seni daha önce görmediğim için eklememiştim.memnunmusun burnundan? 2 ay olmuş sende resim eklersen iyi olur.arkadaşlar merhaba,ben çok uzun zamandır takip ediyorum forumu fakat ilk defa yazıyorum,bende uzunca bi süre doktor araştırarak ve burdan okuduklarımın da etkisiyle 2 ay önce reha beye ameliyat oldum.burunlarınızı çok merak ediyorum özellike ebru_ebru,haze-0445 ve AmyLeee sizinkini.arkadaş olarak eklenmeyince de sanırım göremiyoruz,arkadaşım olur musunuz
AmyLeee daha şimdiden nefis görünüyor ileride demekki fındık gibi olucak senin adına çok sevindim.
üfff reha bey bi benmkini kötü yapmıs haaayeni olanlarınki daha bi güzel yawww
bizim seride var bi cenabetlik,.p
bizim seride var bi cenabetlik,.p
Haze senin burununda enfes görünüyor yüzüne çok oturmuş bence
yorum yapan herkese teşekkür ederim.burnum yandan güzel ama önden çok kaba görünüyo.çok şişlik var delikler büyük görünüyo.daha 9 gün oldu tabi normaldir ama gerçekten can sıkıcı bi durummuş.. senağlama
Aramıza hoşgeldinn canımmm,inşallah bu evreleri hep beraber atlatcaz:1hug: moralimizin yüksek olması en büyük yardımcımız olcak. hep beraber sabretmek neymiş öğrencez:teselli:
vee hayalimizdeki buruncuğa kavuşcazzzopuyorumnanaktan
bantsız resim koydum kızlar
canımmm ebrucum reha hoca bu hafta görevli olarak japonyaya gitmiş. haftaya salı günü dönecekmiş haberin olsun
bilgilendirmek istedim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?