• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amy lee cim şu anda şişlikler doruk noktasındadır... burnun yüzde yüz şiştir şişliklerin inmesi 1 yıl aılıyor. iki ayda % 20 6.ayda % 80 ve bir yılda % 100 iniyor ve burun normal kendi şeklini buluyor.
bu arada çok geçmiş olsun umarım güzel bir burnun olmuştur..

slm hulo.benimde ikinci gün şişlik çoktu.özellikle sol gözüm şişmişti.bugün 6. günüm morluklar bitti nerdeyse.dudağımın üstü şiş hala dişlerimi göremiyorum :D deniz suyunu günde 4-5 kez sıkıyorum.Reha bey öyle demişti.bende de tıkanıklık oluyo grip olmuşum gibi..

Sağol bende artırırım o zaman deniz suyu kullanımını. Morluklarım 6. günü gitti demişsin, peki şişliklerde iniyormu.

Kızlar 1 aylık resimlerimi ve eski buruncuğumu da yükledim,yorumlarınızı bekliyorumm merakla:kedi:

amy lee cim şu anda şişlikler doruk noktasındadır... burnun yüzde yüz şiştir şişliklerin inmesi 1 yıl aılıyor. iki ayda % 20 6.ayda % 80 ve bir yılda % 100 iniyor ve burun normal kendi şeklini buluyor.
bu arada çok geçmiş olsun umarım güzel bir burnun olmuştur..

çok teşekkür ederim :)

Sağol bende artırırım o zaman deniz suyu kullanımını. Morluklarım 6. günü gitti demişsin, peki şişliklerde iniyormu.

şişlikler inmiyo üst dişlerimi göremedim henüz :D gözaltım indi ama yüzümde var hala şişlik

kızlar yaa ben size biraz iğrenç bir şey soracağım :kedi: benim ameliat olalı 17 gün oldu sümkürmemde bir sakınca var mı ben arada yapıyorum çünkü. hatta arada ilk günlerde de azıcık da olsa yapıyordum. kendimi çok zorlamadan temizlememde bir sakınca var mı?

zorlama cnm, sümkürüyorsan da eger zorlama sakın, 1 ayın gecsin sonra istedigini yap, ben sümkürmedigim icin sakınca var mıdır bilemiycem

çok yakışmış gerçekten çok doğal olmuş. Reha beye büyük alkış..

a.s.teşekkür ederim cnm,beğenmene sevindim.inşallah seninde istedğinn gibi olur sonuç..tabi ki önce allaha şükrediyorum,sonrdada reha beye teşekkür ediyorum:kedi:

Back