• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar nerdesiniz tatildemisiniz huuu burunlar ne alemdeee
bi ben mi tatile gidemedim yaaa :(((

Ebrucum nasılsın kendini daha iyi hissediyo musun artık ? Ben girmeyeli baya oldu .. Birde sana sormayı unuttum burun ameliyatı için bi doktorla görüşmüştüm ben yüzün değişcek iyi düşün falan demişti bana, ben düşünüyorum yüzüm niye değişsin ki sadece burnum değişcek :S Yinede sorayım sana yüzünde değişti mi ?

nehiyy tsk ederim cnm iyiyim, artık burnuma cok alıstım ve seviyorum da, o eski sıkıntılarım kalmadı, sadece göz altlarım daha düzelmedi ve sislik sorunum var o kadar insallah onlar da gecer. yüz ifadesine gelince, ifadem degismis olsaydı kac yıllık kuzenim, dedem ve arkadaslarım burnumu farkederdi diye düsünüyorum ancak onlar koca burnun degistigini anlamayan kisilerden bazıları :D düsünebiliyor musun bırak yüz ifadesini burnu farketmediler. ilk zamanlar sislikten fln tabii ki ifadesiz bir hal alıo suratın yani bakısların fln garip oluo ama onlar tamamen sislikle alakalı sonra onlar geciyor

evet ya kızlara bısey oldu tatılde sanırım herkez=)))nehiyy yuzun,ıfadelerın degısmıyor.doktor abartmıs.ha su var şişlerın ılk oldugu zaman gulerken falan mesela bana guzel gul nıye tuhaf guluyorsun dedıler.aa sısler ındıkce buda duzeltı.sonucta burunla ugrasıyorlar ne gozun ne kasın ne yanaklarınla ugrasıyorlar.rahat ol.ben aksamları yuruyorum bundan dolayı sıcaklanıyorum e ankaranın sıcagı malum.hala sıslerım hakımıyetını koruyor.sanırım bıraz yavas ınıyorlar:)))sabır sabır ya sabır modundayım:)))

ay sisler bende de feci cok sıcak ondan heralde yaa yanaklarım filan tombik tombik

Yok cnm onunla daha hiç görümedim başka doktorlarla görüştüm bu haftada onep'e gitmeyi planlıyorum bakalım

kızlar merhaba.. uzun zamandır bakamadım sıteye.. sıze son dururmumla ılgılı bılgı vermek ıstıyorum ama muhtemel her gelısme dogal surec dahılındedır.. artık ne olsa rınoplastının dogal surecı dıyorum :) 1ayım doldu.. yuzumdekı bolgesel sısler ındı.. burnum hala sıs sanırım.. ozellıkle uc kısmında kıkırdak hala sert.. hala dıkıs yerlerım acıyo sıler gıbı sıkınca falan.. ve delıklerım buzulsun dıye umudedıyorum cunku bıraz nezle sorasında olur ya oyle az bı acıklık var.. dıkıslerımın hepsı dustumu bılmıyorum ama en ıc kısmında sert kutleler var.. dokunamıyacagım kadar ıcte.. seklınde pek bı sorun yok.. gıtgıde yuzumle harmoniyı tamamlıyo.. ama burnum ınanılmaz soyuluyo.. sanırım soyularak kuculcek:) bıde benım burnumun eteklerıne mudahale edıldıgı ıcın burun ucumda cıddı dıkısler vardı.. o dıkıs yerlerım tomur tomur ve hafıf kızarık.. agrım sızım yok.. ama hala uyusukluk var burnumun ucunda.. sımdılık boyle.. ters gıden bıse var mı??
ben konrole gıdemedım reha beye ankara dısında oldugum ıcın.. kendısı olagandısı bıse olursa ara benı demıstı.ç. sanırım hersey normal dımı??

benım anladıgım kadarıyla normal.ılk kontrolde reha bey baya buruna asılıyor=))sagına soluna bakıyor artık hersey serbest dıyor.en azından bana oyle demıstı.bır ay gectı artık demıstı.ama sen kontrole gıdemedıgın ıcın.bence dıkkat etmeye devam et.zamanla dahada alısacak hatta unutacaksın bıle=))bu arada benım hafta sonu kontrolum var.4 ay oldu.hala şişlerim var .burnumun ustunde elıme kemık gıbı cıkıntı gelıyor.buyuk ıhtımal normaldır ama sorucam kalıcakmı yoksa dıye=))bakalım ne dıcek

