DR.Serdar Eren

bilgilendirme için teşekkürler.örneğin Helin Avşarın burnunu serdar bey yaptı.2yıl oluyo sanırım o zman almanyada çalısıyordu.Estetik yaptığı baya ünlü kişiler varmış

5000 euro demek sımdı dahada pahalanmıstır kesın, ama dunyaca cok unlu bı doktormus , revızyon daha da pahalıdır herhalde.....beni aşarr maalesefffff.barıs cakır, cemil tugay almanyada onunla calısmıslarr bayaa ıı bı doktor sanırım..:))

askask ben ameliyat tarihimi aldım serdar beye revüzyon olcam ve 4000 euro vericem bence bir gidip görüş beni aşar diye düşünme..tabi her burna farklı fiyat veriyodur bence benimki zor bir burun değil kemik problemi yok biraz kaldırıp ucunu toparlıcak..baya doktor gezdim serdar beyin en beğendiğim yanı kendi deyimiyle yüzdeki harmoniyi bozmadan yani ifadeyi değiştirmeden güzel bir burun yapması yani asla aynaya baktıgımda farklı bir yüz görmek istemeyen zaten yüzünü güzel bulanlar için ideal :)

Merhaba Serdar Beyin randevusu ücretli mi Serdar beyin yaptığı mümkünse görebilir miyim? Ben de Serdar beyin methini çok duydum. Tv de birkaç kere izledim ve doktor gibi ticaret adamı gibi değil ve hoşuma gitti. Çok pahalıdır diye tereddüt etmiştim. Bu arada beni eklersen sevinirim. İyi akşamlar...

evet muayene ücreti 200 euro ztn pek vakti yok 1-1.5 ay bekliosunuz randevu almak için..adınızı bekleme listesine yazdırabilirsiniz bir randevu ipt oldugunda sizi cagırabiliyolar ama o listede uzun bir liste :) ameliyatımı henüz olmadım ama olunca resimleri gönderirim sana..serdar bey her yüze mükemmel kücük kalkık burun falan yapmıyor yüzün harmonisi ve ifadesini bozmamaya dikkat ediyor mesela benim yüzümün harmonisini bozmamak icin sadece burun ucuyla oynıcak..ve yaptıgı burunların resimlerini gördüm kesinlikle her yüze farklı bir burun yapıyor yaptıgı bir burun digerine asla benzemiyor..arkdslk isteğini kabul ettim

mortishya cok cok tesekkur ederım verdıgın bılgıler için öncelıkle,
insallah hersey ıstedıgın gıbı gecer ve bızde canlı canlı serdar eren ın yaptıgı bı revızyonu goruruz bıze ısık olursun ınsallah hersey yolunda gıder.fiyatıda uygunmus suan emre bey revızyonu 8500 tl ye yapıyor serdar beyınde asagı yukarı oyle demekkı bunu bılmem ıı oldu.yakup avsarın revızyon fıyatından da daha azmıs.
sen nezaman olacaksın amelıyatını? :13:

mayıs ortası olcam canım buarada sana kötü bir haberim var yakın arkadaşımda randevu aldı burun ameliyatı için malesefki fiyatlar artmış 6000 falan demişler aralık ve ocaktan itibaren artmış fiyatlar ben ocakta gittiğim için 4000 olcakmışım ama yinede bir doktorla görüşün demişler

canım cok tesekkur ederım verdıgın bılgıler ıcın ınsallah herseyın ıstedgın gıbı olur hanerlerını beklıyorummmmmmm

arkadaşlar serdar beye ulaşabileceğimiz web sitesi var mı? ameliyatlarını hangi hastanede yapıyor acaba?netten araştırdım bulamadım,telefonunu yazabilir misinz?

