• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bıde sunu farkettım reha beyın yaptıgı burunlar bırbırınemı benzıyor=)en azından kavıs olayı hep aynı oranda sankı olmus

bence doğal burun istemeyen bi kere daha düşünsün:):)
bana hiç yaptırmasaydın daha iyiydi , bişi farkedilmiyo diyen mi istersin, ameliyattan sonra bile burnun iri kalmış kilo al da yanakların dolsun diyen mi istersin..:)) neler neler.. ha çok mu memnuniyetsizim hayır.. ama seçme şansım olsaydı kesinlikle o kemeri orada istemezdim...

bence doğal burun istemeyen bi kere daha düşünsün:):)
bana hiç yaptırmasaydın daha iyiydi , bişi farkedilmiyo diyen mi istersin, ameliyattan sonra bile burnun iri kalmış kilo al da yanakların dolsun diyen mi istersin..:)) neler neler.. ha çok mu memnuniyetsizim hayır.. ama seçme şansım olsaydı kesinlikle o kemeri orada istemezdim...

senın suan kacıncı ayın bılmıyorum.ben burnunu beyendım.fark etmemıs dıyenler bence cekemeyenler=))kemık dedıgın olmasaydıda goruntude bence okadar degısım olmazdı cunku asıl degısım burun ucu kalkınca oluyor.sengözlerimebaksanab

eskı halınıde koyımde nerden nereye gorun ama korkmayın=)ebru saolsun yorum yapmıstı son ıkı resmı gormemıstı tabı

senın suan kacıncı ayın bılmıyorum.ben burnunu beyendım.fark etmemıs dıyenler bence cekemeyenler=))kemık dedıgın olmasaydıda goruntude bence okadar degısım olmazdı cunku asıl degısım burun ucu kalkınca oluyor.sengözlerimebaksanab

ben 22 nisanda ameliyat oldum, 2 ayı geçti yani..

paktencigimm, canımm benm, senin burnun bence cook güzel o sislik olan kemer dedigin kısım olmasa cok güzel gercekten, yani kalkıklıgı yüzünle cok ideal her sey, sana daha önce de demistim zaten, tek kusur o dedigin kemer gibi gözüken sislik, ama ben reha beyin orayı kemer bırakabilecegine inanmıyorum, yani o artık bariz hata olur, hani baska bir sıkıntı olsa anlarım hata yapmıstır ama yani kemer de bırakılmaz orası olsa olsa sisliktir yani ama böle sert oluyor ya öyle sanırım, mesela ben simdi burnumun üstüne dokunuyorum sert et gibi orası kalın, seninki de öyle sanırım o sislik insallah cabuk iner ama inmezse de bence cözümü vardır sislikleri indirmenin, acaba oraya buz tutsan ya da sürekli su tüketsen bir faydası olur mu ki? bir de hani sen estetik mi oldun simdi diyorlarmıs yaa, benm burnumu bile anlamıyorlarsa o heybetli kemerli burnumu, seninkini anlamamaları cok normal :D anlasalar daha mı cok üzülürdük ki acaba, bilemiyorum hic, anlamadılar diye de bozuluyorum bazen o kadar ameliyat olduk nasıl anlamıyorlar diyor insan ama anlasalardı da üzülürdüm yapay oldum diye heralde:D

freetunun da fotoların altına yorumumu yazdım valla onunki cok süper olmus, benimkine fln on basar süper yani nazarlardan korusun Allah masallahh, hepimizinkini korusun tabi tü tü tü tüü

ya bir de pakten bir sey hatırlıyorum ben böyle sisleri inmeyenlere igne yapıolarmıs da iniyormus fln diye öyle bir sey var mıydı acaba yaa reha beye bir sorsan mı kii?

yok ya ne ıgnesı aman ıstemez =)ben baska oktorun ıgne turu bırseyler kullandıgını duydum ama hanı burun dusunce sırınga ıle bır ılac verıyormus kaldırıyormus ama tabı ne kadarı dogru

zaten freetu senin burnunun her yeri muhtesem igneye fln ihtiyacın yok :D bende emin degilim bu konuda gecmeyen sislikleri cabuk gecirmek icin yapılıyor diye okudumdu sanki ama emin degilimm zaten reha beyin demedigi bir seyi yapmamak lazım da hani belki sorulabilir var mı böle bisi diye

Back