Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hulo80, eğer kamuda çalışıyorsanız raporun geçerliliği tabi ki var.maaşı rapor günü kadar eksik alırsınız.o parayı sonradan sskdan alacaksınız. ama eğer özelde iseniz ne kadar kabul ederler izin olayını bilemem.
Ayrıca Haze profilindeki resmi daha yeni görebildim. Tek kelimeyle HARİKA. Reha Bey benim burnumuda böyle güzel yapar inşallah.
cnm cok tesekkur ederim, sana da bir faydam dokunmus insallah sende en güzel sonuca ulasırsın ki ben öyle olacagına inanıyorum simdiden gecmis olsun sana opuyorumnanaktanEbru profiline yazamadığım için buradan yazıyorum. Ebru çok beğendim burnunu çok yakışmış. Tabi eski halini görmediğimden fazla yorum yapamıcam. Senin burnun hakkındaki olumsuz düşüncelerini şimdi resimlerini görünce yersiz bulduğumu söylemek isterim. Sen de daha fazla kafana takma lütfen. Ben Reha Beyin randevusunu iptal edecektim ha bugün ha yarın diyordum. Ta ki senin resimlerini görene kadar. Emre İlhanı kafaya koymuştum ama neden Reha Bey olmasın diye düşünmeye başladım şimdi. İstanbula gitmeyi göze almıştım ama şimdi arada kaldım.
cnm beni arkadas listene eklemedin mi neden göremiyorsun, ben artık kim listemde kim degil takiip edemiyorum da :kedi: eger eklemediysen ekle cnm görürsün kaydirigubbakcemile5Ebrucum bende sana diğer arkadaşlar gibi "boş yere endişe ediyosun burnun çok güzel olmuş" demek isterdim ama diyemiyorum.Çünkü fotoğraflarını bir türlü göremedim :). neden göremiyorum?
cnm inan bende de sürekli olmasa da bir kac günde bir pamukta kanlanma oluyor, ben ama deniz suyunu senin kadar uzun süre kullanmadım ve burnuma sümkürmesem de su cekiyorum her gün yumusasın diye, ona ragmen oluyor hemde bak bu sabah bile olduarkadaslar ya bılmıyorum pek su cekmedıgımdenmı bılmıyorum benım burnumu temızlemek ıstedıgımde kulak copu sureklı kanlanıyor.akıntı yok ama kanlanma var bu son ıkı aydır.son 6.ayımdayım ve bu benı rahatsız edıyor.zaten ılk 4 ay gayet ıyı ıdı ıcerden bır seyde koparmadım.ne oldu ıse bu spreyı kullanmayı kestıkten sonra olu.kuru temızleme yaptıgım ıcınmı nedır?benzer seylerı yasayan varmı
cnmm cook gecmis olsun zor kısım bitti hadi bakalım ne cıkacak atelin altından opuyorumnanaktanameliyat oldum evdeyim şuan çok iyiyimopuyorumnanaktan
neler olmussss waysss kesim biçim sezonu tam acılmıss:))
ben de bi zahmet 2. kontrolume gitsem bu ara fena olmayacak gibi 6. ayımdayım sadece ilk ay gittim daha amaaaan ayaklarım geri geri gidiyo.. artık bekleyelim demez heralde lokal bi törpü olayına gireriz innnsallahhhh
ebrusssss senin 2 ay doldu mu bekleyelim 2 ay daha demişti ya??
teşekkür ederim.sana bol şans.eminim çok iyi geçer.çok geçmiş olsun. Ben de Cuma günü olacağım hayırlısıyla.
geçmiş olsun tatlım a.s. inşallah herşey böyle güsel devam eder. güselce dinlen =)yeni burnun sana şans getirsin opuyorumnanaktan
cnmm cook gecmis olsun zor kısım bitti hadi bakalım ne cıkacak atelin altından opuyorumnanaktan
ben temizleyememistim, simdi daha cok yeni zorlama fazla yavas yavas temizlemeye calıs, beceremezsen de kalsın bende cok basarılı olamamıstım