Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
seni daha önce görmediğim için eklememiştim.memnunmusun burnundan? 2 ay olmuş sende resim eklersen iyi olur.

burnunun resimlerini gördüm çok güzel olmuş gerçekten,bende ekledim bakabilirsin.benim de hoşuma gitmeyen bazı şeyler var ama önemli olan eskisinden daha iyi olması:)

burnunun resimlerini gördüm çok güzel olmuş gerçekten,bende ekledim bakabilirsin.benim de hoşuma gitmeyen bazı şeyler var ama önemli olan eskisinden daha iyi olması:)

teşekkür ederim.senin burnunda güzel ve doğal olmuş.galiba benim burnum biraz küçük olacak.. :uhm:

Aslında fena değilmiş eski burnun sorun burun deliklerinin büyük olmasıymış o da mükemmel bir şekilde çözülmüş görülüyo bence. Ayrıca resim koyduğun için teşekkür ederim.
rica ederim.burun ucu sorunluydu biraz uzun duruyodu halletti Reha bey işte zemuszemus

Kızlar dün gece çok kötü bişey oldu. Salak gibi burnumdaki kanları temizlemeye çalıştım. Tabi Allah belamı veriyodu az kalsın. Kanamaya başladı. Ameliyat sonrası bile o kadar kanamamıştı. Açık olan burun deliği tekrar kapandı. aman siz siz olun yeni ameliyat olan ve olacak arkadaşlara sesleniyorum herşeyi akışına bırakın. Allahdan kanama durdu ve 5 günlük emek boşa gitti tekrar burnum tıkandı.

29 eylüldemi ameliyat oldun?? Reha bey zaten başlarda kaba olacak demişti ona güvenmeyi tercih ediyorum ve kendimi rahatlatıyorum.özellikle önden çok belli oluyo şişler.zamanla geçer heralde.resimlerini koyarmısın bi görelim..

Arkadaşlar siz siz olun grip nezle v.b olmayın 2 gündür duman oldum.Aynı ameliyat sonrasındaki gibi burun tıkandı ve gece nefes alamaz oldum bide korkunç şişti burnum, çok feci sakının kendinizi sonra demedi demeyin:)

ben oldum gibi sanırsam. Ameliyatlıda hiç çekilmiyo.

bırakın grip olmayı esnemek bile işkence gibi.. :bbo:

daha cok erken bende de böyle olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…