- 7 Haziran 2016
- 6
- 1
- 1
- 40
- Konu Sahibi Heranin Hurmuzu
-
bende 8 yıllık vajinismus hastasıyım 30 seans psikoloğa gittim çare olmadı internette herayı buldum başka birkaç yer daha kararsızım artık eşimle herşey çok kötü başka bir hayal kırıklığına daha gücümüz kalmadı evliliğimiz pamuk ipliğine bağlı psikoloğun 30 seansta yapamadığını bu kadın 3-4 günde yapabilecek mi inanamıyorum ama ön görüşmeye gideceğim mutlaka
Mutlaka git cnm üçgünde tedavi olup mutlu sana kavusuyosun . Ben tedaviden bıray sonra hamile kaldım normal doğumu bile dusunuyorum iste yeterki ilk adımı at ve kndini herada ki meleklerin kollarına teslim et....[/QUO
çok teşekkür ederim randevu aldım gidip görüşücem bakalım
Allahın izniyle ilk adımı atmışsın şimdi tedavi olma zamanı oraya gitmek için gün say sonra duanı et ve heraya teslim ol 3 gün sonra mutlu son inşallah :) biz yaptık sende yapabilirsin inan :)bende 8 yıllık vajinismus hastasıyım 30 seans psikoloğa gittim çare olmadı internette herayı buldum başka birkaç yer daha kararsızım artık eşimle herşey çok kötü başka bir hayal kırıklığına daha gücümüz kalmadı evliliğimiz pamuk ipliğine bağlı psikoloğun 30 seansta yapamadığını bu kadın 3-4 günde yapabilecek mi inanamıyorum ama ön görüşmeye gideceğim mutlaka
Bizde mutlu mesut okuruz yazdıklarını umarım en kısa sürede Şenay hocam la tanışma fırsatını yakalarsin..mucize kadın diyorum ben ona.. kurtarıcı da diyebiliriz senaymeninşallah bende sizler gibi buraya kurtuluş mektubu yazarım bir gün yazılanlar ve yorumlar çok etkileyici gerçekten
Tekrar destek alabilirsin ama.. Şenay hoca ile iletişime geçebilirsin..bi yerde birşeyler eksik olmuş olabilir. Ki buda çok normal.. tedavi suresi içinde zaten aşama aşama ilerletiyorlar seni.. tedavi bittikten sonra da tavsiye ettikleri yöntemler ve uygulamalar ile ilişki oluyor..eninde sonunda okuyor yaniArkadaşlar lütfen bana yardimci olunben de vajinusmusdum ya da hala vajinusmusum bilmiyorum Hera kliniğe gittim oradaki tüm seanslari geçim tamam iyilesdin dediler ama gercek ilişkide yine yapamiyorum cox az ucunu ala biliyorum bi yerde takilip kaliyorum artik ne yapacagiimi bilmiroyum cox bitdim artik sizdede oylemiydi lütfen cevabı yaazarmisiz tedaviden hemen ertesi gün oldu mu okşa asama asamamami oldu?
İlk ilişkileri onların söylediği pozisyonlarda yapman gerekiyor birseyi eksik yapıyorsundur zaten yaptıkça oturuyor iliskiler seni tedavi eden terapisti hemen ara Hera da bir kere tedavi olanlar sorun yaşarsa sonrasında hiçbir ücret ödemeden yapana kadar destek alabiliyor ve yapana kadar seni bırakmıyorlar mutlaka doktorun kimse onu ara birseyi yanlış yapıyorsundur hemen duzeltilirArkadaşlar lütfen bana yardimci olunben de vajinusmusdum ya da hala vajinusmusum bilmiyorum Hera kliniğe gittim oradaki tüm seanslari geçim tamam iyilesdin dediler ama gercek ilişkide yine yapamiyorum cox az ucunu ala biliyorum bi yerde takilip kaliyorum artik ne yapacagiimi bilmiroyum cox bitdim artik sizdede oylemiydi lütfen cevabı yaazarmisiz tedaviden hemen ertesi gün oldu mu okşa asama asamamami oldu?
