Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
askask ben ameliyat tarihimi aldım serdar beye revüzyon olcam ve 4000 euro vericem bence bir gidip görüş beni aşar diye düşünme..tabi her burna farklı fiyat veriyodur bence benimki zor bir burun değil kemik problemi yok biraz kaldırıp ucunu toparlıcak..baya doktor gezdim serdar beyin en beğendiğim yanı kendi deyimiyle yüzdeki harmoniyi bozmadan yani ifadeyi değiştirmeden güzel bir burun yapması yani asla aynaya baktıgımda farklı bir yüz görmek istemeyen zaten yüzünü güzel bulanlar için ideal :)
askask ben ameliyat tarihimi aldım serdar beye revüzyon olcam ve 4000 euro vericem bence bir gidip görüş beni aşar diye düşünme..tabi her burna farklı fiyat veriyodur bence benimki zor bir burun değil kemik problemi yok biraz kaldırıp ucunu toparlıcak..baya doktor gezdim serdar beyin en beğendiğim yanı kendi deyimiyle yüzdeki harmoniyi bozmadan yani ifadeyi değiştirmeden güzel bir burun yapması yani asla aynaya baktıgımda farklı bir yüz görmek istemeyen zaten yüzünü güzel bulanlar için ideal :)
mayıs ortası olcam canım buarada sana kötü bir haberim var yakın arkadaşımda randevu aldı burun ameliyatı için malesefki fiyatlar artmış 6000 falan demişler aralık ve ocaktan itibaren artmış fiyatlar ben ocakta gittiğim için 4000 olcakmışım ama yinede bir doktorla görüşün demişler![]()
rica ederim canım ne demek ameliyat olduktan sonra resimlerimide paylaşırım belki bir faydası olur
arkadaşlar serdar beye ulaşabileceğimiz web sitesi var mı? ameliyatlarını hangi hastanede yapıyor acaba?netten araştırdım bulamadım,telefonunu yazabilir misinz?
evet muayene ücreti 200 euro ztn pek vakti yok 1-1.5 ay bekliosunuz randevu almak için..adınızı bekleme listesine yazdırabilirsiniz bir randevu ipt oldugunda sizi cagırabiliyolar ama o listede uzun bir liste :) ameliyatımı henüz olmadım ama olunca resimleri gönderirim sana..serdar bey her yüze mükemmel kücük kalkık burun falan yapmıyor yüzün harmonisi ve ifadesini bozmamaya dikkat ediyor mesela benim yüzümün harmonisini bozmamak icin sadece burun ucuyla oynıcak..ve yaptıgı burunların resimlerini gördüm kesinlikle her yüze farklı bir burun yapıyor yaptıgı bir burun digerine asla benzemiyor..arkdslk isteğini kabul ettim
304 43 33 maslak telefonu adını şimdi hatırlayamadım kadının ama dr serdar eren randevu der demez ona aktarıyorlarSerdar bey Maslak Acıbadem'de yapıyor orayı ara istersen