sengözlerimebaksanab
ladyanna ben resım yukledım ama hanı ozel ayar yapmıstım sandımkı lıstemdekı kısıler gorebılıyor.ama gorememıssın o yuzden herkeze acık yaptım.ınsallah hemen gorursun fazla tutmak ıstemıyorum=))))
freetucum gördüm resimlerini gerçektende güzel olmuş.hani burnun güzel olması önemlide birde yüzle uyumlu olmasıda çok önemli.seninki bütünüyle çok güzel.yani çene burun mesafen filan.kiminin çenesi küçük oluyo burnuda ona göre biraz kısa olmalı yada çenesi uzun ama yüzünün ortasında küçücük kısa bir burun oluyo.senin yandan bakınca çok orantılı.2 ay olmasına rağmen şişliklerinde az gözüküyo.emin olun arkadaşlar burnunuza alıştıkça.burnunuz oturdukça her şey sizin içinde çok güzel olucak.ben önceden burnumu beğenmediğimde aman saçımı güzel yapıyım makyaj yapıyımde biraz kendimi iyi ve güzel hissediyim derdim.saçım fönsüz dışarı çıkmazdım.yada fönlerken bile şurası niye şöyle durmuyo diye en ufak şeye bile takardım.ama bu burunla gelen özgüven meselesi çok çok doğru.şimdimakyajım varmıymış,saçımın fönü söylemiymiş böylemiymiş ne umurumda.çok güzel bir burnum var bunun psikolojisi yeter size.tabikide bir burun hayat kurtarmaz ama kendinizide daha mutlu hissetmenizisağlar.güzel bayanlar güzel burunlarınızla daha güzel günlere:dance:
valla su yüz temizligi konusunda ben de sıkıntılıyım, günes kremi sivilce yaptı, kremden önce de vardı gerci ne kullanayım napayım püff yaa ne sıkıntı işlermis bunlar, ben ameliyat olunca bitecek kurtulacagım sanıyordum, öle olmuyormus megersem
canim bise sorcam senin cildin de normalde atiyorum akne falan gibi bi problem var miydi yoksa ameliyattan mi kaynaklanio. mesela benm akne problemim var ve duzenli jel falan kullaniyorum aksi takdirde sivilcelerim artiyo.. ameliyattan sora hemen yuzumuzu yikamaya baslayabiliyoruz dimi alcidan sora falan.. ay o sitresin icinde bide cildime takarim benve benm ameliyatim onumuzdeki pzrtesi ve benim regl donemime denk geliyo.. bi sorun olur mu sizce? ve hastahanede yatis istege bagli ve ucretsiz mi? birde bu para islemleri ameliyat oncesinde hepsini hallediyomuyuz yoksa cikista falan da yatirilicak biseler oluyo mu?
svnc_tysz öncelikle simdiden gecmis olsun canm, bir bakmıssın ameliyat olmus da bitmis bile, sorularını yine herzamanki gibi ben yanıtlamaya calısayım :) bir kere bu burnunla ilgili olanlar cok normal, bana babam bile karizmayı cizdirdin bilmem ne diyo, halbuki eskiden de benm burnumla dalga gecerdi saka yapıyorum diye, sen bu isi kafana koyduysan milleti hic takma ben kimseyi dinlemedim bi kulagımdan girdi bi kulagımdan cıktı, ben ekstradan balon fln götürmedim hatta hastanedekileri de aldım eve götürdüm izin isteyipben buzu cok tuttugu zaman annem rahatsız oluyordum cek artık diyordum yani bırak fazlaya ihtiyac duymayı bana kalsa onu bile koydurmazdım o derece rahatsız etti beni ama sen bilirsin tabii, reha beyle oturup bende konusamadım hic acıkcası ve arada bir bu duruma da sinir oluyorum yani keske daha cok konussaydık diye, ben ayak üstü söle mi böle mi olsa dedim o zaten kafasında kurmustu bana öyle olmaz sana böle olur fln dedi, baktım yok ben ne dersem diyim reha beyin kafasında zaten yapacagı hazır hic uzatmadım artık :) reha bey tampon kullanmıyor bu arada, dikisler icten oluyor eger görünen dikisin olmazsa alınmıyor kendi kendine düsüyor, görünen dikisin olursa da hoca ateli cıkarırken onu da alıyor, benm görünen dikisim vardı onları aldı mesela, dua konusuna gelince hic merak etme cnm insallah her sey gönlünce olur, güzel haberlerini bekliyoruz :)
kizlar ben bugun butun itibariyle tum islemlerimi tamamladim.alcimi banti falan aldim teslim ettim.. ay cok garip ya ban hic gercekci gelmio.. bnm icin cok uzun bi surecin ve cabanin sonucu oldugu icin havaya giremedim.. bide boyle hastahanede bilirsiniz hastalar arasi muabbeti.. soruolar falan burnumdan operasyon diorum.. iste estetik amacli falan diorum.. nedense kirk yillik burnum o anda insanlara findik gibi gorunuo sanirim.. caydirma cabalari falan.. insanlarda asagilayici bakislar.. offf olsada kurtulsam yarabbim!! pzrtesi sabah olucam ama reha beyle pek oturupta konusamadik sekil ve isteklerim uzerine.. yani kendisini pzrtesi sabah gorucem.. siz oturup enine boyuna konusmusmuydunuz.. ya reha bey cok rahat.. en nihayetinde o benim tum omrumce unutmayacagim isimlerden biri olucak yani :) bide seyi sormak istiyorum.. bana hastahanede karsilastigim insanlarda dediler ki yaninda balon getir. 2 tane yetmiomus sanirim.. bu bildigimiz balonlardan mi?? bide tampon oluyo demi reha beyin ameliyatlarinda.. bazilari tamponsuz oluyo ya, ic dikis falan?? bide nolur dua edin yaa.. hep kucuk engeller cikio.. bogaz enfeksyonu kaptim.. sora ekg cektrdim kalbimde ritim bozuklugu cikti.. ne biliyimhic birinizi tanimiorum birebir ve cokta yazmiorum buraya sadece okuyorum.. ama herkim ameliyat tarihini acik olarak yazsa dddua ederdim icimden umarim memnun olursunuz diye.. beni anladiginizi dusunuorum.. insallah herkesin gonlune gore olmustur ve olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?