E
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
freetucum insallah yeni bir operasyona gerek kalmadan gecer, burnunun iyi olmasına ve reha beyin begenmesine sevindim, benm de kontrole 1 ay kadar var ama sanki dayanamayıp hemen gidecekmisim gibi hissediyorum burnumun iyi oldugunu duymaya ihtiyacım var sanırım
:kedi:sanırım biraz öyle olmuş, sabah 9 yada 10 du benim saatim.inşallah sanada hemen haftsına verirler canım..eylül gerçekten benim için çok zor olcaktı okulumdan dolayı. zaten eylülde gitseydim görüşmeye ocak 19a falan alcaktım ameliyat tarihini mecburen.sömestr tatlim vardı 1 aylık..
İnşallah senin içinde herşey yolunda gider:Saruboceq:
bu arada pakteni istiom ben yaa tatildeyse dönsün biran önceee pakteeeeennnnnnnnnnn
Arkadaşlar mrb.Sohbetlerinizi bayadır takip ediyorum.Hatta doktor tercihimde bile burdan faydalandım.Ben 10 ağustosta reha beye ameliyat oldum.A tel açılanakadar hiç bir sıkıntı yaşamadım.A tel açıldktan sonra üzerinde 1 günde beyaz bir flaster kaldı.Reha bey sorun yok 1 ay sonra görüşelim dedi.Bu gün itibarı ile tam olarak açıldı burnum (yani ben flasteri açtım) ama ben kafayı yedim.Tamam burunda şilikler var ama burun ucu tam bir palyaço burnu gibi topak gibi duruyor ve burun delikleri çok asimetrik biri dik biride yan elips gibi.Ya bu şişse bile nekadar inebilirki.Bugün gaziye gittim reha bey yok.Merakım sizlerinde burun ucunda böyle bi şişlik oldumu olduysa nekadar sürede geçti.Yardımlanız için şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar mrb.Sohbetlerinizi bayadır takip ediyorum.Hatta doktor tercihimde bile burdan faydalandım.Ben 10 ağustosta reha beye ameliyat oldum.A tel açılanakadar hiç bir sıkıntı yaşamadım.A tel açıldktan sonra üzerinde 1 günde beyaz bir flaster kaldı.Reha bey sorun yok 1 ay sonra görüşelim dedi.Bu gün itibarı ile tam olarak açıldı burnum (yani ben flasteri açtım) ama ben kafayı yedim.Tamam burunda şilikler var ama burun ucu tam bir palyaço burnu gibi topak gibi duruyor ve burun delikleri çok asimetrik biri dik biride yan elips gibi.Ya bu şişse bile nekadar inebilirki.Bugün gaziye gittim reha bey yok.Merakım sizlerinde burun ucunda böyle bi şişlik oldumu olduysa nekadar sürede geçti.Yardımlanız için şimdiden teşekkürler.
kuzum o acıldıgı ılk gun zaten facıadır.yanı kımsenın o beyaz flaster kalktıgında beyendım demez.benım hala kucuk bır top arada oluyor burnumun ucunda sonra gıdıyor ama senın dedıgın gıbı bır durumum olmadı.burun delıklerıne gelınce benımde ılk acıldıgı zamanlar bırı buyuk dıgerı daha kucuktu.bunla ılgılı endısemıde buraya yazmıstım ama suan zamanla resmen degısıyor.sureklı cektıgım resımlere baktıgımda bunu goruyorum..suan en kaba halının oldugunu dusunursek du bakalım ınan degsıyor.sıslerın ındıkten sonrada bakmak lazım
Çok teşekkür ederim.Birde burunumun içinde kıkırdak olduğunu düşündüğüm 1 tarafta kocaman yuvarlak bir et beni gibi sert bir topak var.Dokununca baya acıyor ya çok canım sıkılıyor acaba ters giden bişeler mi oldu.Şuan için moralim çok bozuk.