Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
resimlerimi kesinlikle koyucam hatta bi slayt hazirlayip sunum falan yapmak gelio icimden :) cunku o kadar ameliyat olmak isteyip korkan arkadasim ve tanidigim var ki.. bilinmezlikler,agrisi, sizisi bilmem ne herseyi abartiyo insan ama ebrucum seninde dedigin gibi bence ne istedigine karar vermek ve kararli davranmaktan baska hic bi zorlugu yok.. inanin ben suanda yasadigim heyecan ve meragi cok seviorum.. aynaya yuzume bakiyorum.. darmadagin.. bunu kendime ben yaptim diorum.. biraz goze hos gelmio ama degicegini biliorum.. degisimi seviorum..

herkese merhaba,
bende ameliyata sonunda karar verdim, yıllardır olmak isteyip de korkudan vazgeçenlerdenim...
Sizleri bir süredir takip ediyorum.Bana cesaret verdiniz doğrusu.
Büyük ihtimalle Reha Bey'e gideceğim.
Geçmiş olsun svnc_tysz....

canim eger seni korkutan ve caydiran sonuclariysa gercekten kaliteli insanlarla calisirsan hic problem olmaz... ben reha hocyi siddetle oneriyorum.. sonucta rinoplaasti gercekten basit bi operasyon ve asagi yukari her doktor bunu yapabilir.. ama burda doktorun seni sadece bi burun olarak degerlendirmemesi gerekir.. dedigim gibi reha bey hem estetik anlamda hemde saglik konusunda ve tabiki senin isteklerini ve psikolojini hesaba katarak isini cok duzgun yapio.. mesela biz hep burnun dis goruntusuyle degerlendirioruz operosyonlarin basarisini ama ic kismin cok fazla zedelenmemesi ve hasar almamasi da cok onemli.. estetisyenin ayni zamanda iyi bi kbb ci olmasi onemli.. hic birimiz hokka gibi bi buruna sahip olup kronik agrilarla ve nefes alamadan yasamayi tercih etmezdik heralde.. cunku burun gercekten cok temel uzuvlardan biriymis yuzde ve vucutta..fonksiyonel olarak soyluyorum..bi burun tikanikligi bile insan vucudunu iptal edebilio.. hayattan zevk almiosun.. herneyse docentini iyi secersen sorun yok diorum ben.. agri sizi sislik morluk bunlarda isin angaryasi.. mesela 3.gunumdeyim.. sisler inmedi ama yuzume dagilio.. ilk gunler gozaltlarima erik koymus gibiydim.. yavas yavas insan goruntume kavusuorum..burnumun altindaki gazli bezi degistirirken deliklerime falan bakiorum.. boyle bise olamaz.. gercekten cok muntazam gorunuo.. umarim karali davranirsin ve istedigin gibi olur hersey.. cok cesaret isteyen bise diil ki don kisot olmana gerek yok :) sadece bunu gercekten isteyip istemedigine daha dogrusu ne istedigine karar ver.. gerisinde allah yardimcin olucaktir.. allah hic birimizi utandirmasin.. cunku bu karari tek basimiza alioruz.. kimimiz ailesine ve cevresine ragmen diretiyo.. sonucta maddi olarak bi caba gerektirio.. ben para biriktircem diye 1 senedir ugrasiorum :) ama inaniyorum ki degicektir.. sevgiyle kal..

Merhaba, Reha Hocaya burundan hariç başka estetik amelyati olan varmi sürekli burundan bahsediliyo çünkü, cevablariniza şimdiden tşk

ya ben burnumdan muzdarip oldugum icin hep bu anlamda arastirma yaptim ama reha beyin dogustan gelen estetik bozukluklar hakkinda cok cok basarili oldugunu duymustum.. iste tavsan dudaklilik izler benler kafa estetigi falan.. bide yag aldirma ve gogus estetigi geciren hastasiyla gorusmustum.. gayet memnundu.. sen ne estetigi dusunuosun?

