- 1 Temmuz 2009
- 233
- 78
- 98
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Serdar Bey'e burun estetiği ameliyatı olan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi? Şu ana kadar onun yaptığı hiçbir burnu görmedim, ama ismini çok işittim. Burun estetiği yaptığı ünlü isimleri de paylaşırsanız çok sevinirim.
Evet çok ünlüler ve aldığı fiyatlar çok yüksek olmasına rağmen bu tip doktorların hastalarının resimlerini görmek imkansız..
Evet çok ünlüler ve aldığı fiyatlar çok yüksek olmasına rağmen bu tip doktorların hastalarının resimlerini görmek imkansız..
serdar erene burun ameliyati yaptirali 2 hafta oldu. inanilmaz memnunum. ameliyattan sonra yuzumde asla sislik veya morluk yoktu. ertesi sabah kalktigimda biraz morarma ve sislik oldu ama 3 gunde gecti. cok ilgili bir doktor ve hastasinin ne istedigini iyi anliyor. su an sadece burnumun ucunda biraz odem var ama benden baska kimse anlayamiyor. cok dogal bir buruna sahip oldum. yandan dogal bir kalkiklik var onden bakincada eski burnuma cok benziyor sadece biraz daralttirdim. yani tam istedigim gibi oldu. arkadaslar evet biraz pahali ama serdar erene burnunu yaptiran baska tanidiklarimda var hepsi cok memnun. ama gogusleri yada karni nasil yapiyor bilemem. bence tereddut etmeyin.
selam, tuuba ben :) isvicrede yasiyorum, burada sizlerle yazismak cook keyifli ilk basta bunu söylemek istedim :)
buraya yeni üye oldum, ve 2 hafta icinde Dr. Serdar Eren'le burun estetigi icin görüsmem var.
Simdiden zaten heycan ve korku basti beni!!! senin yazdiklarindan sonra biraz icim rahatlasada, cook fazla Serdar Eren'e ameliyat olan kisilere rastlayamadim acikcasi.
Ben Serdar Eren ve Onur Erol arasinda gidip geliyorum - ikisiyle de 2 hafta sonra görüsücem. Coook büyük korkularim var - ama bi yandanda kendi burnumu beyenmiyorum - kafam cook karisik yaa!
Acaba özel'den bi kac resim yollayabilirmisin? Eski halin ve Yeni halin.. coook tesekürler
merhaba arkada$lar
öncelikle ben yurtdi$inda ya$iyorum ve o yüzden yazilarim hatali ola bilir... $imdiden aff ola :)
ben tam 4 ay önce yani mart 2014 de serdar erende burun amelyati oldum istanbul maslak acibadem hastanesinde.
serdar erene karar vermeden önce ba$ka doktorlari cok ara$tirdim ve hic kimsede emin olamadim, hic kimse bana güzel bir burun yapar, tam istedigim gibi dogal görünümde yapar hisiyati vermedi ..
serdar erene rastadim internete, izzet capanin reportaji ve gülben ergenin programini gördüm . (tavsiye ediyorum onu okuyun ve izleyin) onun özetle$tirmi$ hayatini okudum ve konu$ma tarzina duru$unda dikkat etim cünkü bunlar cok önemli $eyler, adamin dü$ünce ve baki$ acisi okadar önemliki aslinda. öncelikle adamin paraya ihtiyaci yok ve haftada sirf 3 gün cali$iyor ve bu 3 günde gelen hastalarin hepsini kabul etmiyor bile yani ihtiyaci olan var ve ihtiyaci olmayan var, örnegin pysgolojig olan sorunlu insanlar var ve estetik onlari hic bir zaman memnun etmicek, herzaman bir $eyler yaptiricaklar ve öyle insanlari genelikle kabul etmiyor . örnegin gülben ergenide kabul etmedi o dönemin ruh halinin iyi olmadigini fark etigi icin.
ben bunlarin hepsini onunla görü$meden önce duydum ve okudugum icin, i$te BENIM DOKTORUM SERDAR EREN dedim 
aradim ve tahri belirledim, dedimki car$amba günü görü$meye gelicem ve per$embe günüde amelyat olicam $a$irdilar . görü$meden nasil amelyat tahrini belirler insan dediler, ama ben okadar emindimki serdar erenden kesinlikle ba$ka bir doktor beni amelyat etmicek dedim ve kararliydim .. ve bunu kabul etmesi icinde kisa ve net bi email yazdim, serdar erene sordular oda kabul eti :)
car$amba günü gitigim görü$mede 30dakadan fazla konu$tuk serdar erenle amaaaa biz topu topuna burunla ilgili 7 daka konu$tuk, $öyle böyle düzeltiriz okadar. benim nasil bi burun istedigimi o bana söyledi ve bende direk onayladim ama resim mesim yok, sirf konu$duk burnumun nasil güzelticez diye, okadar.![]()
![]()
![]()
adamin sohbeti okadar güzelki, ben burunu unutum, unutum derken onun beni cok iyi anladigini ve ne istedigimi anladigim icinde, daha fazla konu$ma ihtiyacini burunla ilgili duymadim sonra aslinda kendisinden emin olmasi icin benim nasil biri oldugumu örenmek icin ve benim ki$ilime uygun bi burun yapmasi icin ordan burdan konu$tuk ve ben cikdigimde dahada emindim SERDAR ERENden 
amelyat iyi gecdi ve ekip olsun, hastane cali$anlari olsun inanilmaz iyiler. her$ey süperdi.
yüzümde vea gözümde coooookkkk hafif bi $i$kinlik ve cooookk az bi morarma vardi bi gözümün altinda, burnumdan hari$ $i$ginlik yokdu.
