kızlar yeni ameliyat olucaklara bir tavsiyem var ameliyattan çıkınca 2 saat boyunca bir şey yemenize içmenize izin verilmiyor. o 2 saat dolduktan sonra mutlaka bir şeyler yiyin bol bol meyve suyu için. biraz boğazınız ağrıyor olacak ve nefes alamamaktan dolayı yemek istemeyeceksiniz ama kendinizi zorlayın özellikle şekerli şeyler yemeye çalışın. çünkü önceki geceden beri aç oluyorsunuz. ben çok az yediğim için eve gelince kan şekerim düştü ve bayıldım. onun dışında ameliyatla ilgili korkacak hiç bir şey yok yalnız buradan ne kadar söylesek de insan korkuyor özellikle amliyat günü ameliyathaneye giderken filan ben de acayip korkmuştum. ameliyathanede narkoz veriliken reha bey korkma uyuyacaksın dedi. sonra bi ses duydum, sonrasını hatırlamıyorum... =)) ameliyattan çıkınca da benim bi problemim olmadı çok az bir ağrı oldu ama hemen ağrıkesici verdiler zaten...
ameliyat dediğin gibi kısa sürüyor ama ameliyata alınmak bi problem. Ben saat 10.00 da gittim saat 16.00 da ameliyata alındım. Şanslıysan erken alınırsın. Çünkü beklemek insanı strese sokuyor. Ameliyatın sonunda benim hiç ağrım olmadı hafif bi ağrı bile denilmez hissettim hemen ağrıkesici yaptılar. O yüzden hiç korkma. Sadece ameliyat sonrası atel alınıncaya kadar geçen süre insanın canını sıkıyor. evde durmaktan sıkılıyorsun. Başkada bi problem yaşamıyorsun.
arkadaşlar bişey daha sorucam ameliyatta tampon konuyor mu buruna ??
geçmiş olsun obeliskkk
umarım başarılı ve sağlıklı bir ameliyat geçirirsin
doktırumuz reha hocaya sonuna kadar güven!!!
harikadır ötesi yok!!!!
sağol ebru opuyorumnanaktan bugün birisi burnumun estetik olduğunu duydu çok şaşırdı oysaki şuan çok belli oluyor.reha beyin kartını istedi sanırım o da olacak.çok mutlu oldum hiç tanımadığım biri beğenince zemuszemusamylee burnun cok güzel olmus ya cok begendim cok özendim vallaa, masallah diyeyimm tü tü tü
bugün tam 3 hafta oldu.4 resim daha çekip ekledim.bakmak isteyenler buyursun lütfennn buyrunnnnnnnnn :kedi:
cnm inan o kadar güzel olmus ki, keske benm de böyle olsaydı diyecegim bir burun olmus inan :) ayy bende revizyon olayım da söyle bir burnum olsun en iyisii
kiz AMYLEE, kiz bu ne güzel burun böyle...falla cok mini mini...citi piti olmus...sanki sisliklerin inmis gibi...kiskandim giiiiiiiiiiiiii :)))
Ebrucum sen ciddi ciddi düşünüyormusun 2. ameliyatı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?