Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm cook tesekkur ederim begenmene sevindimm, aslında bende seni tanıdım da yani ben hiic emin olamadım önce bir girdim etrafa bakındımm kim olabilir diyee sonra seninle göz göze geldik güldügünü görünce o heralde dedimm ama sonra nolur nolmaz simdi yanına giderim degildir fln öle komik bi duruma düserim diye pusuya yattım bekledimm, ismini duyunca da hehhh oymus diyip cıkısta üstüne atladım pP

Selam!
Bende acaba Reha beyemi ameleyat olsam.Kendisi bilgisayarlami calisiyor?Ben gögüs diklestirme ve damla protezle büyütmeyi düsünüyorum dahasida bacaklarimdaki ilk ameliyat eseri olan girintili cikintili görüntüyü düzeltirecem acaba Reha beyin fiatlari kaca türkiye de yasamadigim icin hic bir fikrim yok acaba beni fiatlar hakkinda kim bilgilendirebilir??Simdiden cok tesekkürler

Ooooo herkes kontrole gitmiş bile =) Ben işten izin alıp gidemedim hala. Hafta içi ben de gideyim bari fırat bulursam. eheh

ya benım ılk bır aylık konturolumde reha bey hersey serbest demıstı.o sıra benım morluklarım kalmamstı reha beyde gunes kremı demedı bende surmedım suan gunesede cıkıyorum 2 ay bıttı nerdeyse.elımle gene gunesı kesıyorum ama krm kullanmadım ya bronzlastırr dıyekullansamıydım

freetucum cnm bana doktor günes kremi kullan dedi ama nedeni benm morluklarımın hala gecmemesiydi, gecene kadar krem kullan dedi, öncesinde bana da dememisti kullanmamıstım ama 45 gün olmasına ragmen gecmeyince kullan dedii yanii

sanırım ondan olsa gerek.yuzde morluk olması ıyı degıl sanırım gunes acısından

arkadaslar merhaba birsey sormaliyim.. bnm ameliyatim 1 hafta sonra.. ve bogaz enfeksyonu geciriyorum.. suanda antibiyotik kullaniyorum.. sizce bi sorun olur mu? birde ameliyat tarihinden kac gun sonra bitiyo prosedurler.. cunku operasyondan sonra memleketime gidicem ogrenciyim.. alci alma falan toplam ne kadar surer? birde bu degerlerime falan baktircam, parayi yatircam o islemler hakkinda bilgi verebilir misiniz? reha beyle gorusemedim cunku ayin 5nde donecekmis turkiyeye bnm ameliyatim 6sina.. ve birde ciddi bir refekate ihtiyac oluyor mu? kesinlikle yap yada yapma dediginiz seyler, yada mutlaka bilincinde olmam gereken seyler varsa yardimci olr musunuz?? tesekkur ederim simdiden.. ve ayrica burun delikleri ameliyat oncesinde genis, buyuk yada uzun olup cok estetik sonuclanan var mi? cunku bi tek o kismini hayalgucum almiyo.. yani nasil degisicek ben kendim muzdaribimde bu konuda!!

?>?
ya bise dicem ben bu tarihlerde reha bey i yurt disinda biliyordum.. diil mi yani??

ya aslinda bisuru sey yazmak sormak istiyorum.. taksit taksit geliyo aklima.. boyle bi sansim olsada reha beye ameliyat olanlari alsam karsima saatlerce bi yigin sey soylerim.. her kes cok memnun da ben bi turlu goremedim bire bir hastasini yani resimden diil de canli olarak.bi hastasini gormustum bandajli o da tam kestirilemiyordu.. genelde reha hocanin yaptigi burunlar kavissiz sanirim ve dogalligi burdan geliyor.. ama ben oyle cok cok dogal bi burunda istemiyorum.. ne bileyim sizce tamamen reha bey e mi birakmaliyim, yoksa biraz daha kivrimli bi burun istegimde diretmeli miyim.. ya tam kestiremiyorum.. bnm burnum deniz akkayinin eski burnuna cok benziyor.. yani kemerli, uzun ve delikler uzun genis, ucta sarkma var asagi doru kemerin bittigi yerden.. simdi onun estetikli fotosuna bakiorum gayet mukemmel ve kivrimli bi burnu var.. bakisini simasini yuzunu hepten degistirmis burnu.. hani cok dogallik yanlisi olsam, bu burnumu kullanirim.. ya yorum yaparmisiniz.. cok endiseliyim