1 hafta alcida kaldi sonra deyi$tirdiler ve bant yapi$dirdilar onuda 1 hafta sonra cikartim
ben ezaneye gidip o bantlardan aldim ve sirf geceleri takdim, cünkü ilk ba$larda dogal olarak buruna deyerim geceleri diye bi korku var ve $i$i dü$ürmek icin iyimi$ diye okudum.
ilk ba$larda dogal olarak hic güzel bi görüntü yok, burun $i$ ve sizin mimiklerinizde bi süre eksik kaliyor, cok yapmacik hisediceksiniz kendisi, cünkü istediginiz gibi hareket edemiyorusunuz, istedigniz gibi gülemiyorsunuz, dudaklar sanki botoxlu felan en zor süre ilk 3 ay.... ondan sonra rahatliyorsunuz
spor yapamiyorusnuz, gece uyurken sürekli uyaniyorsunuz . yani demem oki coookk kötü bi dönem degil ama cook kolayda degil, sürekli dikkat etmeniz gerek ilk 6 ayda .
herkez ba$tan beri burnumu cok begendi ve hep doktorun ne kadar dogal cali$tigina hayran kaldilar . gün gecdikce dahada güzel form aliyor yüzüme uygun, ucu kalkik degil ama a$agada dü$miyor, geni$liyide düzelti .
SONUC: benim cooookk güzel bi burnum var artik
![]()
![]()
Selam Belgin :)
cok sevindim yasadiklarini bizimle paylasmana - bende aynen Serdar Beyle görüstüm bi ay kadar önce - inanilmaz tatli bi insan :)
benim icin büyük gün 8.10.14 :))))) termini aldim!!! eyer senin icinde sorun olmassa - bana eski ve yeni halini foto'lar özelden yolayabilirmisin?
herseyin cok iyi gecmesine coook sevindim senin adina :)
Usa da yasiyorum, maalesef cok meshur doktorlarin bile hatalari oluyor, gecen sene burada bir hanimla tanistim, Serdar Erene goz kapagi ameliyati olmus kadinin gozunun kenari fazla alinmis gozu yasariyordu habire siliyordu cok uzgundu birsuru para da vermis, bunun gibi iki uc hastadan da ayni yaniti aldim. bilesiniz, cok hastasi var, ameliyatlarin bazilarini asistanlarina da yaptiriyormus, Onun isi meshurlarla.merhaba kybra3,
hic gogus ve karin estetigi hastasini gordun mu serdar eren'in?ben sirf yuz gordum o konuda iyi oldugunu biliyorum.
Selam Tuuba :)Selam Belgin :)
cok sevindim yasadiklarini bizimle paylasmana - bende aynen Serdar Beyle görüstüm bi ay kadar önce - inanilmaz tatli bi insan :)
benim icin büyük gün 8.10.14 :))))) termini aldim!!! eyer senin icinde sorun olmassa - bana eski ve yeni halini foto'lar özelden yolayabilirmisin?
herseyin cok iyi gecmesine coook sevindim senin adina :)
Merhaba Tuuba,selam, tuuba ben :) isvicrede yasiyorum, burada sizlerle yazismak cook keyifli ilk basta bunu söylemek istedim :)
buraya yeni üye oldum, ve 2 hafta icinde Dr. Serdar Eren'le burun estetigi icin görüsmem var.
Simdiden zaten heycan ve korku basti beni!!! senin yazdiklarindan sonra biraz icim rahatlasada, cook fazla Serdar Eren'e ameliyat olan kisilere rastlayamadim acikcasi.
Ben Serdar Eren ve Onur Erol arasinda gidip geliyorum - ikisiyle de 2 hafta sonra görüsücem. Coook büyük korkularim var - ama bi yandanda kendi burnumu beyenmiyorum - kafam cook karisik yaa!
Acaba özel'den bi kac resim yollayabilirmisin? Eski halin ve Yeni halin.. coook tesekürler
Sevgili Bejnubal,Tekrar merhaba henüz muayeneye gidemedigim icin yeni bilgi veremedim. Suanda fiyatı ne bilmiyorum ben 6000 ödemiştim. Ama tekrar ediyorum Serdar Eren çok isim yapmış bir doktor çok naturel burun yapıyor fakat mükemmeli beklememek en dogrusu. Muayene olur olmaz size yine yazıcam çünkü bazı detaylar ve rahatsızlıklarım var bunun nedenini öğrenmek icin kontrole gitmem gerek![]()