Merhabaaa bir başarı hikayesi de benden gelsin bugün (BAŞARI HİKAYESİ !!!) inanamıyorummm hala inanamıyorum biz eşimle 3 buçuk yıldır tanışıyoruz 14 aylık evliyiz ve birbirimizi çok severek evlendik . Evlenmeden önce bilinçaltıma doldurulan onca saçma sapan şeyler varkı evlendiğimde nasıl yapicam der dururdum , sonra amannn nasılsa olucak bisekilde derdim ama beni öldürsünler de ilişkiye girmeyeyim derdim. Çok korkak ve bi o kadarda iigrenirdim . 14 ay dile kolay eşim anlayışıydi fakat sorunu bende bilirdi tedavi şart dedikçe ben o hayır kendin yapıyorsun işte kafanı rahatlatsan iki dakikalık birşey derdi . Alt üst komşularımın seslerini duydukça kendimden utanırdım ağlama krizleri panik ataklar hiç geçmek bilmeyen baş ağrıları. .. evet ben de kadın olmak istiyordum araştırdım araştırdım araştırdım bu sıkıntıyı bi şekilde yemeliyim dedim evimde denemediğim hiçbisey kalmadı. Uyuşturucu kremler spreyler kas gevseticileri alkol bile denedim ama hayır başaramadım devlet hastanelerine psikologlara gittim parmak egzersizi denen o berbat şeyi yapmamı isteyip gönderiyorlardi zaten yapabiliyor olsam orada ne işim var işte. Olmayacak yapamayacağım dedim eşime daha fazla bu haksızlığı yapamam ya tedavi olmalıyım yada eşimden sevdiğim insana bu haksızlığı yapmamaliym ayrilmaliyim Sonra aradım karşıma hera kadın sağlığı merkezi çıktı Süleyman eserdag dan bahseden söz eden onca insan vardı ki başarı hikayelerini okudum çeşitli sitelerde tedavi olan arkadaşların yorumlarını okudum ve bende tedavi olmalıyım dedim ve bundan 15 gün önce Rabbimin biz vajinismuslulara verdiği bir melek bir Hızır tatlı mı tatlı Şenay hanımla tanıştım randevu tarihi aldım ve başladı heyecanım geceler boyu heyecandan ve stresten uyuyamadım ya yapamazsam diye gün geldi çattı İstanbul'daki tedavi merkezine gitmeye hazırlandık elim ayağım titriyor heyecandan hem Şenay hanımı göreceğim için çok mutluydum hemde tedavi de beni neler bekliyor diye zili çaldık ve kapı açıldı güler yüzle sıcacık bir karşılama sonrasında tanışma yaptık Şenay hanımla ve bu tatlı dilli insan resmen huzur güven veriyordu kendime inandım kendime güvenim geldi ve tedavim başladı ya yapamazsam.sorulariyla tabi sonra bana helllooooo beybisiii ablammm safınaz ablam bana öyle yardımcı oldu ki 1. Günüm bitmişti ve çıktığımda kendime inanamadım eşimde inanamadı yaptıklarıma tamam dedim oldu artık ertesi günü heyecanla beklemeye vasladim ve ya yapamazsamla girdiğim her seanstn bak nasıl yaptım ama gör dün mü diye eşime. Söylemek çıktım ve bugün son günümdü ve ben bugün pissssss hayatımı zıkkım eden beni hayattan soğutan vajinismusu yendim inanın o kadar emin ellerdeyiz ki bi aile sıcaklığı bi anne bi abla şefkati herşey mükemmel. Noldu daha fazla hayatınızı ertelemeyin imkanınız varsa 1 an bile düşünmeden hera ya gidin kurtulusunuz olacak sizleri cook seviyorum Şenay hocamm safınaz beybisiii ablammm iyikivarsiniz ne kadar teşekkür etsem az size Allah hepinizden razı olsun :) :) :) :* :* ;*
