Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar merhaba,ben çok uzun zamandır takip ediyorum forumu fakat ilk defa yazıyorum,bende uzunca bi süre doktor araştırarak ve burdan okuduklarımın da etkisiyle 2 ay önce reha beye ameliyat oldum.burunlarınızı çok merak ediyorum özellike ebru_ebru,haze-0445 ve AmyLeee sizinkini.arkadaş olarak eklenmeyince de sanırım göremiyoruz,arkadaşım olur musunuz

seni daha önce görmediğim için eklememiştim.memnunmusun burnundan? 2 ay olmuş sende resim eklersen iyi olur.

AmyLeee daha şimdiden nefis görünüyor ileride demekki fındık gibi olucak senin adına çok sevindim.

çok sağoll beğendiğine çok sevindim.bana şimdiden fındık gibi görünüyo ilerde mercimek kadar kalmaz inş kaydirigubbakcemile3

kızlar az önce bant çıktı burnum önden bakınca çok kalın görünüyo şişliktendir demi.ben böyle dışarı çıkamam akannehir

evet maalesef şişlikten.. şimdiden sonra gerilemeye başlıcak uzun süre de şişlikler inecek, ama bu aradada hergün değişik görünecek:) nası bi durumsa genellemeyeyim en azından bana öyle olmuştu tecrübeyle sabit:)

bizim seride var bi cenabetlik,.p

paktencim aslında bence görüntü gayet hoş ancak bişey söylemek isterim sanrım Reha bey bizlerden sonra burunlarda biraz daha kavis yapmaya karar vermiş olsa gerek.Çünkü benim burnumda aynı seninki gibi.Ancak ben bu görüntüden memnunum.

canımmm ebrucum reha hoca bu hafta görevli olarak japonyaya gitmiş. haftaya salı günü dönecekmiş haberin olsun
bilgilendirmek istedim....

sagol duyguu
amylee ben baktım yorum da yazdım canım, sisler inince süper bir burnun olacak cook güzel olmuss

ya aslında bır gun belırleyelım reha beye baskın yapalım:)burnumdan memnunum ama sısler ındıkce yenı seyler cıkıyor.offf burun ucumdakı sıslıkler canımı sıkmaya basladı.torpude olmaz oraya heralde.gecer ınsallah ama canım bu son bır haftadır sıkılmaya basladı ((((

freetu ben haftaya gidiyorum istersen gel birlikte gidelim
benm de elime kemikler gelio tümsek cıkıntı fln canım sıkılıyor, burnumun ucunu artık demiyorum bile papagan gibi oldum cünkü :)

yorum yapan herkese teşekkür ederim.burnum yandan güzel ama önden çok kaba görünüyo.çok şişlik var delikler büyük görünüyo.daha 9 gün oldu tabi normaldir ama gerçekten can sıkıcı bi durummuş.. senağlama

Aramıza hoşgeldinn canımmm,inşallah bu evreleri hep beraber atlatcaz:1hug: moralimizin yüksek olması en büyük yardımcımız olcak. hep beraber sabretmek neymiş öğrencez:teselli:

vee hayalimizdeki buruncuğa kavuşcazzzopuyorumnanaktan

hoşbulduk cnm senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…