• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hazecim senın adına sevındım hadı bakalım hayırlısı=))ya bu cuma kontrolum var bu ngılız asıstanla karsılasırmıyım kı=)))

sanırım 18 eylülde hazeden boşalan randevu saatini bana verdiler.çünkü benimki 22 eylüldü bayram tatili varmış diye arayıp değiştirdiler :1rolleyes:

pakteni merak ediyorum yaa tatile mi gitti bizleri mi unutttuuu aaaa

pakteeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :))))))

hazecim senın adına sevındım hadı bakalım hayırlısı=))ya bu cuma kontrolum var bu ngılız asıstanla karsılasırmıyım kı=)))

teşekkür ederim frettu=) hayırlısı olsun. heyecan korku bir arada yaşıyorum valla. garip bişiymiş gerçekten bu=)

Umarım karşılaşırsınız çok sevimli bir yüzü vardı. yanlız asistanmıydı, doktor muydu yanılabilirim. ama Reha bey bana ne söylediyse, ona da aynısını tercüme ediyodu=) o da ona katıldığını ifade ediyordu hep=)

haze canm cok sevindim belli ki reha beyin bos zamanına denk gelmissin cok sevindim senin adına, hadi ol sende kurtul da güzel haberlerini duyalım, yeni bir ameliyat daha olan cıktı cok sevindim :D oyalanacak birini bulduk :P

:roflol::roflol: yalnız oyalanacak birini bulduk lafın kopardı beni burdakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok iyi ya=)=)

büyük ihtimal şansıma boştu ya. zaten dedim sizi boş bulmak büyük bi şans. Singapurdan gelmiş, nijeryaya gitcekmiş bu ay sonunda.Sekreteri böyle demişti.

Sizin sayenizde ameliyat sonrası yaşanacak durumlar konusunda tecrübelendim=) mümkün olduğunca gün gün gelişmeleri yazmak için sabırsızlanıyorum:Saruboceq:

sanırım 18 eylülde hazeden boşalan randevu saatini bana verdiler.çünkü benimki 22 eylüldü bayram tatili varmış diye arayıp değiştirdiler :1rolleyes:

:kedi:sanırım biraz öyle olmuş, sabah 9 yada 10 du benim saatim.inşallah sanada hemen haftsına verirler canım..eylül gerçekten benim için çok zor olcaktı okulumdan dolayı. zaten eylülde gitseydim görüşmeye ocak 19a falan alcaktım ameliyat tarihini mecburen.sömestr tatlim vardı 1 aylık..

İnşallah senin içinde herşey yolunda gider:Saruboceq:

bu arada pakteni istiom ben yaa tatildeyse dönsün biran önceee pakteeeeennnnnnnnnnn

selaaammm kızlarr.uzunca bir aradan sonra yine burdayım. malum tatil izin durumları. :) neyse benim ameliyat olalı 2.5 ay oldu. valla bi değişiklik olduysa bile ben anlamıyorum. burnum gecen ay nasılsa yine öyle gibi. kavis çok güzel oturdu ancak burnumun ucu halen top gibi ve biraz yayvan. ameliyat olduğumu unuttum diyebilirim. kimse de anlamıyor zaten. eski yaşantıma geri döndüm. ancak freetucunm sendeki çıkın tı bende de var. ele gelior ama gözle görünmüyor. ve o cıkıntının ustu hep sivilce oluyor. neyse bazen takar gibi oluyorum sonra geçiyor. umarım 1 sene sonra tam olarak oturur hersey.herkese selamlarr.. Ebru gidiyoruz dimi eylülde :)

gzd83 cnm gidiyoruzz gidiyoruzz :) bayramdan sonra gidelim mii :D ne dersinn?

bu arada benm de 3 ay oldu ama sanki ilk günküyle aynı gibi, kavis yok ucu garip sinir oluyorum burnuma düzelsin artık kac ay olduuu

