• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben dediğim gibi haziranda aramıştım taaaaaaaa ekime randevu vermişlerdi. O yüzden doktor bey beni kıramadı.

hulo80, eğer kamuda çalışıyorsanız raporun geçerliliği tabi ki var.maaşı rapor günü kadar eksik alırsınız.o parayı sonradan sskdan alacaksınız. ama eğer özelde iseniz ne kadar kabul ederler izin olayını bilemem.

özelde çalışıyorum bakalım ne olacak??

Ayrıca Haze profilindeki resmi daha yeni görebildim. Tek kelimeyle HARİKA. Reha Bey benim burnumuda böyle güzel yapar inşallah.

a.s.canım çok teşekkür ederim güsel yorumun için. beğenmene çok sevinidim. daha yeni ama bakalım:kedi: inşallah zamanla daha da güsel olur ve tabi inşallah seninki daha güsel olurkaydirigubbakcemile5

Reha hocanın senin yüzüne uygun,doğal ve güsel bir burun yapacağından hiç şüphem yok canım.

neler olmussss waysss kesim biçim sezonu tam acılmıss:))
ben de bi zahmet 2. kontrolume gitsem bu ara fena olmayacak gibi 6. ayımdayım sadece ilk ay gittim daha amaaaan ayaklarım geri geri gidiyo.. artık bekleyelim demez heralde lokal bi törpü olayına gireriz innnsallahhhh

ebrusssss senin 2 ay doldu mu bekleyelim 2 ay daha demişti ya??

Ebru profiline yazamadığım için buradan yazıyorum. Ebru çok beğendim burnunu çok yakışmış. Tabi eski halini görmediğimden fazla yorum yapamıcam. Senin burnun hakkındaki olumsuz düşüncelerini şimdi resimlerini görünce yersiz bulduğumu söylemek isterim. Sen de daha fazla kafana takma lütfen. Ben Reha Beyin randevusunu iptal edecektim ha bugün ha yarın diyordum. Ta ki senin resimlerini görene kadar. Emre İlhanı kafaya koymuştum ama neden Reha Bey olmasın diye düşünmeye başladım şimdi. İstanbula gitmeyi göze almıştım ama şimdi arada kaldım.
cnm cok tesekkur ederim, sana da bir faydam dokunmus insallah sende en güzel sonuca ulasırsın ki ben öyle olacagına inanıyorum simdiden gecmis olsun sana opuyorumnanaktan

Ebrucum bende sana diğer arkadaşlar gibi "boş yere endişe ediyosun burnun çok güzel olmuş" demek isterdim ama diyemiyorum.Çünkü fotoğraflarını bir türlü göremedim :). neden göremiyorum?
cnm beni arkadas listene eklemedin mi neden göremiyorsun, ben artık kim listemde kim degil takiip edemiyorum da :kedi: eger eklemediysen ekle cnm görürsün kaydirigubbakcemile5

arkadaslar ya bılmıyorum pek su cekmedıgımdenmı bılmıyorum benım burnumu temızlemek ıstedıgımde kulak copu sureklı kanlanıyor.akıntı yok ama kanlanma var bu son ıkı aydır.son 6.ayımdayım ve bu benı rahatsız edıyor.zaten ılk 4 ay gayet ıyı ıdı ıcerden bır seyde koparmadım.ne oldu ıse bu spreyı kullanmayı kestıkten sonra olu.kuru temızleme yaptıgım ıcınmı nedır?benzer seylerı yasayan varmı
cnm inan bende de sürekli olmasa da bir kac günde bir pamukta kanlanma oluyor, ben ama deniz suyunu senin kadar uzun süre kullanmadım ve burnuma sümkürmesem de su cekiyorum her gün yumusasın diye, ona ragmen oluyor hemde bak bu sabah bile oldu

ameliyat oldum evdeyim şuan çok iyiyimopuyorumnanaktan
cnmm cook gecmis olsun zor kısım bitti hadi bakalım ne cıkacak atelin altından opuyorumnanaktan
neler olmussss waysss kesim biçim sezonu tam acılmıss:))
ben de bi zahmet 2. kontrolume gitsem bu ara fena olmayacak gibi 6. ayımdayım sadece ilk ay gittim daha amaaaan ayaklarım geri geri gidiyo.. artık bekleyelim demez heralde lokal bi törpü olayına gireriz innnsallahhhh

ebrusssss senin 2 ay doldu mu bekleyelim 2 ay daha demişti ya??

