Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ebrucum son birsey daha sorabilir miyim?? ya bana reha bey en basta 2.800tl civari ama kusurlu olabilir bu degisir demisti.. acaba total masraftan mi bahsetti.. iste muayene, alci, yatak parasi toplaminda.. cunku ben vezneye sordum ameliyat oncesi yatiracagim miktari 2.500kusur gibi bise dedi.. ben yanima alirim fazla miktar ama yinede ne olur ne olmaz sorayim dedim.. benim ameliyatim sabahin korunde olucak sanirim.. aksama cikar miyim yoksa yine de kalirmiyim hastahanede.. bide ozel oda sart mi sizce? normal odalari bilmiorum ama estetik hastalari olcaksa cok sorun olmaz gibi sanki?!

buarada ewet reha bey cok sempatik.. ben gorusmeye gittigimde beni hic ikna etmeye calismamisti hatta sen dusun falan dedi.. ben caktirmadan cok bozulmustum.. iste sizin burnunuzda gayet operasyona acik neden olmuosunuz filan die sikistirinca oda kiza bak burnu bozuk bide bana camur atio falan demisti:) cok gulmustum:)))

cnm en basta vezneye 2500 yatırıyorsun, sonra cıkarken ek masraflara ücret ödüyorsun ve ameliyatta yapılanlara göre dee degisebilir bu sanırım, ben 100 tl gibi bisey ödemistim bazıları 300 fln ödüyormus, yani reha bey olabilecek en üst rakamı söylüyor ki sonradan yüksek cıkarsa problem olmasın diye sanırım, özel oda konusunda da bir sey diyemeyecegim zaten bos oda yoksa seni baska hastalarla yatırıyorlar sanırım mecburen ben tek kisilik odada kalmıstım yani olmasa mecburen 2-3 kisilik odada kalırdım sonucta en fazla kalacagın bir gece o da sana kalmıs artık, bu arada sen sabahın köründe olacagını nereden biliyorsun onu anlamadım reha bey ögleden sonra yapıyor tüm ameliyatlarını da

benim ameliyatımın üzerinden 2 yıl geçti gayet memnunum. doktorum usta plastik cerrrah REHA HOCAM elbette sonuç gayet iyi......hiç pişman değilim reha hocaya ameliyat olmak isteyenler gönül rahatlığıyla hiç tereddüt etmeden olabilirler. ben çok memnun kaldım. harika bi hekim her yönüyle dört dörtlük yani...

merhaba :) aranıza yeni katılmış biriyim fakat hemen bu konuyla ilgili düşüncelerimi ve endişelerimi paylaşmak , sizin de fikirlerinizi almak istiyorum..

reha beyden bi tanıdık vasıtasıyla ancak randevu alabildim ve yaklaşık 3 saat önce görüştük.bu forumu okuyarak reha beye gitmeyi çok istemiştim çünkü öncesinde karar verdiğim bi doktorum vardı. hatta arkadaşlar 14üne ameliyat tarihi bile almıştım fakat reha beyin methini bu kadar duyduktan sonra gitmemezlik etmek istemedim..umduğumdan çook daha sempatik ve sıcak kanlı bi insan.çok tatlı..ama galiba beni tatmin edemedi.. ya mesela öbür doktor konuştukça konuşmuştu,rahatlatma fasılları bilgisayarda gösterme vs vs.reha beyle ise max 15dk sürmüştür.. herkes doğallıktan yana evet ben de ama o çok rahatsız olduğum kemeri bile kibar gözüküyor diye almaya niyeti yok. inanılmaz ikilemde kaldım rica etsem olumlu veya olumsuz fikirlerinizi söyleyebilirmisinz..bu gidişle hiç karar weremeyeceğim çünkü..