ya bisey sorabilir miyim?? bende hapsurma hisleri basladi?? hayatimin celiskisini yasiorum hapsursam mi hapsurmasam mi die?? ben karar verene kadar gecio zaten :) ya gitigde daha sik hissediorum.. hapsurmamda bi sakinca varmi?? sanki hapsurursam burnum patlarmis gibi hissediorum :)) bide guluyorum hatta bazen krize giriorum suratim gerilio yada cignerken kasiyorum sonucta burnumu dikisler falan hasar almaz dimi.. ya abartiyorum biliorum ama evhamlaniorum.. yani yasadigim seyi mesrulastirma cabasindayim :)).. herkesin ayni seyi yasamis olmasi insani rahatlatio.. bide goz temizligini sorucaktim.. yapisal olabilir bu ama benim kiprik koklerim mil cekilmis gibi capak capak oluo ve kuruyunca batio.. cay falan uygulasam mi acaba diorum.. ama morluklarda acio.. suanda en muzdarip oldugum gozlerim yani.. dun disimi fircalamayi dusundum ama korktum ) gargara yapicaz artik bikac gun..

valla bende cok gülüyordum hatta herkes bana burada fazla mimik yapmamaya calıs diyordu ama engel olamıyordum hatta bigün dikisim koptu sandım ama meger o dikisler öyle kopcak gibi bisey diilmis reha bey onları keserken anladım kafamçokkarıştı hapsırman da normal bende özzellikle 2 ve 3. günlerde cok olmustu sonra bir ara geciyor sonra bi daha baslıyor fln ben tutmamıstım hapsırıgımı kendimi kasmadan hapsırmıstım burada agzını kapatmadan hapsır fln diyenleri duymustum o sekilde hapsırabilirsin, ben gözlerimi ve yüzümü kaynamıs sogumus suyla pamugu ıslatıp her gün siliyordum insan rahatsız oluyor gözlerimi fln da siliyordum yani sende silebilirsin önemli olan ateli ıslatmamak, dislerimi de ben 3-4 gün fırcalayamamıstım igrencim biliyorum ama napiim agzım acılmıyordu yemekleri bile pipetle iciyordum inan yanii en son dedim doktora gitcez ayıp olmasın fırcalıyım bari :roflol: tabii isin sakası bir yana üst dislerini fazla zorlama

kızlar ya ne sorucam ameliyat olup 1 ay filan geçen arkadaşlar, hemen hemen hepimiz burun üzerindek,i küçük sivilcelenmeler, kırmızılıklardan şikayetçiyis, ben diğer burun fotolarına bakıyorum sürekli gezintideyim zaten:)) 2. günüm 10. günüm diye foto koyan arkadaşların burunları tertemiz yaa... pardon da biz bişeyi yannış mı yaptık, ben ayıptır sayması 70 gün oldu bugün hala burnumun üzeri isilik gibi... ha dönem dönem artma azalma oldu ama tamamen geçmedi birtürlü ya..

ben bu duruma tamamen katiliyorum ayni durumdan muzdaribim. 1 bucuk ay oldu benim de var hala. bi de hala soyulma var burnumda.

benm de iki ay oldu bende de aynı durum var hatta ben dermatologa gittim sivilcelerim icn antibiyotikli krem verdi simdi yüzüme sürerken burnuma da sürüyorum arada onu ama bir faydası olmadı, benm bir tek burnum degil yüzüm de perisann reha beyin sürdügü ilac milaç bir sey mi bizi bu hale getiriyor acabaa?

benim de bi sorum daha geldi :) zaten surekli soru sorma modundayim.. yani dusunuorum da bole bi imkanimiz olmasaydi surekli reha beyi arar dururdum.. ya bu alciyi cikarmasi nasil bi islem?? ne kadar suruo? agrili mi? bide alciyi aldiktan soraki asama ne? cunku ben ankaradan ayrilacagim yani alcim alininca gidebilir miyim?? suratim da sekilden sekile girio.. dun gozaltlarimdaki iki top sanki yanaklarima indi.. oyle tombik gorunuoki anlatamam.. suratim akicak sanki yere yaklasio :)) sivilcelerden de kesinlikle bende muzdarip olucam eminim.. buna bi cozum bulamamaniza uzuldum ben de hep sizin tecrubelerinizden gecindim ha :) iyi ki varsiniz hepiniz.. sanki burdaki herkes bi yakinim gibi falan gercekten samimiyeti hissedebiliorum.. tekrar tesekkur ederim hepinize

benim bi fikrim geldi:):) alçı mı acaba..

