Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmiş olsun obeliskkk
umarım başarılı ve sağlıklı bir ameliyat geçirirsin
doktırumuz reha hocaya sonuna kadar güven!!!
harikadır ötesi yok!!!!

çok tşk ederim tavsiyelerin için,ayrıca burada sizlerin yazdığı şeyler benim için çok moral oluyor rahatlıyorum biraz

umarım erken alınırım ameliyata şimdiden stres yaşıorum rüyalarıma bile giriyor walla :))

bugün tam 3 hafta oldu.4 resim daha çekip ekledim.bakmak isteyenler buyursun lütfennn buyrunnnnnnnnn :kedi:

amylee burnun cok güzel olmus ya cok begendim cok özendim vallaa, masallah diyeyimm tü tü tü

amylee burnun cok güzel olmus ya cok begendim cok özendim vallaa, masallah diyeyimm tü tü tü
sağol ebru opuyorumnanaktan bugün birisi burnumun estetik olduğunu duydu çok şaşırdı oysaki şuan çok belli oluyor.reha beyin kartını istedi sanırım o da olacak.çok mutlu oldum hiç tanımadığım biri beğenince zemuszemus

cnm inan o kadar güzel olmus ki, keske benm de böyle olsaydı diyecegim bir burun olmus inan :) ayy bende revizyon olayım da söyle bir burnum olsun en iyisii

belkide aylar geçince değişip beğenmeyeceğim bi hal alır .inşallah öyle olmazzzz :Saruboceq:

olmaz olmaz merak etme olur mu öyle sey, her gecen gün daha güzel oluyor kötülestigini hic duymadım

bugün tam 3 hafta oldu.4 resim daha çekip ekledim.bakmak isteyenler buyursun lütfennn buyrunnnnnnnnn :kedi:

Amylee gerçekten burnun gün geçtikçe daha da güzel oluyor. Hani bana demiştinya bant çıkınca önden görüntüsü korkunç oluyo diye... Ben şimdik senin burnunun önden görünüşünü çok merak ettim. Benim burun delikleri arasında orantısızlık hala devam ediyo. Eklede bi bakalım kız...

kiz AMYLEE, kiz bu ne güzel burun böyle...falla cok mini mini...citi piti olmus...sanki sisliklerin inmis gibi...kiskandim giiiiiiiiiiiiii :)))

teşekkür ederim.aynı gün ameliyat olduk şiş oranı yaklaşık aynıdır diye tahmin ediyorum.kıskanılcak bişey yok senin burnunda senin yüzüne göre yapılmış ve gayet güzel.

son günlerde 2 kez burnum kanadı.biri hapşurduktan sonra biri burnumu temizlerken oldu.size de oluyor mu? :sm_confused:

bide sızlamayla karışık kaşıntı var.burnum kaşınıyor ama neresinin kaşındığını anlayamıyorum:S

kanaması normal ya benm 5 ay oldu iki gündür niyeyse burnum kanıyor az bir sekilde sasırdım yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…