Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar yaa herkes burnunu begeniyor bir ben begenmiyorum heraldee, üff bugun resim cektim hic hosuma gitmedi, aynadan bakınca anlamıyormusumm ((

bir iki resim ekledim ya bir bakın isterseniz hic begenmedim ben...

yani herkeste farklı gelişir tabi ebrucuk ama benim 2.aydan itibaren hala değisimler oluyor.. daha da olacak cunku hala agrılar var elimle hissedebiliyorum şişlikler var ama normal hayatıma tamamiyle dondum yani herkese şiddetle tavsiye ediyorum:)) haTTA istanbulda bi kuzenim var(yaşadıgı yerde olacak işi dolayısıyla yoksa 1 numaram hala Reha Yavuzer) onu yakup avşara ameliyat olmaya iikna ettim bu ay ameliyat olcak. sen nerden biliyorsun burdaki doktoru diye şaşırdı dedim kadınlar klubü saolsun:))

paktencim canm insallah benimki de zamanla güzellesir hala iyi hissetmiyorum kendimi cook fazla, resimler ekledim bi kac tane baktın mı canım, yorumunu merak ediyorum

freetu bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canım...
Ameliyat olan herkese geçmiş olsun, bende inşallah bir an önce ameliyat olup kurtulurum..

arkadaslar ya su tıkanıklık canımı sıkıyor benım.sısler ındıkten sonrada boyle olmasından korkuyorum.sureklı sümkurme ıhtıyacım var.sureklı denız suyu almakta nereye kadar dıyerekten dun bıraz su cektım burnuma ve hafıf sumkurdum kulak kurdanı ıle temızledım bugun hafıf kulak kurdanı kanlanır gıbı oldu korktum.ama burnum tıkalı.caresı yok denız suyu alıcam

freetu'cum ben bile arada su cekiyorum bir sey olmaz, ben reha beye taa atel alınırken su cekebilir miyim diyye sormustum o da cekebilirsin demistii, senin iki ay oldu bence su cekmende bir sey yok, ki bana bir arkadasım da -bu forumdan- su en iyi temizleyici bana doktorum su cek dedi demisti, hatta o bana artık alma deniz suyu dedi, reha bey de cekebilirsin demistii

baska sansımızda kalmıyor heralde.temızlemeden duramıyorsun cunku.ama ınsallah bu durum sısler ındıkten sonra azalır.eskıden burnum bukadar tıkanmazdı sımdı ıse sureklı temızleme modundayım=)

baska sansımızda kalmıyor heralde.temızlemeden duramıyorsun cunku.ama ınsallah bu durum sısler ındıkten sonra azalır.eskıden burnum bukadar tıkanmazdı sımdı ıse sureklı temızleme modundayım=)

benm burnum seninkinden bir ay daha yeni yani o zmna gecmesi gerekirmi bilemiyorum ama benm de durumum aynı, özellikle sag deligim sürekli tıkanıyor, yani her sabah temizliyorum o an acılıyor sonra yine aynı tıkanıyor, eskiden bende de bu kadar olmazdı, simdi grip olmusum da burnum tıkanıyormus gibi, sabah ögle aksam temizlemezsem rahatsız oluyorum

selam kıslarr. freetu burnunu cook begendım ancak bu kadar dogal olabılır yanı. Ebrucum senın fotonu goremedım sayfanda

Kıslarr benım bı sorunum var sınırlerım cok bozuk. Amelıyat oncesı burnum sag tarafı tamamen kapalıydı egrılık dolayısıyla. Dıs egrılık duzeldı gıbı sımdılık. Ancak ıctekı egrılık sankı aynen duruyor ve ben yıne sag taraftan nefes alamıyorum ıkı delıgın genıslıklerı bırbırınden cok farklı. bu kalıcı olcak dıye cok korkuyorum. cunku bu amelıyatı nefes almak ıcın oldum. Kontrolum yakında. Hocaya da sorucam ama forumda bı kac yerde okudum. ıcı egrı olanlar 2. kez amelıyat olmak zorunda kalıyomuss. kabus gibi bu benim için.benzer durumu yasayanlar varmı aranızda???

Bu burun temizle işine gelince 2. haftadan beri burnumu temizliyorum. reha bey sumkurme falan demedi çünkü. Su anda su çekiyorum. Zeten denizde de bol bol çekmiştim. Sabahlarım benimde genelde tıkalı oluyor. Birde coook fazla hapsuruyorum. Acaba bunların iyileşme sürecine bir etkisi olur mu??

Bu sorunlar hiiç bitmiyorrr

gzd 83 cüm artık görmen lazım resimlerimi, seni ekledim... bu arada hapsırma bende de oluyor sorun olmaz diye ümit ediyorum. sen 26 sında kontrole gidecektin degil mi? ben de o gün gidecegim bir aksilik olmazsaa

ya o bır delıkten nefes alıp dıgerınden alamama herkezde oluyor.hala benım sankı sol delık ıcınde et var gıbı hıssedıyorum. sımdılık konusmak okadar zorkı ama reha beye de tabı bunları.hapsırma ıse hala var.onceden tozdan etkılenmezdım sımdı hafıf bır toz olsun hapsırıyorum.burun delıklerı ıster ıstemez farklı oluyor su olabılır bu fark belkı sısler ınınce gozu rahatsız etmeyecek sevıyede olursa ne ala.ıyılsme surecı okadar farklıkı dusunuyorumda sısler ındı ama acaba ıcerıdekı yaralar ne alemde?ama aklına gelenı reha beyle konus o daha ıyı cevap verır sanırım.melıke ıle ladyana forma pek gırmıyor onlar bızdende once olduklarından fıkırlerı olabılır aslında

ebrucum sımdık gordum fotolarını valla oyleee bı yazmısınkı ben de hakkaten kotu beklıyodum ama burnun coooookk guzel olmus yaaa. sısler inmese bile güzel yanii. kımbılır ınıce nası olcak. kalkıklıgı gayet ıyı olmus. bu reha hoca hakkaten dogal burun yapıyor bunu anladım. benım kontrolum de herkesınkı gıbı ayın 26 sında. o gun baya bı kalabalık olcak sanırım. umarım bu yogunlukta hocaya ıstegım soruları sorabılırım.

gzd83 cnm ne biliyim ya ben alısamadım hala garipsiyorum, gercekten fazlasıyla dogal, pakten'cigimin dedigi gibi sinir bozucu sekilde dogal ayın 26 sında da yogunluk her zamanki gibi olur sanırım, orada burnumu görürsen tanırsın beni bende senin burnuna bakarım ehueh

evet burnundan ve goz altlarım sarı demıstın ordan tanırım senı. benim burnumda patlıcan gıbı cook genıs bıde hafıf egrı suan. ve gercekten sınır bozucu sekılde dogal cok dogru bı tabır benım ıcın de. herkes dıyokı sen sımdı amelıyat mı oldun yanı!!!! Neyse bu ıyı bısı sanırım :)

yapay durmasından iyi tabii dee, insan bu kadarına da sinir oluyorr

ebrucuk fotolara uzun uzun baktım simdi fırsatım oldu yoruma. bahsettigimiz üzere dogal burunlarımızla basbasayız. kafana takabilecegin hiç bişi göremedim ciddeen son derece zarif bi goruntu var inan cok begendim gule gule guzel mutlu gunlerde kullanasın inşallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…