arkadaşlar ben henüz ameliyat olmadım ancak en yakın arkadaşım dün serdar beye burun ameliyatı oldu ve gerçekten böyle bir doktor görmedim adam gerçekten muhteşem..arkadaşımın burnu hafif kemerli ve uzundu kemikle oynandı ve nefes alamıyodu o problemde halloldu ve maşallah diyeyim burnunun üstünde ufak plastik sargı olmasa ameliyat oldugunhu kendi bile anlamıyacak durumda cünkü hicbir acı hissetmiyor kan yok sislik yok morluk yok ..ve bicok kisi narkozdan kan kusarak uyanırken benim arkdasım uykudan uyanır gibi uyanmış ve mideside hic bulanmadıgı icin gayet normal yemeye iicmeye basladı..zaten hemsirelerden biri baska doktorlarımızda var burda ama serdar beyin ameliyatlarında kusmayla uyanma (narkozu cok iyi ayarlıyolarmıs) kan,morluk,fazla sislik falan olmaz eli cok iyidir falan demiş aynen katılıyorum muhteşem bir doktor bence boşuna dünyaca ünlü olmamış ayrıca zaten güzel olan arkadaşımın yüzüne öyle bir burun yapmışki resmen daha bandaj acılmadan 5 yas genclesmis sivri duran yüzü ovalleşmiş falan..resmen ameliyatımı 4 gözle bekliyorum :) serdar beye sonsuz güveniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?