Maideniz desteğinden dolayı teşekkür ederim.Senin burnunun ucundaki topluk küçüldümü?Bu ne kadar zamanda oluyor acaba.
Maideniz desteğinden dolayı teşekkür ederim.Senin burnunun ucundaki topluk küçüldümü?Bu ne kadar zamanda oluyor acaba.
06fzk merak etme bunların düzelecegine inanıyorum burada biraz daha gerilere gidersen ameliyattan sonra benm yazdıklarımı okursan eger ne kadar kafama taktıgımı görürsün bazı seyleri ama zamanla düzeliyor
bu arada maideniz tabiiki buradaki insanlar burada yazdıklarımızdan etkileniyorlar ve ben ve diger arkadaslar hicbir zaman reha beyi kosulsuz övmedik öyle ki ben ameliyattan sonra aylarca gelip burada agladım burnumu begenmiyorum diye, sonra paktencim kemerinin hala durdugundan, freetucum eline bir cıkıntı geldiginden keza ben de burun ucumun hafif sarkık oldugundan ve düzelmezse düzelttirecegimden defalarca bahsettik, biz yasadıklarımızı aynen yazıyoruz karar verip vermemek insanlara kalmıs ancak gecmis sayfaları okumadan da bu tip yorumlar yapmayalım
Duygucum Reha beye anlaşılan sevgin çok büyük.Katılıyorum gerçekten iyi bir hekim.Aslında burada yazdığımız şeyler, kendimden biliyorum gerçekten yönlendirici olabiliyor kişiler üzerinde.Bence biraz daha gerçekçi ve olumlu yönleri kadar yaşadığımız olumsuzluklarıda yazmalıyızki insanları doğru yönlendirebilelim.Sevgiler
Sevgili ebru sanrım bu site yorumların yapılması için var.Ayrıca neden üstüne alındın anlamadım, ben "sevgili duygu" diye başlamıştım söze o da zaten kendini gayet güzel ifade etmiş,yani senlik bişey yoktu sen şimdi neden bana böyle yorumlar yapma diyorsunki.
evet cnm ben yaptırdım 2 yıl oldu hala etkisi devam ediyor gayet iyi :dance:yaa Reha bey dolguyu nasıl yapıyor? yaptıran oldumu arkadaşlar?
cnm ben sana bunu yazarken buranın bir forum oldugunu ve burada yorumların yazılacagını göz ardı ederek yazmadım, ancak yukarda gördügün üzere yazın duygu icin baslamıs ama devam eden cümlen bir genellemeyle devam etmis, ben senin dedigine katılıyorum zaten kimseyi kosulsuz övmemek lazım sonra insanların canı yanabilir bu durumdan, ancak yaptıgın genellemenin dogru olmadıgını vurgulamak istedim ve yasadıgımız olumsuzlukları da burada paylastıgımızı belirttim, eger cümlen sadece duyguya idiyse bir sey diyemem ama yazını okudugumda herkesi icine alan bir genelleme var diye düsünüyorum, yanlıs ifade ya da yanlıs anlama olabilir
itirafnoktakom'a hoşgeldinisss;:):)
ya bak şimdi ister istemess bütünnnn estetikli hatunları takip ediyoruz burdaki az çok albümlerden, eski yeni forolardan ..vs ben bunu anladım yani.. -yani şişlik, ödem .. vs bunları geçtim burun herşekilde kendini belli ediyor ilk açıldıgında çünkü. - ilk anda beğenilmeyen burun bence hastanın içine sinmemiş bir burun olabiliyor, şimdi bi başkasına göre bizim burunlar ok süper harika, daha ne olsun ama işte işin özü yani insanın içi öyle demiyor, tabiiki buna da şükür en azından görüntüde bizim takıldıgımız detaylar haricinde bir ikinci kişiden hiç bir olumsuzluk almıyoruz.. ama ben kendi adıma burnun ne güzel olmuş ne kadar yakışmış diyen kimseyi hatırlamıyorum..( abartmıyım 1-2 oldu tabi:) demiyorlar çünkü burnumdaki farkı anlamıyorlar hatta eskiden kalma yadigar kemerim de bonus.. işte böyle dökelim içimizi rahatlayalım bu arada bi kaç foto daha ekliyim de iyi ce aforoz edileyim forumdan.. zira " allah belanı versin şikayet ettiğin bu mu " diyen dilleri şimdiden duyar gibiyim.. sevgiler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?