Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Resimde şiş görünüyo hakikatten ama gerçekte öyle şiş durmuyo. Arkadaşlar da şişi yok gibi diyorlar ama inşallah sizin dediğiniz gibidir. Kimse anlamıyo yaa ameliyat olduğumu... Aslında böyle olması çok güzel bir durum. ıki sonuç var ortada ya doktorumuz çok başarılı ya da çok da kötü bir burnum yokmuş eskiden :))

Bu arada resmim hakkında yorum yapan herkese teşekkür ediyorum.

arkadaşlar ben reha beye 3. ay kontrolüme gittim ve düşündüğüm şeyi o da söyledi benim takıntım değilmiş..yani burun ucu orta kısım biraz aşağıda,3 ay sonra lokal bi müdahale olacak

hulo80 seninki hadi düsündügün gibi kötü degildi peki ya benim ki reha bey dogal burun yapmakta acayip basarılı kimse anlamıyor

ervah canım sanırım sende benm kervandansın benimde burun ucu ortası düsük duruyor ve sanırım müdahale olacak bekliyorum bakalım ama 3 aylık halinden biraz daha toparlandı o bir gercek

kızlar herkes ucundan şikayet ediyo sanırım.korkmaya başladım benimde mi düşer acaba mafoldumben

evet bende sen anlatırken galiba benimki gibi diye düşünüyodum ama arkadaşlık isteğimi bi türlü kabul etmediğin için fotoğraflarını görememiştim:)biraz daha düzeldiyse iyi, bakalım benim ki düzelecek mi?yani aslında biraz korkuyorum da ya bu halimi ararsam diye.. offff

amylee benm ilk günden beri düsüktü sonradan düsmedi yani sende basta öyle bir sey yoksa sonradan ortaya cıkmaz merak etme
ervah bende ikinci bir operasyondan korkuyorum acıkcası sonucta bu hali güzel ya daha kötü olursa psikolojisi icindeyim beklemedeyim

ervah bu arada madem sana böyle bir ayıp yapmısım (farkında olmadan) sana bir kıyak yapayım bari :) mail adresini özelden gönder bana, sana önden burnumun resmini atayim

ebru ve ervah,umarım ikinci bir ameliyatı olmanıza gerek kalmaz.resimlerinizde ben bir gariplik göremiyorum ama belkide canlı haliyle belli oluyodur,bizler burdan resimlere bakarak anlayamıyoruz heralde.zaten önemli olanda sizin beğenmeniz,sizin içinize sinmesi 2. bir ameliyat olursa da ben bundan kötü olacağını zannetmiyorum.güzel burnunuz var küçük dokunuşlarla rahatsız olduğunuz yerler düzeltildimi tam istediğiniz gibi de olur bence.sizin ameliyat olmayan arkadaşlara göre daha cesaretli olmanız lazım.vallahi bende bir sorun olsa hiç korkmadan giderim.çok kısa bir sürede düzeltiliyomuş zaten.bu arada yeni ameliyat olacak arkadaşlar varsa lütfen doktora istediğiniz burnu en ince ayrıntısına kadar anlatın.hiç çekinmeyin arkadaşlar isteklerinizi söylemeye.doktora güvenmek tabikide önemli ama ben size güvendim iyi bir burun yapacağınızı biliyorum size bıraktım demek doğru değil bence.tamam doktor size en uygun olanı seçecektir ama doktorda olsa zevkler farklıdır.tabiki tavsiyelerini dinlicez ama kendi isteklerimizi belirterek.kalkık istiyorsanız yada ne biliyim küçük istiyosanız mutlaka belirtin.bu forumda çoğu sayfalarda okuyorum doğal olsun kalkık olmasın dedim gibi söylemler.benim kendi fikrimce doğal burun yüze uyan burundur yani yapma olduğu belli olmayan.kalkık olupta çok doğal olan burunlar var.yada kavisli olupta çok doğal olan burunlar var.bu forumda bir arkadaşın yazısını okumuştum.doktor tam benim söylediğim bir burun yaptı.kemer var şu kemeri alın yeter demiştim ama söylediğimle istediğim burun aynı değilmiş diye yazmıştı.şimdi ben beğenmiyorum ama hata doktorda değil bende diye belirtmişti.bence çok dürüstçe yazmış.lütfen sizde ameliyattan önce çok düşünün ki sonra üzülmeyin.

ervah bu arada madem sana böyle bir ayıp yapmısım (farkında olmadan) sana bir kıyak yapayım bari :) mail adresini özelden gönder bana, sana önden burnumun resmini atayim

waaaayy, bak şimdi gönlümü aldın tanışmadan küsmüştüm sana:)önden de yandan da gönderirsen sevinirim ebru..

ya denedim ama maalesef sana özel mesaj gönderemiyorum çünkü 50 veya daha fazla mesaj yazmış olmam gerekiyomuş,öyle bi uyarı geliyor siteden

doğru söylüyosun ladyanna çok detaylı anlatmak lazım başta,böyle bi deneyim yaşamadığı için insan bilemiyor işte..yani aslında çok bi sorun var gibi durmuyo açıkçası ama reha bey de gerek gördüğü için ben düşünüyorum,bi de madem böyle bi işe kalkıştım o kadar eziyetine katlandık, mümkün olan en iyi hali olsun diye düşünüyorum..

ladyanna cok güzel yazmıssın, simdi bende yeni olacak insanlara hep söyle diyorum, dogal olsun demeyin ne istiyorsanız ayrıntısıyla anlatın hatta güzel havalı bir burun isteyin, bastan kemerden yada kötü bir burundan o kadar bunalıyoruz ki sadece o gitsin yeterli gibi geliyor ama maalesef ameliyattan sonra aslında en iyisini istedigimizi farkediyoruz, bende reha beye dogal olsun kalkık olmasın demistim, simdi keske kalkık olsun kavisli olsun fln deseydim diyorum gerci suan burun ucumun düsüklügüyle onun alakası yok ama olsun

ervah sen bana özel msj atamıyorsan ben sana kendi mail adresimi atmayı deneyeyim, sen bana geri mail atarsın sana bi kıyak yapayım bari :))) gönlünü alalım :)

ladyanna bu arada ben en cok lokalle olmaktan korkuyorum canım yanacak diye yoksa bu kadar korkmam

1 aylık resmimi koymaya çalıştım ama olmadı :sm_confused:

kızlar ameliyat oldum bugün 4.günüm...ama tat alamıyorum ben hiç sizde de böle olmuş muydu

Bişey sorucam bilen var mı acaba? 2. ameliyatlarda da Reha bey ilkindeki gibi ücret alıyor mu?Hiç aramızda 2. yi olan var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…