• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
beğeniorum ben ama şişio arada sırada, hatta bi kaç gündür biraz şiş.. ondan endişe ediodum, reha beye de gidemeyince. onun asistanı var aynı zamanda benim eski bi arkadaşım, ona sordum çok normal altı aya kadar bunlar dio, içindeki mukoza çok hassasmış hala.. ama ona rağmen ben iiki yaptırmışım diorum, senin nasıl oldu?

benm de tam bir ay oldu, alısmaya basladım yavas yavas ama hala yüzüm gözüm sis hatta göz altlarım da hafif sarıı, bilemiyorum yaa sekli yandan iyi de önden pek alısamadım, mimiklerimde yerine gelmedi öyle olunca garip hissediyorum kendimi, ama tabii yaptırdıgıma bende pisman degilim, eski halinden cok rahatsızdım, bu hali de insallah zamanla güzellesir :)

güzelleşir cnm ondan bi şüphen olmasın, bnim hala dokununca sızlıo yani hala iyileşemedi..profile resim koydum ama çok net değil..

peki senin mimiklerin yerine geldi mi? ben hala kaslarımı kaldıramıyorum mesela, ya da dudaklarımı tam olarak hareket ettiremiyorum? yaa bir aya kadar düzelir insallah mimiklerim, bir de senin kalkıklıgı indi mi ilk aya oranla? ya kafayı ona taktım simdilerde, hep düsük bir burun ucuyla yasayınca kalkıklıgı inmesin diye dua eder oldumm :D

kaşlarımıı kaldıramıodum bende botoks yaptırmışş gibiydimm ama şimdi geçti o 2 haftadır fln.. dediğim gibi şiş olduğunu hissediorum, kimse anlamıo ama yine de.. ben arkadaşımdan da çok ii biliorum oda 2 yıl önce yaptırmıştı reha beye, çok farkedio bi süre sonra, yani 2-3 aylık haliyle 2 sene sonraki hali arasında gerçekten çok fark var, tabi ki iyi anlamda..onunkini de kaldırmıştı ama inmedi hala gayet güzel,, sadece daha doğallaşıo..

burun kalkıklıgının inmemesine sevindim, cünkü o kalkıklık benim icin cok önemli :D mimiklerin de düzelmesine sevindim, zira benm bir ay icinde artık düzelmesi lazımm insallah düzelir, bu arada resmine de yorum yazmıstım ama buradan da yazayım, net degil foto ama kalkıklıgı sekli fln cok güzel duruyorr, ucu sis gibi ama orası da inince süper olacak bence, masallah nazar degmesinn

çok teşekkür ederim cnm, seninki de güzel olmuştur mutlaka .. bu arada reha bey tekrar gidip gelicekmiş bi yere 26 sından sonra sanırım.. sekreter öyle dedi çünkü.. istersen sende yarın bi ara hastaneyi de ileri bi tarihte gitmen gerekmesin..çünkü seninde 1 ay olmuştur heralde..

cnm benm de bir ay oldu tam, bana reha bey temmuza gelirsin artık demisti demekki ondan öyle dedi, belki de izne fln ayrılacaktır, gerci benim burnum kanayıp da apar topar hastaneye gidince atel cıkmasından bir hafta sonra kontrol etmis oldu beni ama olsun zamanında gidersem icim rahatlar, yakalamak lazım reha beyi

mod 26, tam bir sey söylemek güc yani operasyona ve burna göre degisiyor ama ortalama 2.500-3000 arası oluyor

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankızlar selam ben reha beye temmuz 13 te burun dan olacağım.
ama çok heyecanlıyım..
reha beyden randevuyu zar zor aldımmm...
sizden ricam lütfen önceki ve sonraki resimlerinizi koyar mısınızz....çok rica ediyorum.isterseniz özelime yollayın ....
selaybur@gmail.com....teşekkürler

