hulo80 seninki hadi düsündügün gibi kötü degildi peki ya benim kireha bey dogal burun yapmakta acayip basarılı kimse anlamıyor
ervah canım sanırım sende benm kervandansınbenimde burun ucu ortası düsük duruyor ve sanırım müdahale olacak bekliyorum bakalım ama 3 aylık halinden biraz daha toparlandı o bir gercek
ervah bu arada madem sana böyle bir ayıp yapmısım (farkında olmadan) sana bir kıyak yapayım bari :) mail adresini özelden gönder bana, sana önden burnumun resmini atayim
ervah bu arada madem sana böyle bir ayıp yapmısım (farkında olmadan) sana bir kıyak yapayım bari :) mail adresini özelden gönder bana, sana önden burnumun resmini atayim
ebru ve ervah,umarım ikinci bir ameliyatı olmanıza gerek kalmaz.resimlerinizde ben bir gariplik göremiyorum ama belkide canlı haliyle belli oluyodur,bizler burdan resimlere bakarak anlayamıyoruz heralde.zaten önemli olanda sizin beğenmeniz,sizin içinize sinmesi 2. bir ameliyat olursa da ben bundan kötü olacağını zannetmiyorum.güzel burnunuz var küçük dokunuşlarla rahatsız olduğunuz yerler düzeltildimi tam istediğiniz gibi de olur bence.sizin ameliyat olmayan arkadaşlara göre daha cesaretli olmanız lazım.vallahi bende bir sorun olsa hiç korkmadan giderim.çok kısa bir sürede düzeltiliyomuş zaten.bu arada yeni ameliyat olacak arkadaşlar varsa lütfen doktora istediğiniz burnu en ince ayrıntısına kadar anlatın.hiç çekinmeyin arkadaşlar isteklerinizi söylemeye.doktora güvenmek tabikide önemli ama ben size güvendim iyi bir burun yapacağınızı biliyorum size bıraktım demek doğru değil bence.tamam doktor size en uygun olanı seçecektir ama doktorda olsa zevkler farklıdır.tabiki tavsiyelerini dinlicez ama kendi isteklerimizi belirterek.kalkık istiyorsanız yada ne biliyim küçük istiyosanız mutlaka belirtin.bu forumda çoğu sayfalarda okuyorum doğal olsun kalkık olmasın dedim gibi söylemler.benim kendi fikrimce doğal burun yüze uyan burundur yani yapma olduğu belli olmayan.kalkık olupta çok doğal olan burunlar var.yada kavisli olupta çok doğal olan burunlar var.bu forumda bir arkadaşın yazısını okumuştum.doktor tam benim söylediğim bir burun yaptı.kemer var şu kemeri alın yeter demiştim ama söylediğimle istediğim burun aynı değilmiş diye yazmıştı.şimdi ben beğenmiyorum ama hata doktorda değil bende diye belirtmişti.bence çok dürüstçe yazmış.lütfen sizde ameliyattan önce çok düşünün ki sonra üzülmeyin.
ladyanna bu arada ben en cok lokalle olmaktan korkuyorumcanım yanacak diye yoksa bu kadar korkmam
kızlar ameliyat oldum bugün 4.günüm...ama tat alamıyorum ben hiç sizde de böle olmuş muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?