svnc_tysz hemen sana yardımcı olmak icin olaya müdahale ediyorum :) öncelikle reha bey yurtdısındaydı dogru, ama biizim gittigimiz tarihte döndü ve geri gidecekti bildigim kadarıyla o nedenle sanırım bir iki günlügüne geldi geri gitti dönüsü de temmuzun kacına denk geliyor tam bilemiyorum ama iste senin dedigin tarih dogrudur sanırımm, reha bey gercekten yüze uyumlu ve dogal burunlar yapıyor, benm burnum da kemerli ucu sarkık ve delikler büyüktü, burun deliklerim kücültüldü ucu kalkık oldu ve kemer gitti, burnumun en sevdigim yeri burun deliklerim diyebilirim cünkü önceden cok rahatsız oluyordum büyüklügünden simdi büyüklügü kücük parmagımın ucu kadar fln oldular ve son derece de dogal bir burnum oldu, evet burnum kavisli degil cok fazla yani ama sanırım kavisli olsaydı da hic dogal görünmezdi, bu senin kendi tercihin yanii burnuna bakınca insanların acaba estetik mi burnu diye düsünmesi ihtimali seni rahatsız etmeyecekse kavis konusunda reha beye diretebilirsin, ben her seyi reha beye bırakmıstım hiicbir sey demedim sadece asırı kalkık ve sivri burun istemiyorum dedim, burnum kalkık ve hafif kavisli oldu, bakanlar da estetik oldugunu anlamıyorlar, reha beyin tarzı yüze uyumlu ve dogal burun, simdiye kadar kac tane hastasının resmini gördüm ve yüz yüze görüstüm, hic biri de dogal durmamıs demedim ama burunları cok güzeldi, ve de hic bir yaptıgı burun birbirine benzemiyordu yani standart aynı tip burunlar yapan bir doktor da degil, senin yüzüne ne yakısacaksa onu yapıyor, senin isteklerin cok önemli ama, yani sonradan mutsuz olacaksan isteklerinde ısrarcı davran, tahliller de ameliyattan bir gün önce yapılıyor, film kan tahlili ekg fln uzun süren seyler degil, ertesi gün hepsi elinde oluyor sonra gelince ameliyat günü sana bir gün önceden verdikleri bir evrakla vezne kısmına ücreti ödeyip yatısı yapıyorsun ve reha beyin yanına cıkıyorsun sonra da seni odana yerlestiriyorlar bir süre sonra gelip damar yolu acma işlemi ameliyat hazırlıkların oluyor sonra çuf çuf ameliyathaneye ve sonra da bi bakmıssın bitiyor odandasın, o gece genelde çıkarıyorlar ama ben bir gece kalmayı tercih ettim, refakatçine gelince, refakatçinin iyi olmasını tavsiye ederim, kan tutmayan ve becerikli biri, cünkü burnun kanıyor ve sürekli burnunun altındaki bezi degistiriyor ve de gözlerine yarım saatte bir buz uyguluyor yani bu işleri kıvırabilecek biri olsun, bu arada hastaneye giderken tuvalet kagıdı sabun terlik önden dügmeli ya da fermuarlı giysiler ıslak mendil pipet gibi seyler götürmeni tavsiye ederim, odada pek bir sey olmuyor ve de önden fermuarlı seyler hayat kurtarıcı oluyor kafandan gecmesi zor cünkü digerlerininn, hmm bir de cıktıktan sonraki süreyi sormussun, ameliyata girdigin günün bir hafta sonraki ertesi günü ateli cıkarıyor yani 9. gün atelini alıyor ve bant yapıstırıyor bandı zaten dedigi gün sen kendin cıkarıyorsun, ondan sonra da bir ay sonra gel diyor, yani ateli reha beye cıkarttıracaksan hani baska bir doktor da cıkarır önemli degil demiyorsan o halde bir 9 gün burada kalman lazım, benm ameliyatım carsamba günüydü bi sonraki hafta persembe günü atel cıktı, simdilik aklımda kalan soruların bu kadar, tekrar kafana takılan bir sey kaldıysa sorabilirsin, umarım yardımcı olabilmisimdirr

hmm bir de bogaz enfeksiyonu oldugunu söylemissin, o kötü iste, benm bogazlarım agrıyor diye neredeyse ameliyatım erteleniyordu ki benmki psikolojikmis yani bir sorun yoktu fiziki olarak, bogazına hortum sokacakları icin o bogazdaki iltihap cigere inebiliyormus o nedenle iyilesene kadar erteleyebiliyorlar ama o zmana kadar iyilesirsin belki ya da reha bey problem görmeyebilir bilemiyorum, antibiyotik kullanman da anestezi icin sakıncalı olabilir belki cünkü genelde son bir hafta ilac kullanmayın diyorlar, sen bence yarın hemen hastaneyi ara oradaki herhangi birine sor durumu

