koydum bakabilirsinAmyleee bence şişler inmeden de çok güzel. Bi de eski halini koyabilirmisin burnunun çok merak ettim.
seni daha önce görmediğim için eklememiştim.memnunmusun burnundan? 2 ay olmuş sende resim eklersen iyi olur.
ne Salı mı benim pazartesi ateli alacaktı
ne Salı mı benim pazartesi ateli alacaktı
burnunun resimlerini gördüm çok güzel olmuş gerçekten,bende ekledim bakabilirsin.benim de hoşuma gitmeyen bazı şeyler var ama önemli olan eskisinden daha iyi olması:)
koydum bakabilirsin
reha bey olmasa da orada bir sürü doktor var birisi alır atelini merak etme sorun olmaz yanii
rica ederim.burun ucu sorunluydu biraz uzun duruyodu halletti Reha bey işte zemuszemusAslında fena değilmiş eski burnun sorun burun deliklerinin büyük olmasıymış o da mükemmel bir şekilde çözülmüş görülüyo bence. Ayrıca resim koyduğun için teşekkür ederim.
:roflol:
bu arada ben haftaya reha beye gitmeyi düsünüyorum, var mı benimle gelennlülülülülülü
evet canım reha hoca olmasa da billur hanım bora bey hakan bey başar bey falan var onlardan birine rica edebilşirsin hepsi de şeker gibi doktorlar...
Ya bende gecen hafta salı reha beye burnumu düzeltirdim...ama burda bi cok arkadaş yazdıgı gibi..burnum takoz gibi...nerdeyse biraz domuza benziyor diyebilirim..bu durumda benim morelimi biraz bozmuyor degil yani...ne bilim..hani hep diyorsunuz ya, iner miner falan fıstık...acaba inince, kalkık olan burunda inermi, hele bide burun deliklerimden hic bahsetmek istemorum, öyler genis duruyorkiii...offf yaaaaaaaa, ben hep böyle takoz burunlumu kalacam??? yüzüme hic yakışmadı diyebilirim...
Arkadaşlar siz siz olun grip nezle v.b olmayın 2 gündür duman oldum.Aynı ameliyat sonrasındaki gibi burun tıkandı ve gece nefes alamaz oldum bide korkunç şişti burnum, çok feci sakının kendinizi sonra demedi demeyin:)
Ya bende gecen hafta salı reha beye burnumu düzeltirdim...ama burda bi cok arkadaş yazdıgı gibi..burnum takoz gibi...nerdeyse biraz domuza benziyor diyebilirim..bu durumda benim morelimi biraz bozmuyor degil yani...ne bilim..hani hep diyorsunuz ya, iner miner falan fıstık...acaba inince, kalkık olan burunda inermi, hele bide burun deliklerimden hic bahsetmek istemorum, öyler genis duruyorkiii...offf yaaaaaaaa, ben hep böyle takoz burunlumu kalacam??? yüzüme hic yakışmadı diyebilirim...
anladın sen onu:):) şutarafagitti
evet gazi plastik cerrahinin doktorlarını tanırım ve de çooook severimmmmmmmm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?