• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bide bişey sorucam eskilere.Benim üst dudağımda hala bir çekeme var konuşurken bazı harfleri tam çıkaramıyorum.Sizde de oldu mu acaba,olduysa buda geçici midir?1,5 ay oldu ameliyat olalı.

Bide bişey sorucam eskilere.Benim üst dudağımda hala bir çekeme var konuşurken bazı harfleri tam çıkaramıyorum.Sizde de oldu mu acaba,olduysa buda geçici midir?1,5 ay oldu ameliyat olalı.

gececek kuzum daha bır bucuk ay nekı.herkesın ya gülüşünde ya konusmasında bır tuhafık oluyor bastan sonra gecıyor merak etmeyerimseniben

ya arkadaslar benım burnumda hosuma gıtmeye seyler oluyor.sırt kısmındakı hanı törpü gerekebılır dedıgım yer gecıyor.yanı okadar elıme gelmıyor .ama bu seferde burun ucumda ıkı tane bırı toplu ıgne kafası kadar tam ıkı burun delıgı arasında dıgerıde burun ucuna dogru bıraz daha ırıce sıslık oldu :( sabahları okadar farkedılmıyr aksama dogru burun şişim ınınce dıkkatı cekıyor hanı suan 6.ayı dolguruyorum 1.5 yılda oturdugunu burnun dusununce gecer herlade dıyorum ama bılmıyorum reha beye bır gıtme vaktı geldı sanırım.bende abartıyor olabılırım offf amelıyat daha kolaydı bu bekleme ne zor

Amyleee ve Hulo80 ikinizede çok geçmiş olsun bi süredire yoktum, özür biraz geç oldu.Umarım herşey gönlünüzce olur.Küçük bir tavsiye ilk 1 ay acayip takıntı olabiliyor yok şöyle mi böyle mi asla moralinizi bozmayın çünkü ben bu hatayı yapmıştım elime geçen tek şey boşu boşuna kendimi strese sokmam oldu.Hepinize sevgiler.Ebrucum anladım, seni ve bir kaç arkadaşı ekledim kabul ederseniz sevinirim hepinize sevgiler.
teşekkür ederim iyi dileklerin ve tavsiyen için.yorumlarını bekliyorum.

arkadaşlar, reha bey kaç gün rapor veriyor biliyor musunuz? diğer hocalar 20 gün veriyor diye biliyorum ama reha beye sormayı unuttum.

ya arkadaslar benım burnumda hosuma gıtmeye seyler oluyor.sırt kısmındakı hanı törpü gerekebılır dedıgım yer gecıyor.yanı okadar elıme gelmıyor .ama bu seferde burun ucumda ıkı tane bırı toplu ıgne kafası kadar tam ıkı burun delıgı arasında dıgerıde burun ucuna dogru bıraz daha ırıce sıslık oldu :( sabahları okadar farkedılmıyr aksama dogru burun şişim ınınce dıkkatı cekıyor hanı suan 6.ayı dolguruyorum 1.5 yılda oturdugunu burnun dusununce gecer herlade dıyorum ama bılmıyorum reha beye bır gıtme vaktı geldı sanırım.bende abartıyor olabılırım offf amelıyat daha kolaydı bu bekleme ne zor

allah allah bende merak ettim simdii :uhm: benm de gitme vaktim yaklastı valla, bu burun beni psikopat edicek ucu iyice düsük görünmeye basladı gözümee mafoldumben

evet maideniz bu durum geçici merak etme,evde kız kardeşim de bana kızıyordu doğru düzgün konuşsana diye ama napalım bizim elimizde olan bir şey değilki.:çok üzgünüm:

amylee ve hulo 80 geçmiş olsun kızlar,amylee resmini gördüm ve tek kelimeyle bayıldımmmmm.ebru-abruya katılıyorum.bu aralar çok güzel burunlar görmeye başladım.kıskanıyorum ama.yerimseniben

evet maideniz bu durum geçici merak etme,evde kız kardeşim de bana kızıyordu doğru düzgün konuşsana diye ama napalım bizim elimizde olan bir şey değilki.:çok üzgünüm:

ay benden de bazı kelimeler cıkmıyordu, hatta hic unutmam 3. ayım fln bir arkadasımla sohbet ediyoruz bir kelimeyi söyleyebilmek icin üc kez fln denemistim :D rezillik :P
bende kıskanıyorum valla :utangac:

amylee ve hulo 80 geçmiş olsun kızlar,amylee resmini gördüm ve tek kelimeyle bayıldımmmmm.ebru-abruya katılıyorum.bu aralar çok güzel burunlar görmeye başladım.kıskanıyorum ama.yerimseniben

teşekkür ederim çok mutlu oluyorum yorumlarınız sayesinde :kedi:

maideniz teşekkür ederim. Atlattık walla şuan çok iyiyim burnumdan kısmen de olsa nefes alıyorum. Atelin çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum ama daha çok var

Ebru acaba sen daha nasıl bir burun istiyordun ki.ınan ben anlamadım cicim harika olmuş burnun senin ya bundan iyisi daha nasıl olabilir ki.Çok yakışmış yüzüne bayıldım.

AmyLeee daha şimdiden nefis görünüyor ileride demekki fındık gibi olucak senin adına çok sevindim.

Ladyanna şimdi foğoğraflarına tekrar baktımda hayalimdeki buruna sahip olduğunu söylesem inan yalan söylemiş olmam.

Ebru acaba sen daha nasıl bir burun istiyordun ki.İnan ben anlamadım cicim harika olmuş burnun senin ya bundan iyisi daha nasıl olabilir ki.Çok yakışmış yüzüne bayıldım.

cnm benim burun deliklerinin arası kısım önden düsük görünüyor ve gülünce konusunca iyice asagıya inik duruyor :( ben zaten düsük burnumdan dolayı oldum hala düsük hala düsük, gülerken cirkin görünüyor diye gülemiyorum da, bu ameliyatı olma amacım özgüvenimin geri gelmesiydi ama hala gülemiyorum ne anladım ben bu işten, evet yandan fln güzel Allaha sükür bir sey demiyorum ama su önden görüntü düsük olmasaa :sinifsinif: hani ben kafama taktım desem reha beyde dedi evet böyle dursun istemem düzelmezse düzeltelim diye, ama hala düzelmedi 2 ay gecti nolcak bilmiyorum 2. bi düzeltme olacak sanırım

Back