merhabalar kızlar,gerçektende forumagirmeyeli baya olmuş,neler olmuşta haberimyok,resimler bile konmuş,yeni işe başladığım için çok yoğun çalışıyorum,o nedenle takip edemedim forumu.ben 9. ayı doldurdum arkadaşlar ve burnumla gerçekten çokm mutluyum.sizlerde eminim zamanla daha çok beğeniceksiniz burnunuzu.doktorlar boşuna burnun otruması 1-1,5 seneyi bulur demiyor.sizlerden daha tecrübeli olarak söylüyorumki bu gerçek.ameliyatı olmak kolay kısım sonrasını beklemek zor.ama bu kadar da takmayın arkadaşlar yoksa burnunuzun her yerinde bir kusur bulursunuz.tıkanmalardan bahsetmişşiniz.bunlar normal şeyler.benim 4.ayda bile ara ara burnum tıkanırdı.ama şimdi rahatım.zannedersem burun oturdukça şişliklerde indikçe,yaralarda iyileştikçe açılıyor burun.ben 2.aydan sonra banyoda burnuma su çekmeye başlamıştım.ama fazla zorlamadan temizleyin yine.ilk başlarda ne kadar iyi bakrsanız sonra o kadar rahat olursunuz.şu deniz suyu meselesine gelince bence fazlada kullnmayın.ben ilk 20 günden sonra bırkamıştım.fazlada burnu ona alıştırmayın.bırakın zamanla burun kendi fonksiyonunu yerine getirsin.zaten reha beyde alçımı aldırmaya gittiğimde bir 10 gün daha kullan yeter demişti.gözlüğe gelince ben hala takmıyorum.bu senede böyle geçsin.burnum tam otursunda ondan sonra takarım dedim kendimce.bilmiyorum yanlışmıyım.fretucum senin resimlerini göremedim bir türlü.ebru burnun gerçektende çok güzel olmuş.aman alışamadım aman kavis yok dediğinde dedimki heralde gerçekten güzelolmamışki burnu böyle yazıyo.çok üzülmüştür dedim kendimce.daha ne kadar kavis istiyosun be hatun.dümdüz dediğinde bende gerçekten bir sorun var zannettim.bende kavisiyle her şeyiyle tam kıvamında olmuş.zaten daha çok şiş.şişler inice görüceksinki kavisi daha çok belli olucak.ben çok beğendim.tabi önemli olan senin beğenmen.ama bana kalırsa çokk güzelll:lepi:

ladyanna canm cok tesekkurler, seni görmeyeli özlemisiz bu arada :) burnuma alısıyorum yavas yavas ilk baslarda cok garipsiyordum gercektende simdi daha alıstım, bir de benm yüzüm cok bozuldu göz altlarım hala sarı hafiften ve yüzüm sivilceli ve sis onlar da beni cok etkiliyor insan yüzüne bütün baktıgı icin garipsiyor ama alıstım ve eski halinden cook daha mutlu oldugum kesin, bu burna su cekme isini ben de yapıyorum arada asırı cekmeden tabii yavas yavas su en güzeli valla bende artık deniz suyunu azalttım :)

sengözlerimebaksanab
ladyanna ben resım yukledım ama hanı ozel ayar yapmıstım sandımkı lıstemdekı kısıler gorebılıyor.ama gorememıssın o yuzden herkeze acık yaptım.ınsallah hemen gorursun fazla tutmak ıstemıyorum=))))

ebrucum ya ben bu albumu sadece lıstemdekı kısılerın gormesını ıstesem bunu yapamazmıyım?herkeze acık olmasımı gerekıyor???

yok cnm özel albüm yapınca sadece listendekiler görüyor, benmki öyle sadece arkadaslarım bakabiliyor

yafu onu takma kafaya bunu takma kafaya:) kadınlar bişiyi kafaya takmadan yaşayamaski..mesela benim son takıntım :
benim burnumda kemer kaldı resmen harbi, sabırla bekledim 2 ayı geçti ama galiba estetik sonrası kemerli burunlar başlığına yöneleceğim bundan sonra:):)

resımler guzel olmus burnunda.o kemık bendede hala braz var ne zaman gecer allah bılır.benım resımlerede yorum yapın arkadaslar=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…