herkese merhaba,
bende ameliyata sonunda karar verdim, yıllardır olmak isteyip de korkudan vazgeçenlerdenim...
Sizleri bir süredir takip ediyorum.Bana cesaret verdiniz doğrusu.
Büyük ihtimalle Reha Bey'e gideceğim.
Geçmiş olsun svnc_tysz....
Merhaba, Reha Hocaya burundan hariç başka estetik amelyati olan varmi sürekli burundan bahsediliyo çünkü, cevablariniza şimdiden tşk
ya bisey sorabilir miyim?? bende hapsurma hisleri basladi?? hayatimin celiskisini yasiorum hapsursam mi hapsurmasam mi die?? ben karar verene kadar gecio zaten :) ya gitigde daha sik hissediorum.. hapsurmamda bi sakinca varmi?? sanki hapsurursam burnum patlarmis gibi hissediorum :)) bide guluyorum hatta bazen krize giriorum suratim gerilio yada cignerken kasiyorum sonucta burnumu dikisler falan hasar almaz dimi.. ya abartiyorum biliorum ama evhamlaniorum.. yani yasadigim seyi mesrulastirma cabasindayim :)).. herkesin ayni seyi yasamis olmasi insani rahatlatio.. bide goz temizligini sorucaktim.. yapisal olabilir bu ama benim kiprik koklerim mil cekilmis gibi capak capak oluo ve kuruyunca batio.. cay falan uygulasam mi acaba diorum.. ama morluklarda acio.. suanda en muzdarip oldugum gozlerim yani.. dun disimi fircalamayi dusundum ama korktum) gargara yapicaz artik bikac gun..
benim bi fikrim geldi:):) alçı mı acaba..
benim de bi sorum daha geldi :) zaten surekli soru sorma modundayim.. yani dusunuorum da bole bi imkanimiz olmasaydi surekli reha beyi arar dururdum.. ya bu alciyi cikarmasi nasil bi islem?? ne kadar suruo? agrili mi? bide alciyi aldiktan soraki asama ne? cunku ben ankaradan ayrilacagim yani alcim alininca gidebilir miyim?? suratim da sekilden sekile girio.. dun gozaltlarimdaki iki top sanki yanaklarima indi.. oyle tombik gorunuoki anlatamam.. suratim akicak sanki yere yaklasio :)) sivilcelerden de kesinlikle bende muzdarip olucam eminim.. buna bi cozum bulamamaniza uzuldumben de hep sizin tecrubelerinizden gecindim ha :) iyi ki varsiniz hepiniz.. sanki burdaki herkes bi yakinim gibi falan gercekten samimiyeti hissedebiliorum.. tekrar tesekkur ederim hepinize
maddi olarak benim içinde çaba gerektirdi.svnc_tsyz siz reha beyle muayene randevusu alırken öğretim üyesi olarak mı aldınız.Bunu arada çok fiyat farkı olduğu için soruyorum.
Ayrıca bir şey daha paylaşmak istiyorum.Aklımda görüşmüş olduğum bir KBB ci var.O da hem kendisi hem de estetikçi ile girecek ameliyata .İki arkadaşım iyi sonuç aldılar.Ama ben emin olamıyorum.Sizin çok ağrınız var mı?
bugünün postası yok mu kızlar,
yok mu ateli çıkan, bıçak altına yatan, güzelleşen, şikayetçi olan..
hadi bakalım pamuk eller klavyeye..
farkettiniz üzere paktenin canı sıkıldı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?