Çoooooooooooooookkkk teşekkr ederim iyikide koymuşsun burnunda gayet güzel olmuş. burnuna neler yapıcaanı önceden sölemiş miydi sana neler yaptı mesela? birde burun içinde sorun varsa ( ör.deviasyon) onu da kendi mi halledio yoksa birde kbbci mi grio ameliata?
rica ederim arkadaslar,evet muayeneye gittiğimde önce benim nelerden şikayetci oldugumu sordu şeklini nasıl istediğimi o daha sormadan ben anlatmaya basladım gercekten çok anlayıslı birisi önce o beni dinledi .bence burnun çok güzel olucak dedi ve gercektende ben çok begendim inanın fazla kimseye sormuyorum burnum nasıl olmuş diye benim yapımda vardır biraz kendim begendimmi tamamdır baskaları ne derse desin.sizde böyle rahat olun gerisi en güzel şekilde geliyo.zaten doktorla fikirlerimiz aynı dogrultudaydı.uzun olan burnum şimdi yandan bakıldıgında kısa öndeki geniş kemikler yok kemerim alınmış durumda ve çok hafifte kalkıklık var.ben basta kalkık olsun istemedim ve hatta ameliyattan sonra kendimi domuza benzetmiştim ama şu an o kalkıklık normale döndü ve ben bu halini çok seviyorum.evet canım bende deviasyonda vardı ve bunu doktorun kendisi halletti.zaten muayene yaparken burnun içine bakıp kendisi sorunları söylüyo ve bunlarıda halledicez diyo.anlıcanız ben çok memnunum doktorumdan ve ameliyat sonucundan.inşallah sizlerinde böyle olur.