Çok teşekkür ediyorum verdiğin bilgiler için.

merhaba; dr serdar eren maslak acıbademde ameliyatlarını yapıyor. ama randevu almak çok zor. oncelikle kendinizi randevularini veren bir hanım var, ona sevdirmeniz gerekiyor. kadının gozu sizi tutmadıysa hiç şansınız yok. ben randevu aldım ama benden hemen sonra arayan kuzenime randevu vermedi. kuzenim espiri olsun diye aramıştı, siz henüz bu ameliyata hazır değilsiniz dedi kadın yaa : ben hem karın germe hem meme toparlama istiyorum dedim ekim 2011 e gün verdilker. ssk gibi diyceeem değil, çok lüks bir yerleri var. elemanların hepsi de( bir sürü eleman var) çok şıklar. benim telefonda konuştuğum kişiyi sekreter sanmıştım, gittim gördüm ki onun da bir sekreteri var. koordinatörmüş zaten adam da fiyat çok yüksek deyince benim burda 20 kusur elemanım var diyor. ilginç biri. ama gösterdiği fotoğrafların hepsi bir harikaydı .....

arkadaşlar serdar beye ameliyat olup,fotoğraf koyan birileri var mı burda?varsa beni ekler msinz?fotolarınızı görmek istiyorum.burun ucu benim için çok önemli,en çok o kısmı mrk ediyorum.

evet fotoğrafını paylaşan olursa bende çok sevinirim.Hep aklımda o var ama fiyatı baya yüksekmiş

arkadaşlar ben henüz ameliyat olmadım ancak en yakın arkadaşım dün serdar beye burun ameliyatı oldu ve gerçekten böyle bir doktor görmedim adam gerçekten muhteşem..arkadaşımın burnu hafif kemerli ve uzundu kemikle oynandı ve nefes alamıyodu o problemde halloldu ve maşallah diyeyim burnunun üstünde ufak plastik sargı olmasa ameliyat oldugunhu kendi bile anlamıyacak durumda cünkü hicbir acı hissetmiyor kan yok sislik yok morluk yok ..ve bicok kisi narkozdan kan kusarak uyanırken benim arkdasım uykudan uyanır gibi uyanmış ve mideside hic bulanmadıgı icin gayet normal yemeye iicmeye basladı..zaten hemsirelerden biri baska doktorlarımızda var burda ama serdar beyin ameliyatlarında kusmayla uyanma (narkozu cok iyi ayarlıyolarmıs) kan,morluk,fazla sislik falan olmaz eli cok iyidir falan demiş aynen katılıyorum muhteşem bir doktor bence boşuna dünyaca ünlü olmamış ayrıca zaten güzel olan arkadaşımın yüzüne öyle bir burun yapmışki resmen daha bandaj acılmadan 5 yas genclesmis sivri duran yüzü ovalleşmiş falan..resmen ameliyatımı 4 gözle bekliyorum :) serdar beye sonsuz güveniyorum

morthisya senin ameliyatın ne zmndı?o zmn senin fotolarını heycanla bekliorm şimdiden.hatta arkadaşında koysa keşke:) buarada ücret ne kdr?

canım eğer kemikte oynama olmıcaksa 4000 euro başlıyor ama kemikle oynama törpüleme vs olcaksa 5000 eurodan başlıor aslında benim fiyat söylemem anlış olabilir cünkü doktor be burna bakarak karar verior yalnızca şunu söleebilirim arkadaşımda dedi verilen herbir kuruş helali hoş olsun boşuna dünaca ünlü olmamış adam :) ve o fiyatın icinde hastane ve hersey dahil zaten maslak acıbadem tr nin en lüks hastanelerinden biri ve kuaföründen ,kafeteryasndan alınanlardan(buna cok sasırdım cünkü bizde ailece herseyi acıbademde oluruz ama kafeteryanın dahil oldugunu ilkdefa duydum) verilen özel caylardan(doktor bey ilk gün arkadasıma detox cayı icirmis devamlı),almanyadan gelen soğutma makineleri falan filan daha saymadıgım bicok sey hizmetlere kadar herşey dahil..bence burnun güzel olması kadar çekilen acı sislik ,morlukta cok önemli benim cevremde ameliyat olanlar cok acı cekti ilk hafta..ama arkdsımın masallahı var agrı kesici dahi almadı inş bende böyle olurum :) arkadasımın bandajlar cıkarıldıgında rica ederim resmini cekip eklerim..buarada benim ameliyatım mayıs ortası canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…