bi de diğer doktor 4.500e yapcak,pahalı ama esas istanbul nişantaşında muayenehanesi var ondan çıtayı yüksek tutmuş galiba :S reha beyse bugün 3.500 gibi bi fiyat verdi. fiyat ne olursa olsun sonuçta hiçbir şeyin garantisi yok ve bu beni çk korkutuyor

reha bey tasarım yapmıyor cünkü tasarımın gercekciligine inanmıyor yani bana tasarımdakinin aynısını ne ben yapabilirim ne de yapabilecegimi bilgisayara aktarabilirim demisti, bence cok da dogru sonucta bilgisayar mekanik bir sey biz ise insanın yani milimetrik seyler insanı cok degistiriyor, reha bey ayrıca kararı kisiye bırakır kesinlikle ısrar etmez ya da seni ikna etmeye calısmaz ama olmayacak bir seyse de olmaz o der, ayrıca da estetik ameliyat olacaksın kemerini bırakacak hali yok ya yani mutlaka kemeri alacak o belki fazla ihtiyacın yoksa ameliyata o nedenle öyle demistir

kizlar gunaydin, ben dun 12.30 da girip 2 gibi ciktim ameliyatimdan.. cok basarili ve rahat bi ameliyat olmus.. benim icinde oyleydi.. 3 saat sora hersey yolundaydi.. hic agrim kalmamis ve herseyi yiyip icebiliodum ve rahatlikla yuruodum.. cok sukur gecti :) dun gecede 12 den sora uyumusum gayet deliksiz,, simdi uyandim hemen yazatim dedim,, eger olucaklar varsa kesinlikle korkmasinlar, abartmasinlar.. hatta eglenceli bi tecrube.. reha bey de sagolsun insani cok rahatlatiyo.. cok iyi hissediosunuz kendinizi.. oldu da bitti yani.. suan hicbi sikintm yok sadece gozlerim sislerden oturu gitgide kapanio.. kendimi dovuscu samuraylar yada sumocular gibi hissediorum :) bide gariptir bnm burnum falan hic agri sizi yapmadi da dis koklerim aciyodu.. hala cignerken acio biraz.. bide sunu soylemeliyim ki agizdan alinan nefes insani tamamen doyurmuyo.. gercekten burundan nefes almak baskabiseymis onu anladim.. ve ben burnumda hic bi saglik sorunu yok diodum meger sol tarafimda ciddi bi tikaniklik ve egrilik varmis.. reha bey nasi farketmedin falan dedi.. yani nefes alisim cok duzelcekmis insllh..simdi ben sprey olayini sorcaktim,, reha bey bugun itibariyle kullan dedi,, icine sikip akanlarimi temizlicem,, ben hayatta icine bise sokamam,, oyle hassas gorunuoki.. bide bnm burnumu iki kenardan kesmis ortadan diim,, dikisler cok bazriz ya,, kulak copu fln la temizlioruz diodu sanki kizlar.. oyle mi yapcam.. bu asamadan sora onerebilcekleriniz var mi?

canım cok gecmıs olsun.snucu umarım ıstedıgın gıbı olur.buyuk ıhtımallede olacaktır=)))ya cekınme sprey sık ınan o senı daha da rahatlatıcak=))cubuklarıda bence sımdıde derıne sokma.sprey zaten ıcerıyı akıtacak.sen burun kenarından cok ıcerı gırmeden o akanları al.zamanla bu ılerleyecektıra.s.

canım aslında senı anlıyorum.bende reha beye ılk gıttıgımde fazla konusmamıstık.hatta bana bır kagıt vermıstı ve bunu gıt oku karar ver ara demıstı.arada su var bana burnundan kemık alınacak hafıfı kaldırılacak ucu toparlanacak demıstı ve benım aklımdada acıkcası bu vardı ama bende konusma suremızın azlıgında acabalar kafamda olusmustu.sana sunu dıyım para kıstası yapma.benım arkadasım cok mesur bır doktora 10 000 vermıs ve bazı nefes sorunları yasamıstı.fisfisfis reha bey cok gercekcı yaklasıyor.sana olabıleceklerı dıyor.kemık konusunda bence sakamı yaptı emn degılım ama=)bır fıkır soylemıstır.gene senı dınleyecektır.eger olumsuz bır durum ıcın demısse bunu belkı dıretır ama gene senın ıstegın dogrultusunda yapacaktır tabı mumkun ıse=)))ben okadar memnunumkı suan reha hoca hakkında olusuz bır sey duremazsın.bır bılgısayardan ck elı bu ıse yatkın olup cogunlukla olumlu sonuclar alan bır doktoru dınlemek daha mantıklı gelıyor:)

