• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm kendini zorlama, sonucta reha bey alısıktır yani o görüntülere, elinden geldigince zorlamadan temizle yumusak yumusak dısardan, ben kulak cöpünün ucunu deniz suyu ile ıslatıyordum bastırmadan üstten üstten temizliyordum oldugu kadarıyla artık

bende öyle yapıyorum yavaş yavaş temizlenir heralde mafoldumben

temizlenir temizlenir merak etme, olmazsa da öyle kalsın bosver

burnum biraz temizlendi ama uç kısımda küçük bi çizgi şeklinde kesik var.acaba dikişemi bişey oldu.doktoru arasam mı :sm_confused:

yok öyle kolay kolay dikise bir sey olmaz merak etme, doktor dikislerini almaz umarım ama alırsa fln anlarsın ne demek istedigimi :D

ameliyattan kalma bi izdir merak etme, kendin bir sey yapmadıgına göre, öyle pamukla temizlemeyle de kesilmeyecegine göre bir sey olacagını sanmıyorum
ama icin rahat degilse ara reha beyi ya da git yanına istersen

konuştuk reha beyle eriyen dikişmiş o.içim rahatladı şimdi

:nazar:AmyLeee nasıl oldun canım,herşey yolundadır inş =) bende takmıştım burun temizliğine o sıralarda,nasıl olcak,nasıl temizlencek diye =) yapabildiğin kadarıyla artık,zorlamadan dışındakileri nazikce temizle canım. fazlada zorlama,ebrunun da dediği gibi hem normal hemde reha beyin alışkın olduğu bi durum bu. Atel çıktıtak bi gün sonra banyo yapmaya başlayacağın için içindekiler yumuşamaya başlıcaktır. sık sık banyo yapcaksın,banyodan sonrada kulak çöpüyle temizlediğinde tahminlerinin ötesinde şeyler çıkcak burnundan:kedi:

Reha bey bana bonyoda zorlamadan su çekmemi söylemişti,öyle yaptım her banyoda,daha kolay oldu temizlemek.

:nazar:AmyLeee nasıl oldun canım,herşey yolundadır inş =) bende takmıştım burun temizliğine o sıralarda,nasıl olcak,nasıl temizlencek diye =) yapabildiğin kadarıyla artık,zorlamadan dışındakileri nazikce temizle canım. fazlada zorlama,ebrunun da dediği gibi hem normal hemde reha beyin alışkın olduğu bi durum bu. Atel çıktıtak bi gün sonra banyo yapmaya başlayacağın için içindekiler yumuşamaya başlıcaktır. sık sık banyo yapcaksın,banyodan sonrada kulak çöpüyle temizlediğinde tahminlerinin ötesinde şeyler çıkcak burnundan:kedi:

Reha bey bana bonyoda zorlamadan su çekmemi söylemişti,öyle yaptım her banyoda,daha kolay oldu temizlemek.

çok iyiyim canım sadece evde oturmaktan sıkıldım biraz :1closedeyes: dün dikişlere zarar verdiğimi düşünerek çooook korktum. sonra söz verdim kendime temizlemek yok diye :umursamaz: dediğin gibi artık banyoda felan temizlenir.şimdiden elimden ayna düşmüyo,şekli pek belli olmasada bakıyorum burnuma sürekli :utangac:

:nazar: iyi olmana sevindim canım.dikkat et,dış görünüşünden çok şu anda sağlığın daha önemli. onlar geçici şeyler,az kaldı atelin çıknıca inşallah zamanla hepsi geçicek.her banyo yapışında içi temizlencek burnunun.benimde sızıntı baya olmuştu.burnum çok kanamıştı benim,atel çıktığı gün bile vardı düşün. ama napiyim,bende bişi olcak diye zorlamamıştım.

ahh ahh aynalar.bende yapışık ikiz gibiyimkaydirigubbakcemile3 Atelliykende bakıyodum dikişlerden bişi görünmüyodu ama yinede bakardım öylezemuszemus şeklide güsel olmuştur canım eminim =)

burnumda bi baskı hissediyorum ateldendir sanırım.pazartesi olsada hem atelden kurtulsam hem burnumu görsem :kedi: seninki gibi güzel olur umarım :nazar:

:nazar: ay canum inşallah seninki daha güsel olur :1hug: atelden ya o baskı. sadece burnunda değil sanki bütün yüzünde baskı yapıyo! artık sonlara doğru iyice çekilmez oluyo bide altı kaşınırdı bende =)

burnundan çıktığı an bi yük kalkmış gibi olcak inan bana. oh be falan demiştim,baya ağırlık veriomuş yüze meğerse. ne zaman atel çıkcak senin canım pzt günü mü ?

aa benimde kaşınıyo burnum.kaşıyabileceğim bi yer bulsam elimi çekmem hiç kaydirigubbakcemile3 atel pazartesi 11 gibi çıkcak.dikişler alınıcak galiba bide.sende dikiş alındımı

slm amyleee bugün ikinci günüm. ılk gün çok iyiyiydim şişlik filan yoktu ama bu sabah itibari ile samuray gibi oldum. Burnunda tıkanık hala deniz suyunu sıkıyorum arada ama daha da tıkanıyo sanki kullandıktan sonra. Deniz suyunu çok kulanmanın zararı olurmu sizce?

hulo80 abartmadan kullan yani zararı olmaz ama zaten ikinci günde pek de acmıyordur burnunu fazla zorlama bence

slm amyleee bugün ikinci günüm. İlk gün çok iyiyiydim şişlik filan yoktu ama bu sabah itibari ile samuray gibi oldum. Burnunda tıkanık hala deniz suyunu sıkıyorum arada ama daha da tıkanıyo sanki kullandıktan sonra. Deniz suyunu çok kulanmanın zararı olurmu sizce?

slm hulo.benimde ikinci gün şişlik çoktu.özellikle sol gözüm şişmişti.bugün 6. günüm morluklar bitti nerdeyse.dudağımın üstü şiş hala dişlerimi göremiyorum :D deniz suyunu günde 4-5 kez sıkıyorum.Reha bey öyle demişti.bende de tıkanıklık oluyo grip olmuşum gibi..

Back