ya alçı yoktu ki bizde atelin altında da bi sürü bant vardı o bantların yapıskanları mı acaba dicem ama burada bi sürü insanda da atel kullanılıyor bir bizim sürü mü böle olduk, burun üstü işlem gördü de suratım niye böyle oldu ne bileyim yaa kafam durdu calısmıyor artık :çok üzgünüm:

atelin cıkarılması da uzun süren bir işlem degil o bandı cıkarırken biraz can acıyor ama o da dayanılmaz degil, sonra üstünü reha bey ıslak mendil gibi biseyle belki de ıslak mendildir siliyor ve üstüne bant yapıstırıyor, sonra eger görünen dikislerin varsaa ki benm vardı herkesin olmuyor belki senin yoktur onları alıyor iste benim icin dayanılmaz kısım dikislerin alınmasıydı o cok canımı yaktı ayagımın önünde biri olsa tekmelerdim heralde ama herkesin bu kadar acımıyormus benim agrı esigimle alakalı da olabilir bilemiyorumm kafamçokkarıştı zaten dikisin yoksa böyle bir sey olmaz, sonra reha bey sana neler yapman neler yapmaman gerektigini söylüyor ve seni yolcu ediyor bir ay sonra gel diyor :) o üstüne yapıstırdıgın bandı da sana söyledigi gün kendin cıkarıyorsun yani gidecegin yere gidebilirsin atel cıktıktan sonra buyrunnnnnnnnn

bugünün postası yok mu kızlar,
yok mu ateli çıkan, bıçak altına yatan, güzelleşen, şikayetçi olan..
hadi bakalım pamuk eller klavyeye..
farkettiniz üzere paktenin canı sıkıldı:)

maddi olarak benim içinde çaba gerektirdi.svnc_tsyz siz reha beyle muayene randevusu alırken öğretim üyesi olarak mı aldınız.Bunu arada çok fiyat farkı olduğu için soruyorum.
Ayrıca bir şey daha paylaşmak istiyorum.Aklımda görüşmüş olduğum bir KBB ci var.O da hem kendisi hem de estetikçi ile girecek ameliyata .İki arkadaşım iyi sonuç aldılar.Ama ben emin olamıyorum.Sizin çok ağrınız var mı?

ewet ben ozel muayene oldum cunku normal gun almaya kalksam aylar soraya vericeklerdi.. biraz sarsiyo tabi maddi olarak ama toplamda herseyiyle 3.000tl gibi bise oluo ve bence estetik bi operasyon icin iyi bi fiyat.. heleki emin ellerde.. agri konusuna gelince, ben boyle resimleri goruodum falan onceden, allahim diodum boyle sisler morluklar, acidan oluyolardir heralde diye dusunuodum.. ama inanirmisin gercekten hic agri hissetmiosun.. heleki benim burnuma cok mudahale edildi.. sol yanim tikanikmis fazlasiyla.. kemerim cok iddaliydi :) burun ucum, deliklerim... yani olabilecek her mudahale yapildi ama sadece dikis yerlerimi arada hissediorum kasinti ve ince bi sizi karisik.. onun disinda hic bi zorlugu yok.. sislerim ve morluklarim var.. suratim cok matrak ama hergun bi yana kaymis oluo :)) bunlarda olagan seyler ve gitgide gecio.. bugun biara burnumun bi yani acildi ve koku aldim cok az.. oyle heyecanlandim ki:)) burnu tikanik yasamak sinirlerini bozuyo insanin.. yani bunlari yasioruz ama yasanan eziyet gecmiste kalir.. hic korkma, endiselenme, musterih ol.. bi masaya yattiktan sora derin derin uyuyosun ve oyle yada boyle gecio gerisi.. ha cesaret!!

bugünün postası yok mu kızlar,
yok mu ateli çıkan, bıçak altına yatan, güzelleşen, şikayetçi olan..
hadi bakalım pamuk eller klavyeye..
farkettiniz üzere paktenin canı sıkıldı:)

cnm istiyorsan ben sana sikayetlerimi tekrardan ileteyim
yüzüm hala sis, göz altlarım düzelmedi, sivilceli suratım, burnumun üstü de sivilceli bıktım yaa bıktımm :gitme:
nasıl can sıkıntına faydası oldu mu kaydirigubbakcemile3

Bugün diğer doktorla görüştüm.KBB ci yanında estetikçi ile girecek olan.2000 TL tutacağını söyledi.Özel bir hast. Ama sizleri okuyuncada Reha beye mi gitsem diyorum...
Amaan şans işi aslında.
Sizler kurtuldunuz.İnşallah gün geçtikçe daha iyi olur.
Bakalım ben ne yapacağım...

nehir76 iyi düsün kararını ver sonucta bu bir kez olan bir sey iyi karar vermen lazım sana suna ol buna ol diyemeyiz ancak bu ameliyat dogru sans isi ama doktorunu en iyi sectikten sonra sans isi artık sonrası kısmet senin icin yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…