svnc_tysz cnm gecmis olsun artık zor kısım yeni basladı senin icinn eheh burnum nasıl oldu nasıl olcak bekleyisi var yaa :))) en zor kısmı oymus bu ameliyatın. burnunun icini temizlemek icin fazla zorlama zamanla alısacaksın uctan uctan temizlersin, spreyi de icine korkuyorsan hafif dısardan delige denk gelecek sekilde sık zaten fıskırınca birden icine giriyor zamanla alısınca rahat yaparsın

ne güzel ya bi kişi daha mutlu gelecegine adım attı:)
çokk geçmiş olsun, rahat olmana cok sevindik bak bizim dualar işe yaramış, maşallah hep böyle olur umarız.. balonlarını yap, spreyini hiçbişi yapamasan bile uzakten sık görünen yerlerdeki kanları temizleme çalış,
kulak çöpü içinde freetuşun dediği gibi acele etme ama görünen yerlerde kan varsa en iyi temizleyici o sprey kendi suratını aynada kan revan içinde görmek moral bozuyor bak benim alçılı fotom vardı hemen şişler morlar bugünden itibaren geriye gider, yemene içmene de dikkat et.. şimdilik aktaracaklarımız bu kadar

sana sadece iyi tavsiyelerimizi verebiliriz, bunun haricinde kimse onu seçme bunu seç diyemez sanırım , dediğim gibi tavsiyeler ve tecrübelerimizi zaten okumuşsundur, Reha bey "gerçekten" doğal bi burun yapıyor, ameliyatları rahat geçiyor, sonrasında ekstra ilgi beklememelisin mesela, ben okuyorum diğer doktorlar arıyorlarmış soruyorlarmış, günde 1 ameliyat yapıyorlarmış illa her hastaları özelmiş,falanmış filanmış..
reha bey aramaz sormaz:) bi defa o beklentiye girilmemeli "kaldıki bu benim için kesinlikle olumsuz bir durum değil, hatta normali budur, o senin doktorunsa şikayetin oldugu zaman sen ararsın zaten ve y.dışında değilse de mutlaka ulaşabilirsin" ne öncesinde ne sonrasında, bugün gitsem beni hatırlamaz çünkü benim gibi günde 3-4 burun ameliyatı yaptığı oluyor, çok çalışıyor gerçekten, ve bu yüzden bu kadar başarılı, ve tanınmış bir isim..
efendime söyliyim, yüzünle ilgili müthiş bir değişim bekliyorsan, burnunun düzeltilmesini geçtim, ameliyat sonrası eski görüntünden normalin üzerinde bi değişim bekliyorsan.. bu da yanlış olur, burda bu kadar arkadaş gördüm hepimiz yine eski ifadelerimizi koruyoruz, uzun zamandır görmeyenler bile anlamıyolar.. yani bu gibi şeyleri güzelce düşün, benim burnumda sorunlu yerler düzeltilsin, zamanla yaşla genetik sebeplerle bazı bozulmalar oldu, o giderilsin nefes prob.varsa düzelsin istiyorsan, hepimizin hemfikir oldugu üzere bizim doktorumuz bu anlamda çok iyi bir tercih olur..

aklıma gelmısken oncedende demıstım kesın bunları=)ben anlatıyorumya sunu ıstıyorum bunu ıstıyorum dıye=)mesela burun delıklerım orantısız ve paralellık yoktu reha beye burun delıklerımın bu yuzden karsıdan gorunecek sekılde kalkık ıstıyemıyorum demıstım.bana bısey olmaz demstı ama kesın bır sey dıyememıstı.hatta burun delıklerımı kucultebılırmıyız dedıgımde.eger kucultursek nefes almada sorun yasarsın demıstı.ama amelıyat sırasında anladıgım kadarıyla hanı bız konusuyorz edıyoruz ama amelıyatta burun acıldıgında pekte soylenenler uygulanamıyor yanı havada kalıyor.burun delıklerımı cunku kucultmustu.amelıyattan cıktım allah allah dıyorum kendısıne sordum evet kuculttum demıstı=)))))bu paralellık konusundada ılk kontrolumde burnundakı o sorunu farkındamısın duzelttık.gercı ben amelıayatta bır üç kagıt ettım demıstı=)))))gulmustuk=)))yanı durum ne gerektırıyorsa onu yapıyor reha bey ve bencede cok ıyı yapıyoralkisalkisalkis elbettekı hıc bır seyın garantısı yok.paktenın dedıgı gıbıde oyle olagan ustu bır degısımde olmuyor.ama yuze bakıldıgında artık ortada bır sey sırırtmıyor bır butun oluyor yuz=)))))) reha hoca ıyı bır doktor herkeze tavsıye ederım sahsen

