svnc_tysz hemen sana yardımcı olmak icin olaya müdahale ediyorum :) öncelikle reha bey yurtdısındaydı dogru, ama biizim gittigimiz tarihte döndü ve geri gidecekti bildigim kadarıyla o nedenle sanırım bir iki günlügüne geldi geri gitti dönüsü de temmuzun kacına denk geliyor tam bilemiyorum ama iste senin dedigin tarih dogrudur sanırımm, reha bey gercekten yüze uyumlu ve dogal burunlar yapıyor, benm burnum da kemerli ucu sarkık ve delikler büyüktü, burun deliklerim kücültüldü ucu kalkık oldu ve kemer gitti, burnumun en sevdigim yeri burun deliklerim diyebilirim cünkü önceden cok rahatsız oluyordum büyüklügünden simdi büyüklügü kücük parmagımın ucu kadar fln oldular ve son derece de dogal bir burnum oldu, evet burnum kavisli degil cok fazla yani ama sanırım kavisli olsaydı da hic dogal görünmezdi, bu senin kendi tercihin yanii burnuna bakınca insanların acaba estetik mi burnu diye düsünmesi ihtimali seni rahatsız etmeyecekse kavis konusunda reha beye diretebilirsin, ben her seyi reha beye bırakmıstım hiicbir sey demedim sadece asırı kalkık ve sivri burun istemiyorum dedim, burnum kalkık ve hafif kavisli oldu, bakanlar da estetik oldugunu anlamıyorlar, reha beyin tarzı yüze uyumlu ve dogal burun, simdiye kadar kac tane hastasının resmini gördüm ve yüz yüze görüstüm, hic biri de dogal durmamıs demedim ama burunları cok güzeldi, ve de hic bir yaptıgı burun birbirine benzemiyordu yani standart aynı tip burunlar yapan bir doktor da degil, senin yüzüne ne yakısacaksa onu yapıyor, senin isteklerin cok önemli ama, yani sonradan mutsuz olacaksan isteklerinde ısrarcı davran, tahliller de ameliyattan bir gün önce yapılıyor, film kan tahlili ekg fln uzun süren seyler degil, ertesi gün hepsi elinde oluyor sonra gelince ameliyat günü sana bir gün önceden verdikleri bir evrakla vezne kısmına ücreti ödeyip yatısı yapıyorsun ve reha beyin yanına cıkıyorsun sonra da seni odana yerlestiriyorlar bir süre sonra gelip damar yolu acma işlemi ameliyat hazırlıkların oluyor sonra çuf çuf ameliyathaneye ve sonra da bi bakmıssın bitiyor odandasın, o gece genelde çıkarıyorlar ama ben bir gece kalmayı tercih ettim, refakatçine gelince, refakatçinin iyi olmasını tavsiye ederim, kan tutmayan ve becerikli biri, cünkü burnun kanıyor ve sürekli burnunun altındaki bezi degistiriyor ve de gözlerine yarım saatte bir buz uyguluyor yani bu işleri kıvırabilecek biri olsun, bu arada hastaneye giderken tuvalet kagıdı sabun terlik önden dügmeli ya da fermuarlı giysiler ıslak mendil pipet gibi seyler götürmeni tavsiye ederim, odada pek bir sey olmuyor ve de önden fermuarlı seyler hayat kurtarıcı oluyor kafandan gecmesi zor cünkü digerlerininn, hmm bir de cıktıktan sonraki süreyi sormussun, ameliyata girdigin günün bir hafta sonraki ertesi günü ateli cıkarıyor yani 9. gün atelini alıyor ve bant yapıstırıyor bandı zaten dedigi gün sen kendin cıkarıyorsun, ondan sonra da bir ay sonra gel diyor, yani ateli reha beye cıkarttıracaksan hani baska bir doktor da cıkarır önemli degil demiyorsan o halde bir 9 gün burada kalman lazım, benm ameliyatım carsamba günüydü bi sonraki hafta persembe günü atel cıktı, simdilik aklımda kalan soruların bu kadar, tekrar kafana takılan bir sey kaldıysa sorabilirsin, umarım yardımcı olabilmisimdirr