of her eye was removed too much, she was tearing, she was wiping it constantly, she was very sad, she also gave a lot of money, I got the same response from two or three patients like this. . Just so you know, he has a lot of patients, and he had his assistants perform some of the surgeries. His business is with celebrities.
Usa da yasiyorum, maalesef cok meshur doktorlarin bile hatalari oluyor, gecen sene burada bir hanimla tanistim, Serdar Erene goz kapagi ameliyati olmus kadinin gozunun kenari fazla alinmis gozu yasariyordu habire siliyordu cok uzgundu birsuru para da vermis, bunun gibi iki uc hastadan da ayni yaniti aldim. bilesiniz, cok hastasi var, ameliyatlarin bazilarini asistanlarina da yaptiriyormus, Onun isi meshurlarla.
Serdar Eren'in bu hastalarıyla nerede tanıştınız? O bayanın gözlerini düzeltti mi?

Back
X