kızzlaaarrr anlatmasam catlıyacagım.benım kardesım askerlık ıcın saglık rporu cıkarıyor.uzunca bır aradan sonra kasımda gıtmeye nıyetlı.neyse persembe gunu ozel bır hastanede tomogrofıye gırdı.küçukken hacettepede ona burnunda et var 18 ınden sonra aldırması ıyı olur denmıstı.tomogrofıde hem o hemde ıcerıde yamukluk gorundu .kbb cı yarım saatlık bır operasyonla onu duzeltelım ılerde sorun yasarsın demıs.bızımkıde eve geldı soyledı.bende ıyı bır doktor bulalım dedım.bısey olmaz zaten dısını elletmem sadece ıcını duzeltecek doktor dedı.kı adıda sanırım kürşat ama soyadını unuttum.neyse yanındada bır tek ben vardım.cuma gıttık.genel anastezı demısler.ve ben bak cıddı bır olay dedım.oyle kolay olmayabılır.bızımkısı bılmıyor tabı=))))kafama takılanlar oldu.sanırım sonradan genel anestezı yapmadılar.ama amelıyat olan arkadaslar bılır amelıyat masasında once su rengı bır sıvı verıyorlar.ınsanın bası donuyor.sonrada beyez bır sıvı verıyorlar ve sen addaya anında gıdıyorsun.kardesıme daha odada su rengı sıvıyı verdıler.ve sanırım sadece onu verdıler.kardesım asagıya ınerken artık kendınden gecmıs ne dedıgını bılmez bır haldeydı.yanımızdakı gorevlı bunları hatırlamayacak dedı.bende sanırım ıcerde tam uyutacaklar dıyorum.neyse yarım saat surmus ama bıraz gec cıkardılar uyanıyormus.ama cıktıgında gene kendını bılmez haldeydı ve odada ble sureklı agzından nefes al dedık.bır saat ıcınde kendıne tam geldı desem yerıdır.ve ben sureklı ona seslenıyordum tabı sonradan sarhos gıbı oldugundan bu soylemlerıme gerek kalmamıstı.sok oldum ben hıc bunları yasamadım.amelıyat masasında uyudum ve amelıyat masasında uyanmıstım ben kendımdeydım.doktora ne yapıldıgını sordum burun etlerı kenarlara alınmıs yamuk kemık ıcerdekı bu kıkırdakta olabılır kırdım dedı sanırım kemık oluyor duzeltıldı.artık rahat nefes alacak dedı.sekılle oynamadınız dımı dedım hayır dedı.ben sadece ıcını duzelttım dedı.ıcerıye silikon koymus ve tampon koymus.tampon yarın sılıkon 10 gun sonra cıkacak dedı.bu aarada ben bır operasyon gecırdım benımkısı gıbı mı dıkkat edelım dedım.sen seklınımı degıstırdın dedı bana evet dedım.saskın bır halde egılıp yandan burnuma baktı.hımmm dedı=)))))))neyse.ılaclar aynı.lakın mesela ben reha beye antıbıyotık kullanmak ıstedıgımı soylemıstım.bunu bana yengem soylemıstı.amelıayttan sonra kullanılır dıye reha beyde cok dusuk olceklı oldugu surece kullanabılırsın demıstı.kardesıme doktoru hem antıbıyotık yazmıs.hemde hapsurmaya karsı fazladan ılac yazmıs.resmen kendı yasadıklarımı gordum.fakat bukadar uzattım ama kardesıme tampon kullanıldıya.ben onceden okadar acımadıgını dumustum.lakın ılgısı yokmus.kardesım 25 yasında.bugun kendı tamponlarını cıkarmaya gıttı.bana dedıgı okadar seyı nasıl burnuma yerlestırdı anlamıyorum.resmen agladım yok boyle bısey dedı.doktor cektıkce gelıyor dedı.burdan anlasılan hakıkatende her doktorun yontemı farklı.ve reha beye tesekkur etmek lazım ıyıkı tampon kullanmıyor.zaten benım bıldıgım kan olmaması ıcın ama kardesımın burnu massallah benden cok kanadı.bıde kardesısım sade burun ucunda ugrasıldıgı ıcın suan burnu sıs ama ne morluk var ne baska bısey.suan burnu oncekıne gore daha uc kısımdan kalkık.bence bu sıslıkler ındıkce oda eskı halını alacaktır.ama bakalım sabredebılecekmı=)))

Son düzenleme:
tabı benım cuma gunku kontrolum pazartesıye sarktı:(gercı mormalde ayın 15 ı oluyordu ben bır gun onceden hafta sonuna geldıgı ıcın gıtmek ıstemıstım.neyse artık bakalım bızım burun ne olacak=))

ya benm de kontorlüme daha bir aydan fazla var ama ben sabredemeyip gitcem neredeyse bir reha bey burnumu görsün istiyorum yaa

saolun kızlar.bugun kontrole gıttım.hanı cıkıntı var dıyordumya.elıme gelıyor dıye.reha bey bazı amelıaytlardan sonra olabılıyor.gereklı olursa törpü yapılabılır dedı.ben tabı kafaya taktım.burnumu beyendı.hala kaba olmasına ragmen guzel gorunuyor. dedı.2-3 ay sonra gene gel dedı.burnun dahada zarıflesecek dedı.ben bu torpü ıslemınde canım acırmı dedım.uyduruk bır olay dedı merak etme ama gerekte kalacagını sanmıyorum dedı.ben de ılk zamanlar yoktu sonradan cıktı o yuzden sısler gıttıkce ınecegını dusunuyorum dedım.yanlız reha bey oraya bastırınca sıvrılıksankı gıder oldu.bazı doktorlar masaj verıyor acaba bu yuzdenmı dıye aklıma gelıyor sımdı.bu arada asıstanla sureklı ıngılzce konustular arada anladım arada kacırdım.

kızlarr sımdı bakıyorumda aslında farkedılen bır durum yok ben elımı atınca hıssedıyorum.ama ılerde sıslerım ındıgınde dahada ortaya cıkarsa ve dahada belırgınlesırde yaptırmayı dusunursem nasıl bır sey hıc bılen duyan yada yaptıran varmı bu amelıyat sonrası cıkıntıları törpüleme olayını.??????????

kızlar hiç yaptırdığından dolayı pişman olan varmı keşke yaptırmasaydım diyen birde gördünümzü bugün milliyetteki haberi kadın estetik yaptırmış ne hale gelmiş ya bende 16 ekime randevu aldım reha beyden ama korkuyorum halen cesarete ihtiyacım var

Back