cok tesekkur ederim hepinize.. bugun 2.gunum.. suratimda bi kask tasiorum sanki.. arada soguk tatbik ediorum.. spreyede baslicam.. simdilik hic bi sorun yok.. sadece yemek yerken hizli hizli yutuorum ve horluyomusum :) buarada reha beyden soz acmisken, bende ameliyatahanede konustum kendisiyle.. iste hem sihhi hemde estetik olarak olabilirligini bilmesem de kivrimli bi burun istedigimden bahsettim.. o da bana uzun vadede guzel sonuclar alabilecegin bi burun yapicagim dedi.. cok cok iddali burun da yapabiliriz ama ileride sorun yaraticagini soyledi.. ama bana meraklanma ne istedigini biliorum yapicaz dedi.. ifadesi beni o kadar ikna ettiki gercekten cok guven icinde yattim masaya.. hatta aneztezi verirlerken uyumadan cok kavis istemiorum die bagirdigimi hatirliyorum :)))))) velhasili mutluyum..

ya kizlar bise sorabilir miyim,, ben az once spreyi kullandim,, bi tarafimda ise yaradi ama sol tarafimda sanki biseler var icinde kesinlikle acilma yok.. buarada kanama yer yer devam edio..hep gazli bez yerlestircekmiyiz? yoksa kanama durunca acik kalabilir mi? yara mikrop falan kapmaz dimi? bide ust dudagimin yukarsi cok bos gelio bana sanki biyigini yeni kesmis adamlar gibi kabak gibi ortada sanki.. ya cok garipsiyorum sanki burnum yok :) bi yandan garipsiyorum, bi yandan cok komik gelio.. alismak zor olcak sanirim.. bu sabah uyandigimda gozlerimi acinca unutmusum ameliyati yuzumu ovusturcaktim..sora farkettim.. alisiriz ama zamanla dimi? sanirim daha cok erken triplere girdim.. daha alcim bile cikmadi:)

svnc_tysz cnm benm tek burun deligimden 5 gün sızıntı oldu ve o delige sprey sıksam da acılmadı sen 2. gününde cok aceleci davranıyorsunn, eger kanama durduysa ve az akıyorsa cıkarabilirsin gazlı bezi, o sadece kan agzına fln akmasın diye, cıkınca insan daha rahat oluyor hem, ondan sonracıgımaa, benim o üst dudak arası var yaa üff otoban gibiydi sislikten arası iki metre acıktı resmen dedim reha bey burnumu yukarı mı cekmis napmıs acılmıs burası tabii zamanla düzelti arası eski haline geldi, o kadar sis kiii her yanın simdiden bir seyler düsünme bakayım, burnunu da temizlemek icin cok ugrasma görünen kısmı temizlesen yeter ben de temizleyememistim cok fazla reha bey ateli alırken temizliyor sonra rahatlıyorsun kendin de temizliyorsun zaten...resimlerini cok merak ettim valla bakalım reha bey nasıl yaptı senin burnunu

bu arada kızlar ben burnumu begenmedigimi söylesem de ara sıra bu kesinlikle memnum olmadıgım anlamına gelmiyor iyiki de olmusum bu ameliyatı cok mutluyum ayrıca reha beye oldugum icin de cok mutluyum kesinlikle tavsiye ediyorum, bazen memnuniyetsizligim yanlıs anlasılıyor galiba bu yanlısı düzeltmek istedim ben burnum hafif kavisli mi olsaydı yönünden tereddütlüyüm ama öyle olsaydı da eminim ki herkes aa estetik bunun burnu derdi, ameliyattan önce reha beye dogal olsun dogal olsun kalkık olmasın fazla diye bas bas bagırdım, simdi de kalkıklıgı inmesin azcık daha kavisli mi olsaydı diyorum, yani ameliyattan sonra böyle ruh halleri olabiliyor ameliyat öncesi ne istedginizi iyi ölcün tartın o nedenle, sadece kemer gitsin yeter diye düsünmeyin ciddi düsünün yanii :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…