?>?kızlar simdik kontrolden geldim :) her sey yolunda dedi reha bey cok mutlu oldum, sikayetlerim de normalmis. yüzümde tik dedigim seyler de sisliklerdenmiss olur dedii, ha bir de burnumun kavissizligini sordum burnun sis ve kaba zamanla daha zarif olacak dedii :) artık her sey serbestmis amma ben yine de serbest olamam sanırımgöz altı morluklarım icin de günes kremsiz cıkma dısarı dedii, böyle istee :))))
ya o bır delıkten nefes alıp dıgerınden alamama herkezde oluyor.hala benım sankı sol delık ıcınde et var gıbı hıssedıyorum. sımdılık konusmak okadar zorkı ama reha beye de tabı bunları.hapsırma ıse hala var.onceden tozdan etkılenmezdım sımdı hafıf bır toz olsun hapsırıyorum.burun delıklerı ıster ıstemez farklı oluyor su olabılır bu fark belkı sısler ınınce gozu rahatsız etmeyecek sevıyede olursa ne ala.ıyılsme surecı okadar farklıkı dusunuyorumda sısler ındı ama acaba ıcerıdekı yaralar ne alemde?ama aklına gelenı reha beyle konus o daha ıyı cevap verır sanırım.melıke ıle ladyana forma pek gırmıyor onlar bızdende once olduklarından fıkırlerı olabılır aslında
merhabalar kızlar,gerçektende forumagirmeyeli baya olmuş,neler olmuşta haberimyok,resimler bile konmuş,yeni işe başladığım için çok yoğun çalışıyorum,o nedenle takip edemedim forumu.ben 9. ayı doldurdum arkadaşlar ve burnumla gerçekten çokm mutluyum.sizlerde eminim zamanla daha çok beğeniceksiniz burnunuzu.doktorlar boşuna burnun otruması 1-1,5 seneyi bulur demiyor.sizlerden daha tecrübeli olarak söylüyorumki bu gerçek.ameliyatı olmak kolay kısım sonrasını beklemek zor.ama bu kadar da takmayın arkadaşlar yoksa burnunuzun her yerinde bir kusur bulursunuz.tıkanmalardan bahsetmişşiniz.bunlar normal şeyler.benim 4.ayda bile ara ara burnum tıkanırdı.ama şimdi rahatım.zannedersem burun oturdukça şişliklerde indikçe,yaralarda iyileştikçe açılıyor burun.ben 2.aydan sonra banyoda burnuma su çekmeye başlamıştım.ama fazla zorlamadan temizleyin yine.ilk başlarda ne kadar iyi bakrsanız sonra o kadar rahat olursunuz.şu deniz suyu meselesine gelince bence fazlada kullnmayın.ben ilk 20 günden sonra bırkamıştım.fazlada burnu ona alıştırmayın.bırakın zamanla burun kendi fonksiyonunu yerine getirsin.zaten reha beyde alçımı aldırmaya gittiğimde bir 10 gün daha kullan yeter demişti.gözlüğe gelince ben hala takmıyorum.bu senede böyle geçsin.burnum tam otursunda ondan sonra takarım dedim kendimce.bilmiyorum yanlışmıyım.fretucum senin resimlerini göremedim bir türlü.ebru burnun gerçektende çok güzel olmuş.aman alışamadım aman kavis yok dediğinde dedimki heralde gerçekten güzelolmamışki burnu böyle yazıyo.çok üzülmüştür dedim kendimce.daha ne kadar kavis istiyosun be hatun.dümdüz dediğinde bende gerçekten bir sorun var zannettim.bende kavisiyle her şeyiyle tam kıvamında olmuş.zaten daha çok şiş.şişler inice görüceksinki kavisi daha çok belli olucak.ben çok beğendim.tabi önemli olan senin beğenmen.ama bana kalırsa çokk güzelll:lepi:
huhuu, bayanlar,
http://www.kadinlarkulubu.com/picture.php?albumid=9409&pictureid=51059
adresinde burnumla ilgili eski yeni, güncel... bi tane sonnn derece amatörce bir çalışma yaptım ama baya işe yarar, bi bakın bakalım.. merak edenler vay ben görmedin aa diyen kalmasın herkese açıkkk.....profildeki albümden daha net gibi notlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?