reha bey süper süper süper
geçmiş olsun melikee06, memnun olmana cok sevindimm
ebru_ebru sen sanırım reha beyle görüşmeye gidiceksin görüştükten sonra bizide bilgilendirirsen çok sevinirim..daha önce ameliyat ettiği hastaların fotoğraflarını gösteriyomu bilgisayarda çizim yapıyo mu ? vs..
evet ben önümüzdeki hafta gidecegim bir aksilik cıkmazsa, eve gelir gelmez görüsme hakkında sizi bilgilendirecegimden emin olabilirsiniz :) aslında ameliyat konusunda kararlı degilim cesarete ihtiyacım var, buradaki arkadaslar biraz daha cesaret verseler cok mutlu olacagım
saol canım bende aslında kararsızım ameliyat olma konusunda ama sonuçlar gerçekten insanı acayip değiştiriyo... burundaki sorun ufak bile olsa insanın ifadesine etkisi çok fazla ,iyi ellerde yapılmışsa tabi.... reha hocayı en başından beri duyuyorum ama forum bi arkadaş vardı memnun kalmamıştı reha hocadan o beni biraz tereddüte düşürdü ama her doktorun çok nadirde olsa başarısız ameliyatı olabilir bu onun başarısızlığı göstermez diye düşünmeye başladım... tek sorun reha hocanın yaptığı bir yada iki ameliyat sonucu gördüm çok fazla fikrim yok yaptığı ameliyatlar konusunda..... ankarada ameliyat olursam reha hoca yada tunç şafakı düşünüyorum ama bunlar konusunda kararsız kalırsam istanbulda barış çakır olabilir forumda gördüğüm ameliyat sonuçları gerçekten çok başarılı ama ankarada olmakta her açıdan kolaylık sağlıycak oyüzden tabiki ilk tercihim ankara reha hocayla görüşmenin sonuçlarını merakla bekliyoruz canım....
arkadaslarr, simdi reha hocanın yanından geliyorum... hemen sizlerle görüsmemi paylasmak istedim. öncelikle biraz erken gittim sanırım ki daha kimsecikler yoktu ve randevu saatimden erken girdim muayeneye :) reha hoca bizi kapıda karsıladı, cok sıcaktı, cok memnun oldum bu hareketiyle ve insan kendini daha iyi hissediyor gercekten. reha hocayı görünce önce biraz sasırdım, minyon cok ama cok sevimli birisi, insana cok güven veren cok sempatik bir hali var, hemen ici ısınıyor insanın. beni oturttu ve tabii burun icin geldigimi anladı. önce eliyle burnumu kontrol etti, kemik yapın düzgün burnuna sunları yapabiliriz dedi, sonra estetik ameliyat nasıl oluyor, hangi süreclerden gecilecek ve nasıl olacak onları anlattı. sonra da ben bir kac soru sordum, tabii hepsi KK da konusulan seyler oldugu icin zaten bilgiliydim bu konuda. ameliyat ücreti 2.500-2.700 civarı degisiyor dedi, ve devlet karsılamıyormus. tasarım yapıp yapmayacagını sordum, dedi ki bilgisayarla yapılan seyler cok mekanik ve karsımızda bizim bir insan var bir metal yok , o nedenle ne tam olarak biz aynını yapabiliriz ne de yapacagımı ben bilgisayarda tam yansıtabilirim, o yüzden ben yapmıyorum dedi. ameliyata karar verdiginde beni arayacaksın ve birikte tarih belirleyecegiz dedi. acıkcası tahlil röntgen gibi seyler yapılmasını bekliyordum ancak bunlar ameliyattan bir gün önce yapılacakmıs yani sadece eliyle yaptı kontrol ve bilgilendirdi konustuk. her ne kadar herhangi bir tasarım yapmasa da nedense ona cok ısındım ve cok güvendim, cok mantıklı ve insanı rahatlatıcı konusuyor. mesela ona burnum kötü olur mu gibi bir soru sordum düsme cökme gibi, dedi ki bu bir ucak yolculugu ucak düsebilir mi evet, bu ameliyatta da olabilir bu tip seyler ama ihtimali az,dedi. neyse simdi her kelimeyi tam hatırlayamıyorum ama galiba ben reha hocayı cok sevdim :) bu arada muayene ücreti 145 TL, merak edenler olabilir. ben baska bir doktorla görüsmedim, görüstügüm ilk doktor ve baskasıyla da görüsmeyi düsünmüyorum sanırım. cünkü gercekten icime sindi, doktor kararı veremeyenler bence reha hocayla bir görüsün sonra karar verin derim...
kafanda bişeylerin netleştiğine sevindim.Reha hoca gerçekten süper bi insandır biz burda ne kadar anlatsakta boş gidip görmeyince tam anlamıyla anlaşılmıyor onun samimiyeti,ilgisi,sevimliliği..Bazı insanlara tuhaf gelecek ama insan ilk görüşmeye gittiğinde tamam başka doktora gerek yok diyor o kadar etkiliyor yani insanı ve en önemlisi nasıl yapıyor bunu bilmiyorum ama güven veriyor insana,para için yapmadığını anlıyorsun,gerçekten senin için en iyi ne yapabilir onu düşünüyor ve seninle paylaşıyor sonunda da seçimi sana bırakıyor,çok profesyonel yani...Ameliyattan bikaç dakika önce bile yanında o oluyor bi arkadaş gibi sanki:)Şuan 17.günümdeyim ameliyatımın,biran önce kontrol günüm gelsede Reha hocayı görsem diyorum,o kadar yani..delikafadulden
cnm yaa gercekten de reha beyde seytan tüyü mü vardır nedir anlayamadım ben, görüsmenin üstünden kac saat gecti hala aklıma gelince ne tatli ne iyi doktordu diyorum...halbuki ondan beklentim daha fazlaydı yani tasarım yaparız fln die düsünüyordum, ya da tahlil röntgen fln isteyecek diye bekliyordum bunların hic biri olmadı, ama ben ona olmaya karar verdim bile ameliyat günü tespit etmeye calısıyorum kafamda
aynen öle:lepi: o konuşunca hiçbiri aklına gelmiyor zaten,hiçbirine gerek kalmadığını anlıyosun merak etme canım eminim pişman olmayacaksın,hakkında hayırlısı olsun inş en kısa zamanda ameliyatı olur güzel sonuçlar alırsın:teytey:
reha hoca bir numara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?