• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sonuca karar vermek için resim koyarım birlikte bakarız

resim koydum.arkadaş listemdekiler görebilir.yorumlar bekleniyor.. :sm_confused:

ayy cok güzel görünüyor simdidenn masallahh
benmkinden güzel valla :) benm bantlı hali bile cok kötüydü :D senin cok güzel olcak belli

çok teşekkür ederim cnm :kedi: bende sevdim ama değişir diye alışmamaya çalışıyorum.senin burnunda çok güzel haksızlık ediyosun kendine hep.

cnm inan benm bantlı halim su halinden bin beterdi, o nedenle eminim zamanla cok daha güzel olacak o nedenle daha güzel bir burunla karsılasacaksın alıs sen :D

inşallah öyle olur kaydirigubbakcemile3 ama bu şiş haliyse şişler inince fındık kadar kalmaz mı

oncelıkle amelıyat olanlara gecmıs olsun.ve bugun ıkı arakdasa baktım.gayet basarılı olmus:)))

amyleee gözlerin maaşallah çok güzelmiş. O gözlere her burun yakışır maşallah tüüü tüüü

kızlar bişiy sorcam burun ucundaki kurumuş kanları siz nasıl temizlediniz. Deniz suyunun onlara faydası yok gibi.. Krem kullandınız mı? bugün 4. günüm beklesem kendiliğinden dökülür mü.. ve ne zaman kurtulurum.

:nazar:AmyLeeecim sanırım hayallerindeki burna kavuştun, çok çok güsel olmuş:nazar: şişler indikçe,sanırım hayellerinin ötesinde bişi olcak gibime gelio inşallahhopuyorumnanaktan

artık bekleme seansı başladı bakalım:hulya:

kızlar bişiy sorcam burun ucundaki kurumuş kanları siz nasıl temizlediniz. Deniz suyunun onlara faydası yok gibi.. Krem kullandınız mı? bugün 4. günüm beklesem kendiliğinden dökülür mü.. ve ne zaman kurtulurum.

fazla uğraşma burnunla.dikişler fln olabilir.bende bi tarafı temizleyememiştim bugün reha bey temizledi.

:nazar:AmyLeeecim sanırım hayallerindeki burna kavuştun, çok çok güsel olmuş:nazar: şişler indikçe,sanırım hayellerinin ötesinde bişi olcak gibime gelio inşallahhopuyorumnanaktan

artık bekleme seansı başladı bakalım:hulya:

canım hayalimdeki buruna kavuşamadım.benim hayalimdeki burun seninki bananeee :umursamaz: (çok teşekkür ederim cnm beklerkende yanımda olman dileğiyle.. :hulya: opuyorumnanaktan )

canım hayalimdeki buruna kavuşamadım.benim hayalimdeki burun seninki bananeee :umursamaz: (çok teşekkür ederim cnm beklerkende yanımda olman dileğiyle.. :hulya: opuyorumnanaktan )

:nazar::kedi: inşallah benimkinden de güsel olur cnmmopuyorumnanaktan her zaman yanındayım zatenn =) ( ablacımm):1hug:

üfff reha bey bi benmkini kötü yapmıs haaa :( yeni olanlarınki daha bi güzel yawww

Amyleee ve Hulo80 ikinizede çok geçmiş olsun bi süredire yoktum, özür biraz geç oldu.Umarım herşey gönlünüzce olur.Küçük bir tavsiye ilk 1 ay acayip takıntı olabiliyor yok şöyle mi böyle mi asla moralinizi bozmayın çünkü ben bu hatayı yapmıştım elime geçen tek şey boşu boşuna kendimi strese sokmam oldu.Hepinize sevgiler.Ebrucum anladım, seni ve bir kaç arkadaşı ekledim kabul ederseniz sevinirim hepinize sevgiler.

Back