DR.Serdar Eren

fiyata bunların dahil olması çok iyiymiş.ben sadece ameliyat parası sanıyordum yoksa üzerine hastane parası falan da gelince baya pahalıya olacaktı

asyaercim testler hastane masraflı(1 gece kalıyosun) doktor masrafı falan herşey dahil tabi sorunlu bir burnun varsa 6000-7000den aşağı yapmaz diye tahmin ediyorum bende kemikle oynama falan olmıcak nefes problemimi halledip ucunuz azcık daraltıp düzelticek o yüzden 4000 dedi

benimde kemikte sorun yok sadece ucu fazla yuvarlak.Bilgiler için teşekkür ederim paylaşım olmasa hiç bilgi sahibi olamıcaz önceden bunları bilerek gitmek iyi olur:)

morthisya sanırım ameliyat zamanın yaklaşmıştır.şimdiden geçmiş olsun,umarım herşey yolunda gider.fotoğraflarını bekliyoruz.buarada arkadaşının burnu nsl oldu?fotoğrafını ekleyebilecek misin?

mortishya umarım sorunsuz bir operasyon geçirmişşindir. Benimde benimde burnum arkadaşınınki gibi biraz uzun ve kemikli. Senin ve arkadaşının resimlerini görmek isterim. Serdar beyin röportajlarını okudum epeyce, yaklaşımı hoşuma gitti. Ama yüzyüze görüşmek gerek..

Sevgiler

ben ekim 2011 randevu aldım.O kadar çok doktora gittimki bakalım ne olacak güven verirse ben gözaltı için gideceğim

hiç ses seda yok serdar erenin hastalarından.çok merak ediyorum arkadaşlar,lütfen yorumlarınızı paylaşın.

Ben karın ameliyatı oldum . kötü değil. ama çok memnun olduğumu söyleyemem. çünkü beklentim yüksekti ondan. paraya kıydım onu seçtim. mükemmel yapacak sanıyordum ki o paraya kıydım. göbek deliği merkezden yana 1 cm kadar kayık. enine geniş bir delik oldu. hatta saat 3le 8 yönünde.
Hastaya karşı çok şefkatli fakat çok yoğun olduğu için ameliyat öncesi hastanın isteklerini dinlemeye yeterince zaman ayırmıyor, herşey hızlı hızlı oluyor. biraz da bu işin pazarlamasını çok iyi yaptığını düşünüyorum.

Merhabalar ben 2 ay önce serdar beye amelyat oldum. Nisanda randevu almıstık, eylülde muayene oldum ve hemen o hafta amellyata alındım. Cok zor kemikli sert bir burnum vardı. Burun yapım dar ince uzun kemerli ve cok ama cok sertti. Suanda yüzüme uygun biraz genis UCU MUHTESEM kemersiz ve naturel bir burnum var.
Sunu söyleyebilirim, beklentiniz mükemmel burun olmamalı, size uygun olan yüzü gözleri ifadeyi degistirmeyen bir burun olmalı yoksa memnun olmazsınız. Mesela ben yandan bambaska biri oldum, önden bakınca da yumusak yüzlü ama kesinlikle sanki Allah vergisi bir burunmus gibi duruyor. Birkere alın ve burun birlesimi olan yeri tüm doktorlar cok oyarlar ve bu yüzden cok kalkık fındık bi burun diil.
Muhtesem bir sekilde düzgün ama dogal kemersiz yumusak ve yüzüme oturan bir burnum oldu.

Amelyat sonrası ne bir agrı kesici ne sislik ne morluk yasamadım ki burnum cok zorlayan bir burundu. Amelyat sonrası uyanır uyanmaz acıktım ve dolu dolu yemegimi yedim, kafeteryaya inip amelyattan 3 saat sonra sigaralarımı ictim cok rahat harika bir operasyndu.

Sonrasını sorarsanız yüzümde 0 ödem ki hic kimse inanamıyodu fakat ödem sadece burunda oluyo cok hafif 2 hafta sonra geciyo.
Benim tek sıkıntım burun deliklerimi begenmedim daha kücük kapalı olurdu diye düsünüyorum ve birde burnumda sag tarafta problem vardı ve nefes alamıyordum. Amelyattan hemen sonra 2 burun deligimde acıktı fakat hala amelyat olalı 2 ay gecmesine ragmen burun akıntım hafif tıkanıklıgım( grip gibiyim özellikle sabahları burnum tamamen dolu), peceteyle devamlı burnumu temizleme ihtiyacım gecmedi. Azalmadı da... burnumu amelyattan beri serdar beyin söyledigi gibi illk tuzlu su ile devamlı banyo yaptırıdıgım halde gecmedi.
Bir sonraki kontrolüöm yılbasından sonra bakalım....
Burnumdan görüntümden genel anlamda cok memnunum ama detaylara girersek tabiki minik minik seyler vardır.
AMA ZATEN SU BIR GERCEK SERDAR ERENIN calısma sekli prensibi bu, kimseye tek tip burun yapmıyo dogal olan en mükemmel burnu yapıyor ve bu sekilde isim yapmıs bir doktor. Ben tavsiye ederim sadece su akıntı sorunumun alerjik olup olmadıgından emin olmam lazım, cünkü dogustan gelen milyon cesit alerjim var...

Merhaba
Burun ameliyatı için derin bir Dr arayışı içerisindeyim. Sitedeki bütün yorumları okudum diyebilirm. Serdar Eren özellikle uzerinde durduğum bir isim. Yorumun çok gerçekçi geldi olumlu olduğu kadar olumsz yönlerini de aktarmissin. Benim de bu haftaici kendisiyle randevum vaar ama muayene ücreti epey maliyetli o yüzden gidersem kesin onda olurum diye düşünüyorum. Alerji kismi bende de var bu yüzden plastik cerrah mı kbb uzmanı mı çelişkisini yasıyorum sürekli.Ameliyat ücreti ne kadardı. Burnunda saglık problemleri de var miydi? Aklıma gelenler bunlar. Şimdiden teşekkürler. Dr secimi sürecinde bu yorumlar o kadar değerli ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…