• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
freetucum insallah yeni bir operasyona gerek kalmadan gecer, burnunun iyi olmasına ve reha beyin begenmesine sevindim, benm de kontrole 1 ay kadar var ama sanki dayanamayıp hemen gidecekmisim gibi hissediyorum :D burnumun iyi oldugunu duymaya ihtiyacım var sanırım :D

freetucum insallah yeni bir operasyona gerek kalmadan gecer, burnunun iyi olmasına ve reha beyin begenmesine sevindim, benm de kontrole 1 ay kadar var ama sanki dayanamayıp hemen gidecekmisim gibi hissediyorum :D burnumun iyi oldugunu duymaya ihtiyacım var sanırım :D

canım ya bugun bıraz ovar oldum ve sankı o sıvrılık gıder gıbı oldu.sanırsam ıhtıyacım olmayacak.normaldede kımse gormuyor ben elımı atınca elıme gelıyr.valla bana reha bey 2-3 ay sonra gel dedı ben 3 u beklemeden gıdecegım=)ıstıyorsan gıt nasılsa kontrollerde randevu yok=)))bır arkadas pısmanmısınız dıye sormus.hmmm manevı yonden hala acabalarım var.hanı allah korkusu muhabbetıne gırınce bazen yanlısmı yaptım dıyorum.ama ben ıyı olsun dıye yaptırdım kotu olmasını ıstedıgımden degıl ve hanı cogu zamanda ıyıkı yaptırmısım hatta gec bıle kalmısım dıyorum =))) bu bıraz ne ıstedıgıne baglı eger abartılı bır durum ıstıyorsan.kafanda belırlledıgın bır sekıl varsa sakın bu ıse gırme.bu ıs bıraz sans bırazda mantıklı ısteklere baglı.sonucta ınsan yuzu ve burun neye elverıyorsa o olmalı kafana gore bır belırleme yapmak yanlıs olur.reha beyde ıyı bır doktor.olmadık vaatler vermıyor.oluru ve olmazıda soyluyor.ıcını ferah tut

freetucum insallah olmaz dedigin gibi, gecer heralde cok yeniyiz cünkü. bende bir vakit ayarlama derdindeyim cünkü aklıma takılan seyler var, randevuların gündüz olması isimi bozuyor, söle ögledensonra da gidebilseydik tam süper olacaktı :D

kızlar bugun bi arkadasım bana (yeni tanıstık) burnun cok güzelmis yaa dedi sonra estetik mi fln dedi, bende evet estetik deyince cook sasırdı ben öylesine sormustum estetik mi falan oldu :D

Kizlar naber, epeydir ugrayamadim burnum ayni dahada zariflesti AMA kemerim duruyor:)) torpuletmek istiyorum kkmseye caktirmadan:). Kontrolum de gecti canim gitmek istemiyor ayakustu homburlop olacak o ne demekse yani gidicem simdi kemerim var diycem bana gecicek diycek. Ben de diyorum 9. Ayda gideyim direk torpuleteyim bir ara yeni fotolar eklicem gorusuruzz yineee

:kedi:sanırım biraz öyle olmuş, sabah 9 yada 10 du benim saatim.inşallah sanada hemen haftsına verirler canım..eylül gerçekten benim için çok zor olcaktı okulumdan dolayı. zaten eylülde gitseydim görüşmeye ocak 19a falan alcaktım ameliyat tarihini mecburen.sömestr tatlim vardı 1 aylık..

İnşallah senin içinde herşey yolunda gider:Saruboceq:

teşekkür ederim :kedi: umarım sende 20 ağustosu sorunsuz atlatırsın ve istediğin buruna kavuşursun.şimdiden geçmiş olsun.. a.s.

pakten ya bu törpüşetme kolaymıkıne.ben kesın degıl ma belkı eger kolay bısey ıse ve bu elıme gelen cıkıntı gecmezse dusunuyorum ama ,ama işte =)))))

ya benim elime de geliyo gözümede:)
yani giderken bi fotografımla gidicem ahan bakın fotografta nası belli oluyor die,
istemiom abicim ben ya, burnum çok güzel oldu çok memnunum ama niye ufak da olsa bi kusur kalsınki,
burun ucu, delikleri o kadar simetrikki yani allaha şükür ama o üst taraf yok mu :))
madem böle bi imkanımıs var neden yapmayalım freekuşcum, ne diyosun hemen 2 kişilijk törpü rezervasyonu yaptırım bak gel:)

alemsin paktencim=)reha bey suan bıle bellı degıl ılerdede gıdebılır dedı ama gıtmez ve ıstersen törpüleyebılırız.kolay bı olay dedı.lakın aynı seylerı yasamakta ıstemıyorum.suada var gozume takılmasada elıme takılıyor =))amelıayt gıbı olmayacaksa ve gene durmaya devam edecekse sen bır sor bende arkandan gelıyor olacagım =)))