:nazar: Ebruu=) ve kızlarrr:lepi:

en sonunda reha hocamla görüştümalkisalkisalkis bana 18 eylüle randevu verilmişti ama geçenlerde bir telefon geldi ve ben o an havalardaydım yani:kedi: randevumun bugune alındığını söylediler. nasıl sevindin anlatamam sizehihoyyyt öünkü 18 eylüle benim ünv açılıyodu işim biraz zora gircekti. zaten bugun kendisiyle ilk karşılaşmamızda da reha bey benim gözlerdeki pırıltııyı gördü:kedi: ne kadar mutlu bir hastam var bakın dedikaydirigubbakcemile3

uzun bir zamandır bu siteyi daha doğrusu bu sayfayı takip ediyordum. EBRU bilira.s onunla düşüncelerimi paylaşmıştım dayanamayıp. O da bana buraya yazmamı söyledi. dayanamadım en sonunda yazayım dedimvereliniortak

haze cnm cok sevindim, ee kararın nedir olacak mısın ameliyat, tarih fln aldın mı bakalım?

:nazar: sabah 9.30 daydı benim randevum ancak ben 9 da onun yanındaydım valla=) erken geldi sıram biraz=) geçtim yanına tabi görüşenler bilir o güleryüzüyle karşıladı annemi ve beni=) yanında ingiliz bir asistan vardı çok sevimli biriydi beni ilk onunla tanıştırdı,biraz sohbet edeyim dedim bende adam kalkmış gelmiş buralarasırnaşık şey nese gelelim bana=) ben daha hiç bişi demeden ki zaten öyle güldüm durdumsırnaşık şey reha beyde ve yanındaki asistanıda baya bi güldüler benimle birlikte=) dur sen demeden ben bişiyler diyim dedi, bende peki tamam dedim.asistanıyla baktılar burnuma genel anlamda beğendiler,ikisininde tek takıldıkları yer burun ucum oldu.biraz daha kalkık olabilir diye aralarında başladılar ing konuşmayasırnaşık şeysırnaşık şey şimdi sen söyle bakalım dedi bende aynen size katılıyorum doğru tespit dedimvereliniortak biz yine başladık gülmeye. gerçektende tek beğenmediğim yerim burun ucumdur ki onun için gittim..

anlattı baya şöyle yapalım falan diye ki zaten tam duymak istediğim şelerdi onlarda.şu anda staj yaptığım için haftaya perşembe yani 20 ağustos ameliyat tarihim kızlar:lepi::lepi: çarşamba gel check-up yapalım dedi.

hayırlısıyla olur biter inşallah kızlar:Saruboceq::Saruboceq:

ooo haze baya erkene tarih vermisler sana sanslısın yaniii :) hadi hayırlısı güzel sonucunu bekliyoruz artıkk

haze cnm cok sevindim, ee kararın nedir olacak mısın ameliyat, tarih fln aldın mı bakalım?

20 ağustosa aldım canım=) haftaya perşembe günü inşallah. çarşambada gidicem tetkikler için. ben haber vericem sana dedi reha bey işte.böyle mutlulukla korku arası bişiymiş bu bekleyiş. ama Reha beye dedim ben deneyimli sayılırım=) burda olan arkadaşlardan yani sizlerden bahsettim ona=) çok sevindi. o zaman benim için çok daha uygun ve kolay bi ameliyat süreci olcak dedi=)

valla sen bir hafta bekliyorsun sanslısın, ben 2.5 ay beklemistim :D sen bir de beni düsün :P

ooo haze baya erkene tarih vermisler sana sanslısın yaniii :) hadi hayırlısı güzel sonucunu bekliyoruz artıkk

zaten ebru gittim şaşırdım bende ya. daha 9 olmadan içeri girdim zaten=) birden noluyo falan dedim daha zamanım var falan oldum=) sonraya sıra tarihe gelince ben içimden kesin 1 -2 ay sonra olur,senin iş yatar diyorum böyle, ilk bana salı günü olur musun demez mi=)=) ben şaşırdım baya bu kadar erken beklemiyodum dedim=) o zaman korkma perşembe olsun 2 gün daha erteleyim hadi dedi=)

sanırım şanslı bir dönemde olsam gerek=)

valla sen bir hafta bekliyorsun sanslısın, ben 2.5 ay beklemistim :D sen bir de beni düsün :P

canım ya=) diyorum ya bende içimden neler geçiriyorum görmeliydin ya tarihi belirlemeye gelince sıra.. stajım var bi taraftan,eylüle okul var..2 arada 1 deredeydim oraya giderken. ama Allah yüzüme baktı =) öyle bi tarih oldu ki herşey tam yerli yerine oturdu canım=)

haze canm cok sevindim belli ki reha beyin bos zamanına denk gelmissin cok sevindim senin adına, hadi ol sende kurtul da güzel haberlerini duyalım, yeni bir ameliyat daha olan cıktı cok sevindim :D oyalanacak birini bulduk :P

Back