cnmm benm az kaldı bir kac hafta sonra gitmeyi planlıyorum istersen birlikte gidelim birlikte lokallenelim :D laelaelaelaelae sositososito

inşallah başarılı geçer canım eminim harika bir burna kavuşacaksın. profesyonel ellerde ameliyat olacaksın var mı ötesi??? reha hoca on numara....

duygu biliyo musun otomatige baglamış gibi hep aynı şeyleri söylüyorsun ya.. birde farklı bi yorum yap, mesaj içerikleri sürekli kendini ediyor..

cnmm cook gecmis olsun zor kısım bitti hadi bakalım ne cıkacak atelin altından opuyorumnanaktan

sağol ebrucum.pazartesi belli olacak nasıl bişey olduğu. opuyorumnanaktan .
bu arada reha bey gerçekten süper bi doktor söylemeden geçemiycem.ben ameliyat öncesi çok korktum titredim felan herkes çok ilgilendi.boşuna korkmuşum.hiç ağrım olmadı 2 gündür.ağrı kesici bile içmiyorum.sadece biraz başım dönüyor.ameliyattan sonra uyandığımda konuşamadım bi süre.sesim çıkmıyordu.ama o normalmiş ameliyat olacakların başına böyle bişey gelirse korkmasınlar bikaç saat sonra geçiyo.

hulo sana şimdiden geçmiş olsun.2 yaşında kuzenim gördü dün beni, korkmadı hiç sadece biraz inceledi sonra alıştı oynamaya başladı benimle.o konuda sorun yaşamazsın sanırım sende.
a.s.

teşekkür ederim canım inşallah benimde ağrım sızım olmaz herşey güzel geçer. Ben saat 10 gibi yatıcam hastaneye kaçta ameliyatım olur ne zaman çıkarım fikriniz var mı?

beni 11 de cağırmıştı.14:30 da ameliyathanedeydim.hemen ameliyat başlamadı resim çektiler konuştular fln.uyandığımda 15:30 olmuştu.16:00 a kadar bekletip odama çıkardılar.serum,buhar,çorba derken birkaç saat geçti.Reha bey geldi eve gitmek istiyomusun dedi evet dedim.19:00-19:30 arası çıktım hastaneden.benden önce ameliyat olan kızda benimle birlikte çıktı.sende o saatlerde çıkarsın sanırım.

hulo80 cnm sana simdiden coook gecmis olsun kolay olacak merak etme hic
ben de sabah gitmistim ama tabii ameliyat ögleden sonrayı buluyo, ben ilk ameliyattım sanırım 2 gibiydi beni aldılar 3.30 gibi oldama girdim, aksam cıkmak istersen cıkaralım dediler ben istemedim o gece hastanedeydim ama cıksaydım 9 gibi evde olurdum sanırım cünkü reha bey 8 gibi yanıma gelmisti tahminen böle hatırlıyorum tabii eski sayfalarda kesin yazmısımdır üstünden 4.5 ay gecti tabii :)

kızlar burnunuzu ilk günlerde temizleyebildinizmi.ben temizlemeye çalışıyorum ama hala kan var dikişleri göremediğim için korkuyorum bişey olur diye. :sm_confused:

ben temizleyememistim, simdi daha cok yeni zorlama fazla yavas yavas temizlemeye calıs, beceremezsen de kalsın bende cok basarılı olamamıstım

ben temizleyememistim, simdi daha cok yeni zorlama fazla yavas yavas temizlemeye calıs, beceremezsen de kalsın bende cok basarılı olamamıstım

beceremiyorum zaten:) ama temiz olsa ucuna koyduğum gazlı bezden kurtulabilirim diye düşünüyorum.atel için gittiğinde hala temizleyememişmiydin ?

biraz temizlemistim yani dıs görüntüyü kurtarmıstım :D zaten reha bey icini kremle temizliyor sonra cok rahatlıyorsun ve kendin de yavas yavas temizlemeye baslıyorsun, zaten 4-5. günlerde fln ben temizleyebilmistim biraz biraz, son gün de görüntüyü tamamen kurtarmıstım dısardan :D

iyi o zaman bende gitmeden önceki gün hallederim yoksa reha bey bile korkabilir kaydirigubbakcemile3

Back