Arkadaşlar mrb.Sohbetlerinizi bayadır takip ediyorum.Hatta doktor tercihimde bile burdan faydalandım.Ben 10 ağustosta reha beye ameliyat oldum.A tel açılanakadar hiç bir sıkıntı yaşamadım.A tel açıldktan sonra üzerinde 1 günde beyaz bir flaster kaldı.Reha bey sorun yok 1 ay sonra görüşelim dedi.Bu gün itibarı ile tam olarak açıldı burnum (yani ben flasteri açtım) ama ben kafayı yedim.Tamam burunda şilikler var ama burun ucu tam bir palyaço burnu gibi topak gibi duruyor ve burun delikleri çok asimetrik biri dik biride yan elips gibi.Ya bu şişse bile nekadar inebilirki.Bugün gaziye gittim reha bey yok.Merakım sizlerinde burun ucunda böyle bi şişlik oldumu olduysa nekadar sürede geçti.Yardımlanız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Arkadaşlar mrb.Sohbetlerinizi bayadır takip ediyorum.Hatta doktor tercihimde bile burdan faydalandım.Ben 10 ağustosta reha beye ameliyat oldum.A tel açılanakadar hiç bir sıkıntı yaşamadım.A tel açıldktan sonra üzerinde 1 günde beyaz bir flaster kaldı.Reha bey sorun yok 1 ay sonra görüşelim dedi.Bu gün itibarı ile tam olarak açıldı burnum (yani ben flasteri açtım) ama ben kafayı yedim.Tamam burunda şilikler var ama burun ucu tam bir palyaço burnu gibi topak gibi duruyor ve burun delikleri çok asimetrik biri dik biride yan elips gibi.Ya bu şişse bile nekadar inebilirki.Bugün gaziye gittim reha bey yok.Merakım sizlerinde burun ucunda böyle bi şişlik oldumu olduysa nekadar sürede geçti.Yardımlanız için şimdiden teşekkürler.

:1shok: korktum

kuzum o acıldıgı ılk gun zaten facıadır.yanı kımsenın o beyaz flaster kalktıgında beyendım demez.benım hala kucuk bır top arada oluyor burnumun ucunda sonra gıdıyor ama senın dedıgın gıbı bır durumum olmadı.burun delıklerıne gelınce benımde ılk acıldıgı zamanlar bırı buyuk dıgerı daha kucuktu.bunla ılgılı endısemıde buraya yazmıstım ama suan zamanla resmen degısıyor.sureklı cektıgım resımlere baktıgımda bunu goruyorum..suan en kaba halının oldugunu dusunursek du bakalım ınan degsıyor.sıslerın ındıkten sonrada bakmak lazım

kuzum o acıldıgı ılk gun zaten facıadır.yanı kımsenın o beyaz flaster kalktıgında beyendım demez.benım hala kucuk bır top arada oluyor burnumun ucunda sonra gıdıyor ama senın dedıgın gıbı bır durumum olmadı.burun delıklerıne gelınce benımde ılk acıldıgı zamanlar bırı buyuk dıgerı daha kucuktu.bunla ılgılı endısemıde buraya yazmıstım ama suan zamanla resmen degısıyor.sureklı cektıgım resımlere baktıgımda bunu goruyorum..suan en kaba halının oldugunu dusunursek du bakalım ınan degsıyor.sıslerın ındıkten sonrada bakmak lazım

Çok teşekkür ederim.Birde burunumun içinde kıkırdak olduğunu düşündüğüm 1 tarafta kocaman yuvarlak bir et beni gibi sert bir topak var.Dokununca baya acıyor ya çok canım sıkılıyor acaba ters giden bişeler mi oldu.Şuan için moralim çok bozuk.

Çok teşekkür ederim.Birde burunumun içinde kıkırdak olduğunu düşündüğüm 1 tarafta kocaman yuvarlak bir et beni gibi sert bir topak var.Dokununca baya acıyor ya çok canım sıkılıyor acaba ters giden bişeler mi oldu.Şuan için moralim çok bozuk.

bu süreçleri hepimiz yaşadık/yaşamaya devam ediyoruz, aman boşver geçer gider demeyiz tabiiki, ne söylesek seni ikna da edemeyiz ama en azından tavsiyelerimiz olabilir haklı olarak 1 haftalık bir ameliyatlı olarak çok erken endişeler taşıyorsun endişelerin haklı da olabilir haksız da, ancak bu süreci yaşamak zorundasın, yavaş yavaş sakin sakin..
ben 22 nisan da ameliyat olmuştum ilk açıldıgındada Allah var hiç kabus yaşamadım ama sonra sonra herkeste bazı sorunlar yaşanıyor, Reha bey de hata yapabilir, insan sonuçta biz zaten ameliyat olmaya karar verdiğimizde bu riskleri aldık.. şu anda ameliyatın oldu bitti bundan sonrası için biraz kendini zamanın kollarına bırakacaksın maalesef:)
ha bu arada son bir tavsiye bir sonraki kontrolünden önce hastaneye gitme.. çünkü içini rahatlatacak bişi duymayacagına garanti verebilirim, eylülün ilk haftasına kadar sabret..

maideniz bir de ben yazayım kızlar yazmıslar gerekli seyleri ama, öncelikle gecmis olsun, sonra da ben o soku 1 ay atamadım üstümden ama zamanla her sey düzeliyor inan bana bu dediklerin cok normal sonrası ise degiyor herseye, burun sislikten girmedigi sekil kalmıyor bir gün benm burnum yamuk gözüküyordu bir gün düz, bir gün baska bir gün baska o nedenle bu sürec bekleme süreci ve sabır süreci, sabır sabır ya sabır diyorum :D

Back