Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hadi hayırlısı çok sevindimm geçmiş olsun ve tabiki BAŞARILAR..:)

evet sterimar deniz suyu spreyi de, saglık karnesine yazılmıyormus ben bugun aldım ceptenn :)

sterimar bende aldım canım maşallah 18,5 tl :) halbuki doktorum onu al dememiş bana nerden uydurduysam :) aklınızda bulunsun izotonik %00,9 luk cam şişe serum bu spreylerin aynısı ve daha uygun oluyor çünkü uzun süre kullanıcaz bunu 500 CC var içinde :)

Kızlar, merak edenler için: profilimdeki albümüme atelin çıktığı ilk güne (bugüne) ait bir profil fotoğrafı koydum. Burnum henüz şiş vaziyette .

benden niye dikis alındı yaaa (( ne kadar canım yandııı üfff, resmen yerimden sıcradımm ... icerdekiler kendisi düsecek dedi uc tarafta olanları kesti canım baya yandı yani
planet_daisy'cim bu arada burnun bantlıyken bile güzel görünüyor saglıkla güzel günlere insallah, ayrıca yeni isinde de basarılar dilerim...
kızlar bu arada bir sey soracagımm, ben hala mimik kullanamıyorum hic, yani hareket kabiliyeti yok, dudaklarım da öyle, millet botox mu yaptırdın diyor yani o derece, ne zaman gececek bu yaa normal mi?
bu arada arkadaşlar bugun okula gittim, ilginc bir anektot aktaracagım, hocam beni tanıyamadı adımı sordu, sonra söyleyince sen mi degistin ben mi tanıyamıyorum noldu sana yaa dedi, gözlügü fln cıkardı tekrar baktı, tabii bizim sınıf gülmekten yerlerde :) sonra noldu tatile mi gittin yüzün fln mı yandı noldu dedi :) sonra ben ameliyat oldum hocam yüzüm sis fln diyince bu sefer de özür dilerim seni incittiysem fln oldu, yaa anlamadım ben bu durumu yani tanınmayacak kadar mı degistim yaa :)))

hocanda mahcup olmus zoraki bi ameliyat sanıp:))) varsın ole olsun bak dun kimse farketmiodu bugun bi anda tanınmaz hale gelmişsinn demekki hergune bir degisiklik
bu arada mimikler icin biraz daha sabır ben hala ruj surdugumde dagıtamıyorum ust dudagımdakini elimle dagıtıyorum
o nedenle rahat ol ebrucukkk yarın bakalım ne maceralar bekliyor seni::)

cnm mimiklerimi kullanamamamın normal olmasına cok sevindim cünkü suratım hic hareket etmiyor korkmaya baslamıstım :) bu arada hakikaten benim de her günüm ayrı macera gibi degil mi seni online gördügüme cok sevindim bu arada, bir türlü denk getirememistimm :))) mail atacagım simdi kontrol et tamam mııı

bu arada burnumun uzerine dayanamadım ve maske yaptım artık bildiginiz sorunlar soyulma sivilcelenme artarak devam etti sinir bastı banada burnumla bi basbasa kalamadım:)) neyse sonucu soylerim işe yararsa
bu arada bu solusyonla ilgili epey konu olmus ben 2.yi bitiremedim bile cunku biraz sabırsızdım ve 10.gun nerdeyse spreyden sonra dısarı dogru sumkurmeye baslamıstım ve inanılmazzz rahatlamıstım tabiiki butun kuvvetimle silmiyodum ama kendime gore teknikler geliştirmiştim:) dayanamadım cunku bi muddet sonra ozellıkle gun içinde surekli tıkanıyordu cozuluyor cunku içerisi zamanla

Ben de deniz srreyi sıktıktan sonra çok ufak sümkürebiliyorum gibi, ama sürekli tıkanıyor, bir de dikişler kaybolana kadar çok cesaret edemiyorum temizlemeye.
Bir de mimik yapamamak çok garip :)) Yapay kahkahalar falan eheh ailenin dalga konusu oldum valla :) Gülerken yemek yerken çok sınırlıyım.

