Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet şuanda resim yok albümde.1. ayımda koymayı düşünüyorum

kızlar,ben de dün ameliyat oldum.bugün hala sızıntı şeklinde kanıyor.doktor normal dedi ama o gazlı bezi değiştirirken burnuma bakıyorum ve bana çok kalkık geliyor. miss piggy gibi:)) ilk başlarda size de o kadar kalkık geliyor muydu? ben kavisli istiyorum demiştim ama bu kalkıklık fazla bence.ama daha 2.günüm çok başındayım daha.normale döner mi sizce?

öncelikle geçmiş olsun a.s. o sızıntı devam eder birkaç gün normal tabi.benim burnumda çok kalkık görünüyordu atel varken.sanırım herkesin öyle oluyor.atel çıkınca inmeye başlıyor merak etme..

ebru-ebru hoş geldin,yeni görevinde hayırlı olsun canım.

tsk ederim canım cok sagol, maksat vatana millete hayırlı olmak

ya o kalkıklık inio, ben keske az daha kalkık olsaydı diyorum bazen, o burun ucundan gecen bant yüzünden asırı kalkık duruyor, benmkinde annem korkmustu böle kalkık mı kalcak diye keske kalkık kalsaydı yaww :) gecmis olsun bu arada

öncelikle çok geçmiş olsun diliyorum elbette zaman içerisinde kalkıklık inecektir endişe etme henüz yolun çok başındasın umarım başarılı bir ameliyat geçirmişsindir fazla eğilmememye özen göster çok yeni dikkat etmelisin kanama da normal tabiki reha hocanın dediği gibi olabilir

çok geçmiş olsun.merak etme kalkıklığı geçecek,bana da çok kalkık gelmişti ilk gördüğümde ama şimdi keşke inmeseydi diyorum..

Obelisk geçmiş olsun.Gerekenleri arkadaşlar söylemiş sadece bekleme zamanı.Emylee fotolarını göremiyorum ben niyekine?

moralim yerine geldi valla.herkese çok teşekkürler.eşim böyle mi kalacak diye sorup duruyordu:))

kalmaz kalmaz.hatta bi süre sonra daha fazla inmese böyle kalsa demeye başlarsın

maideniz 1. ayda yeni resimler koyarım şuan albüm yok..

hulo burun ucu ve kaşların arası şiş.böyle kalmaz iner tabi.onun dışında güzel ve doğal:)

evet hulo burun ucun ve kaş arası şiş görünüyo.ama daha çok yeni tabikide inicekler.burnun doğal ve güzelllll.sile sile kullan canım.

hulo 80 burun ucun ve kas aran arkadasların da dedigi gibi cok sis, 3 haftalık daha sis olması da normal yanii, ama cok güzel olmus sisler inince kimbilir nasıl olur

kızlar bu arada reha bey bu aralar ankara da degil mi bi yerlere gitmiyor bi bilginiz var mı?

elbette zaman içerisinde burun ucundaki şişlerde inecek burnun daha da kibarlaşacaktır merak etme ama biraz zaman alıyo şişlerin inmesi burnun oturması çok güzel onun dışında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…