Ben de uzun zamandır uğramamışım foruma =) Bugün benim de tam 1 ay oldu =) Burnum iniyor günden güne..Mimikler bende de oturmadı tam..Ama her şey yolunda..Bu arada benim e kontrolüm geliyor.Reha Beyi yakalamak lazım..

hosgeldin planet daisy, iyi olmana sevindim, burnunu begeniyor musun bakalımm???

kızlar ozellıkle amelıyat olup 2 ayı gecmıs olanlar=) ya normalde guzel nefes alıyorum e 2 ayım bıttı.yanlız ıkı gunde bır burnum kapanıyor yanı ıster ıstemez tuzlu su yada farketmez bir sekılde ıcını yumusatıp sumkurme ıhtıyacı duyuyorum.cunku burnum kapanıyor.bu sabah mesela seslı bır sekılde nefes alıp verdım sabah.ve tuzlu su bitmişti.hafıf su cekıp sumkurdum kulak çöpü ıle temızledım.ya artık bu benım vazgecılmezım oldu.cunku ıhtıyac duyuyorum ve acıkcası artık boylemı olacak dıye endıselenmeye basladım.duzelıyormu bu durum merak edıyorum.yoksa tuzlu su dayanmayacak=)

benimde 2 ay olmak üzere , oldu bile denebilir.. ameliyat oldugumu ben dahil çevremdeki herkes unutmuş durumda, hatta bilmeyenler farketmiyor bile..o derece bi doğallık.. bu iyi bişeymi bilemiyorum tabi:) amaen azından hiçbir pişmanlığım olmadı iyikide böyle oldu demeye başladım hatta..

pakten'cigimm seni burda görmek ne güzel özlemisim vallahii :) herkes bir yerlere gitti ben daimi bekçi gibi kaldım burada :P dogallık yapaylıktan iyi gibi geliyor yanılıyor muyum? benm de bir ayı biraz gecti tanımayanlar anlamıyorlar, konusmam hala biraz garip ordan bazen bir gariplik oldugunu anlayan oluyor :)

Merhaba Kızlar,
Bende Reha Bey'e ameliyat olmak istiyorum.Çok küçükken burnum kırılmıştı hem de geçenlerde çok zor nefes almaya başladığım için başka bir hastanede muayene olmuştum. Burun etlerinde çok büyüme olmuş,kırılan kısım baskı yapıyor mutlaka ameliyat ol dedi doktor.Çünkü gece ani nefes daralması olabilirmiş..
Merak ettiklerim var.. Reha Beye gidince önemli olarak sormam gerekenler nedir?Benim sağlık problemi yarattığı için bi kısmını sigorta karşılar mı?Bir de görünümün güzel olmasını söylersem Reha Bey nasıl bir tepki verir?

Merhaba Kızlar,
Bende Reha Bey'e ameliyat olmak istiyorum.Çok küçükken burnum kırılmıştı hem de geçenlerde çok zor nefes almaya başladığım için başka bir hastanede muayene olmuştum. Burun etlerinde çok büyüme olmuş,kırılan kısım baskı yapıyor mutlaka ameliyat ol dedi doktor.Çünkü gece ani nefes daralması olabilirmiş..
Merak ettiklerim var.. Reha Beye gidince önemli olarak sormam gerekenler nedir?Benim sağlık problemi yarattığı için bi kısmını sigorta karşılar mı?Bir de görünümün güzel olmasını söylersem Reha Bey nasıl bir tepki verir?

reha bey seni dinler merak etme ve elbette guzel olsun dıyeceksın guzel olması ıcın gııyorsun ona=)herseyı bır bır anlat.ne ıstedıgını saglık durumunu hiç çekinme anlayacagın.zaten onu gordumu bırer bırer anlatırsın=)ememklı sandıgı falan karsılamıyor hıc bır sekılde.saglık sıgortasını bılmıyorum eger bahsettıgın bu ıse tabıonu hem sıgorta sırketın ıle hemde reha bey ıle konusman gerekır sanırım.tabı formda bılen bır arkadas varsa o ayrı

Back