Merhabaaa hera ailesi bir başarı hikayesi de ben paylaşayım bugün (BAŞARI HİKAYESİ !!!) inanamıyorummm hala inanamıyorum biz eşimle 3 buçuk yıldır tanışıyoruz 14 aylık evliyiz ve birbirimizi çok severek evlendik . Evlenmeden önce bilinçaltıma doldurulan onca saçma sapan şeyler varkı evlendiğimde nasıl yapicam der dururdum , sonra amannn nasılsa olucak bisekilde derdim ama beni öldürsünler de ilişkiye girmeyeyim derdim. Çok korkak ve bi o kadarda iigrenirdim . 14 ay dile kolay eşim anlayışıydi fakat sorunu bende bilirdi tedavi şart dedikçe ben o hayır kendin yapıyorsun işte kafanı rahatlatsan iki dakikalık birşey derdi . Alt üst komşularımın seslerini duydukça kendimden utanırdım ağlama krizleri panik ataklar hiç geçmek bilmeyen baş ağrıları. .. evet ben de kadın olmak istiyordum araştırdım araştırdım araştırdım bu sıkıntıyı bi şekilde yemeliyim dedim evimde denemediğim hiçbisey kalmadı. Uyuşturucu kremler spreyler kas gevseticileri alkol bile denedim ama hayır başaramadım devlet hastanelerine psikologlara gittim parmak egzersizi denen o berbat şeyi yapmamı isteyip gönderiyorlardi zaten yapabiliyor olsam orada ne işim var işte. Olmayacak yapamayacağım dedim eşime daha fazla bu haksızlığı yapamam ya tedavi olmalıyım yada eşimden sevdiğim insana bu haksızlığı yapmamaliym ayrilmaliyim Sonra aradım karşıma hera kadın sağlığı merkezi çıktı Süleyman eserdag dan bahseden söz eden onca insan vardı ki başarı hikayelerini okudum çeşitli sitelerde tedavi olan arkadaşların yorumlarını okudum ve bende tedavi olmalıyım dedim ve bundan 15 gün önce Rabbimin biz vajinismuslulara verdiği bir melek bir Hızır tatlı mı tatlı Şenay hanımla tanıştım randevu tarihi aldım ve başladı heyecanım geceler boyu heyecandan ve stresten uyuyamadım ya yapamazsam diye gün geldi çattı İstanbul'daki tedavi merkezine gitmeye hazırlandık elim ayağım titriyor heyecandan hem Şenay hanımı göreceğim için çok mutluydum hemde tedavi de beni neler bekliyor diye zili çaldık ve kapı açıldı güler yüzle sıcacık bir karşılama sonrasında tanışma yaptık Şenay hanımla ve bu tatlı dilli insan resmen huzur güven veriyordu kendime inandım kendime güvenim geldi ve tedavim başladı ya yapamazsam.sorulariyla tabi sonra bana helllooooo beybisiii ablammm safınaz ablam bana öyle yardımcı oldu ki 1. Günüm bitmişti ve çıktığımda kendime inanamadım eşimde inanamadı yaptıklarıma tamam dedim oldu artık ertesi günü heyecanla beklemeye vasladim ve ya yapamazsamla girdiğim her seanstn bak nasıl yaptım ama gör dün mü diye eşime. Söylemek çıktım ve bugün son günümdü ve ben bugün pissssss hayatımı zıkkım eden beni hayattan soğutan vajinismusu yendim inanın o kadar emin ellerdeyiz ki bi aile sıcaklığı bi anne bi abla şefkati herşey mükemmel. Noldu daha fazla hayatınızı ertelemeyin imkanınız varsa 1 an bile düşünmeden hera ya gidin kurtulusunuz olacak sizleri cook seviyorum Şenay hocamm safınaz beybisiii ablammm iyikivarsiniz ne kadar teşekkür etsem az size Allah hepinizden razı olsun bıkmıştım artık hamile değil misin çocuk yapmayı düşünmüyo musunuz sorularından. Hamile haberi alınca. Oturup ağlamaktan hamile olan insanlardan nefret etmekten çocuktan şimdi bende hayal kurabiliyorum nolur kızlar evlerde zaman kaybetmeyin yapamiyosanz. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?