Şimdi geldim eve,
Sabah gittim hastaneye, hemencecik çıkıverdi atel ağrı vs olmadı. Dikiş de almadı.Onlar banyo yaptıkça yumuşar kaybolur zaten dedi. :) İlk saniyelerde yanımda getirmiş olduğum aynayı çıkarıp bi 5 sn kadar baktım..Önden hafif garipsedim tabii ama gayet doğal duruyordu.Beğendim :) Şimdi bant var burnumda. Yarın banyo yap ve bandı çıkar dedi. Tabii hafif de şişmeye de başladım :) ama olsun görünüş güzel duruyor, hafif kavis var gayet doğal :) Reha Bey kontrole artık dönüşte yani temmuz başında gelirsin dedi.Haziranın başlarında gidiyormuş,tam tarihi sormayı unuttum(
Durum bu.Ptesi ben de işe başlıyorum, Reha Bey'in eli uğurlu mu geldi ne bir iş teklifi aldım...yeni imaj yeni iş çevresi hadi hayırlısı hihih :))
evet sterimar deniz suyu spreyi de, saglık karnesine yazılmıyormus ben bugun aldım ceptenn :)
sterimar deniz suyu spreyi
benden niye dikis alındı yaaa(( ne kadar canım yandııı üfff, resmen yerimden sıcradımm ... icerdekiler kendisi düsecek dedi uc tarafta olanları kesti canım baya yandı yani
planet_daisy'cim bu arada burnun bantlıyken bile güzel görünüyor saglıkla güzel günlere insallah, ayrıca yeni isinde de basarılar dilerim...
kızlar bu arada bir sey soracagımm, ben hala mimik kullanamıyorum hic, yani hareket kabiliyeti yok, dudaklarım da öyle, millet botox mu yaptırdın diyor yani o derece, ne zaman gececek bu yaa normal mi?
bu arada arkadaşlar bugun okula gittim, ilginc bir anektot aktaracagım, hocam beni tanıyamadıadımı sordu, sonra söyleyince sen mi degistin ben mi tanıyamıyorum noldu sana yaa dedi, gözlügü fln cıkardı tekrar baktı, tabii bizim sınıf gülmekten yerlerde :) sonra noldu tatile mi gittin yüzün fln mı yandı noldu dedi :) sonra ben ameliyat oldum hocam yüzüm sis fln diyince bu sefer de özür dilerim seni incittiysem fln oldu, yaa anlamadım ben bu durumu yani tanınmayacak kadar mı degistim yaa :)))
hocanda mahcup olmus zoraki bi ameliyat sanıp:))) varsın ole olsun bak dun kimse farketmiodu bugun bi anda tanınmaz hale gelmişsinn demekki hergune bir degisiklik
bu arada mimikler icin biraz daha sabır ben hala ruj surdugumde dagıtamıyorum ust dudagımdakini elimle dagıtıyorum
o nedenle rahat ol ebrucukkk yarın bakalım ne maceralar bekliyor seni::)
bu arada burnumun uzerine dayanamadım ve maske yaptım artık bildiginiz sorunlar soyulma sivilcelenme artarak devam etti sinir bastı banada burnumla bi basbasa kalamadım:)) neyse sonucu soylerim işe yararsa
bu arada bu solusyonla ilgili epey konu olmus ben 2.yi bitiremedim bile cunku biraz sabırsızdım ve 10.gun nerdeyse spreyden sonra dısarı dogru sumkurmeye baslamıstım ve inanılmazzz rahatlamıstım tabiiki butun kuvvetimle silmiyodum ama kendime gore teknikler geliştirmiştim:) dayanamadım cunku bi muddet sonra ozellıkle gun içinde surekli tıkanıyordu cozuluyor cunku içerisi zamanla
yaa bu mimikler benm de canımı sıkıyor, alnım yanaklarım ve üst dudagımda hic hareket yok, korkmaya basladım bu kadar da olur mu diye, hani dudak neyse ona alıstım da alın ve yanaklar cok kötü yaa, bir de iki cenem tam kapanmıyor hala her seyi cigneyemiyorum, normaldir insallah ama ben baya sıkıldım bu isten, insanlar garip garip bakıyor yüzümü hic hareket olmayınca
ebrucuk botox yaptırmış kadar oldun desene.. ben düşünürüm aslında daha ilerde farklı girişimlerde bulunabilirim galiba estetik operasyonlarım burunla sınırlı kalmayacakP
arkadaslar ya ben bugun dısarı cıkacaktım ve artık sapka takmak ıstemıyorum.1 ay sonrakı ılk kontrolumde reha bey hersey serbest demıstı ama ben sapka kullanmaya devam ettım.sımdı takmak ıstemıyorum ama hava cok guneslı.50 faktorlu krem kullansam ıyı olurmu.yada kullanmasam her halukarda sorun olurmu.?
cnm reha bey bana morlukların gecene kadar günese cıkma dedi, sonrasında cıkabilirsin dedi, sanırım sapkasız cıkmanda sorun olmaz, bir de günes kremi kullanmanda bir sakınca yoktur sanırım, bu forumda daha önce kullananları okumustum, ama bu benim fikrim tabii tecrübeli arkadaslar daha iyi bilirler
planet'cim begenmene cook sevindim :) benim gibi şoka girmemen cok güzelben de yavas yavas atlatıyorum, insallah sonuc cektigimiz sıkıntılara deger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?