• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
paktencim cok tesekkur ederim, kafama taktıgım sey aslında acaba hafif kavisli mi olsaydı cok mu düz olmus gibi bir seydi ama herkes güzel olmus deyince abartıyorum deyip susuyorum artık :) bir de yüzüm perisanları oynuyor, göz altları sarı, yüzüm sivilceli fln öyle olunca aynada pek güzel göremiyorum kendimii

ebrucum ben de merak ediyorum resimlerini....aslında ben de ameliyat olmak istiyorum ama biraz da korkuyorum...

Kızlar herkezin mi burnunda tıkanıklık oluyor acaba ben en çok burnum tıkanıyor diye ameliyat olmak istiyorum.Ya geçmezse ayy çok kötü yaa..

Kızlar herkezin mi burnunda tıkanıklık oluyor acaba ben en çok burnum tıkanıyor diye ameliyat olmak istiyorum.Ya geçmezse ayy çok kötü yaa..

valla cnm sana söyle diyim ilk zamanlar tabii ki tıkanık oluyor yanii ama iste deniz suyuyla fln acıyorsun, ancak benm tıkanık oldugunu ve actıgını söyledigi burun deligim suan pek tıkanmıyor oradan daha iyi nefes alıyorum ama diger delik tıkanıyor acma ihtiyacı duyuyorum, bu tıkanıklıkların gecici oldugunu ici yara oldugu icin olabilecegini düsünüyorum, kesin bir sey demek icin erken sonucta bir seneyi beklemek lazım

kızlarr, dünn, beni bi süredir görmeyenn ancak burnumla yıllarca dalga gecmek suretiyle benim psikolojimin bozulmasına etken faktörlerden biri olarak rol oynayan kuzenimle karsılastıkk ve burnumu farketmedii, ay sok oldum nasıl anlamadıgınaa, en son dayanamadık bi degisiklik yok mu dioruz yan dönüyorum fln anlamıyor bir türlü sonunda biz söyledikk :D sevinsem mii üzülsem mii bilemedim :D

Kızlar bisi sorucam sizin de burun deliklerinizde orantisizlik varmi? Sanırım dikislerden dolayı boyle.yine de insan takiliyo.bı de dışarıdaki dikiş yerleri hala acıyo off valla derdi bitmiyoo

kızlar simdik kontrolden geldim :) her sey yolunda dedi reha bey cok mutlu oldum, sikayetlerim de normalmis. yüzümde tik dedigim seyler de sisliklerdenmiss olur dedii, ha bir de burnumun kavissizligini sordum burnun sis ve kaba zamanla daha zarif olacak dedii :) artık her sey serbestmis amma ben yine de serbest olamam sanırım :P göz altı morluklarım icin de günes kremsiz cıkma dısarı dedii, böyle istee :))))

herseyın yolunda olduguna sevındım ebru. bana da hersey serbest dedı ancak gunes gozlugu konusunda cok emın degılım. kuzenıme doktor 6 ay taktırmamıstı. umarım hersey daha da ıyı olur zamanla :)

gzd83 cnmm, bana gözlük takabilirsinn, darbe carpma hersey olabilir artık, canın yanar sadece ama sekline bir sey olmazz dedii, senin iccin de aynısı gecerlidirr ammaa ve lakiin ben tedbiri elden bırakmamak adına bu yaz gözlük takmayı planlamıyorum acıkcası nooolur noolmaazz :D

bu arada kızlarr, gzd83'lee kontroldee karsılastıkk onun burnu da süperr olmuss cok güzel gözüküyordu sisliklere ragmenn ona da nazar degmesin massallahhh :)))

gzd83 cnmm, bana gözlük takabilirsinn, darbe carpma hersey olabilir artık, canın yanar sadece ama sekline bir sey olmazz dedii, senin iccin de aynısı gecerlidirr ammaa ve lakiin ben tedbiri elden bırakmamak adına bu yaz gözlük takmayı planlamıyorum acıkcası nooolur noolmaazz :D

canım senin ne kadar olmutu ameliyat olalı? bu kadar erken gözlük takımına izin veriliyo mu? ben acaba 2. ayda taksam mı diyorum bişey olur mu ki, sadece yolda vasıtalar arası yüyken 10 ar dk filan

canım senin ne kadar olmutu ameliyat olalı? bu kadar erken gözlük takımına izin veriliyo mu? ben acaba 2. ayda taksam mı diyorum bişey olur mu ki, sadece yolda vasıtalar arası yüyken 10 ar dk filan

cnm benm bir bucuk ay oldu doktor takabilirsin dedi ama hic takmayı düsünmüyorum ne bileyim korkuyorum, doktor artık darbe carpma vs. de burnun acır ama sekli degismez dedii, sen bir doktoruna sor belki kemiklerin kaynayıp kaynamamasıyla da alakalıdır bilemiyorum amaa kısa süreli takmalardan zarar gelmez heraldee

bu arada kontrolde birini DerinNnNnN'cim sana benzettim tabii emin olamadıgım icin bisey diyemedim amaa, pembe cantalı yanında sanırım annesi olan tatlı güzel burunlu kız sen miydinn? :) eger sensen burnun bir harika olmus cok begendimmm, tekrar eger sensenn yanınızda oturan da bendimm :D ehueh

teşekkürler ebrucum begendıgıne coook sevındım. Ben senı orada gorur gormez tanıdım ama ınsan emın olamıyo tabı. hatta kendımı tutamayıp guldum komık bı durum oldu. Sonra da ıcımden dedımkı eger ebru deılse bak sen sımdı ıse:) neyse kı senmıssın. adımı duyunca senın de benı tanıycanı tahmın ettım. Arkadaslarr ebu arkadasımızın burnu da tam süper olmuş yani. Şunu anladım ki reha hocanın yaptıgı tüm burunlar tamamen doğal ve yüz ile uyumlu oluyor. fazla değişim beklemeyenler kesinlikle reha hocayı düşünmeli. Kendisine kımse ameliyat olduğumu anlamıyor dediğimde bende zaten bunu istiyorum dedi.
Benim de kontorlüm yolunda gitti. Denize girmiş olmam şişlerimin baya inmesine sebep olmuş. Hoca bol bol deniz ve havuz tavsiye etti. ben de ameliyat olmuş ve olacak arkadaslara tavsiye ediyim denize girmekten hiç korkamasınlar. Hatta baksanıza baya işe de yariyomuş :)

Back