yaa bu mimikler benm de canımı sıkıyor, alnım yanaklarım ve üst dudagımda hic hareket yok, korkmaya basladım bu kadar da olur mu diye, hani dudak neyse ona alıstım da alın ve yanaklar cok kötü yaa, bir de iki cenem tam kapanmıyor hala her seyi cigneyemiyorum, normaldir insallah ama ben baya sıkıldım bu isten, insanlar garip garip bakıyor yüzümü hic hareket olmayınca

ebrucuk botox yaptırmış kadar oldun desene.. ben düşünürüm aslında daha ilerde farklı girişimlerde bulunabilirim galiba estetik operasyonlarım burunla sınırlı kalmayacakP

ebrucuk botox yaptırmış kadar oldun desene.. ben düşünürüm aslında daha ilerde farklı girişimlerde bulunabilirim galiba estetik operasyonlarım burunla sınırlı kalmayacakP

yaa zaten sınıftaki arkadaslar botox mu yaptırdın yoksa deyip duruyorlar, aynen avrupa yakasında iffet botox yaptırmıstı da hic hareket edemiyordu yaa ona benzedimm :roflol:

Kızlarr, az önce banyoda bandı çıkardım :) Evet biraz garip ama yine de beğendim. Alışmaya çalışıyorum görüntüye

burnun en güzel hali bantlı olan hali:)) sanirim ameliyat olanların büyük çoğunluğu yan profilden memnun olmadıkları için oluyorlar ve yan profilden o muhteşem görüntüyü görünce waowww oluyorlar. ancak bant çıktıktan sonra zamanla eksikler bulmaya başliyorsunuz. şöyle mi olsaydı böyle mi olsaydı diye. yani daha fazla detaylara takılmaya başlıyorsunuz. o nedenle bence ameliyat öncesi burnunuzun şekline göre bir gerçekçi beklenti listesi oluşturun ve o beklentilerinizi karşılayan bir burun ile karşı karşıya iseniz ne mutlu size:))

ben dört ay önce ameliyat oldum ve hala burnumun ucu top gibi görünüyor gözüme. ikinci kontrol için gittiğimde Reha bey'e bunu sorduğumda, burnumun son şeklinin bu olmayacağını, biraz daha kibarlaşacağını ve o top görüntünün söneceğini,bunun için bir-bir buçuk yıllık bir zaman dilimi gerektiğini söyledi.

bu zamana kadar Reha Bey bana ne dedi ise bire bir oldu. ben ameliyat olduktan sonra gözüme kan oturmuştu ve iki göz bebeğim neredeyse tamamına yakını kırmızı idi. bu çok az kişide duyduğum bir durumdu ve çom moralim bozulmuştu. Reha Bey bir aya kadar geçeceğini söyledi ve tam dediği zaman da gözlerim normale döndü. ameliyat sonuçları herkeste farklı olabiliyor o nedenle bende bu oldu sen de bu olmadı hesabına girerseniz içinden çıkamazsınız. mesela atel çıkarılırken hiç canım yanmadı ama benim de dışardan görünen bir kaç dikişimi aldı ve gerisi kendi dökülecek demişti. böyle farklılıklar olabilir.

hepinize geçmiş olsun. umarım bir an önce istediğiniz güzel sonuçlarla karşılaşırsınız.

arkadaslar ya ben bugun dısarı cıkacaktım ve artık sapka takmak ıstemıyorum.1 ay sonrakı ılk kontrolumde reha bey hersey serbest demıstı ama ben sapka kullanmaya devam ettım.sımdı takmak ıstemıyorum ama hava cok guneslı.50 faktorlu krem kullansam ıyı olurmu.yada kullanmasam her halukarda sorun olurmu.?

planet'cim begenmene cook sevindim :) benim gibi şoka girmemen cok güzel ben de yavas yavas atlatıyorum, insallah sonuc cektigimiz sıkıntılara deger

cnm reha bey bana morlukların gecene kadar günese cıkma dedi, sonrasında cıkabilirsin dedi, sanırım sapkasız cıkmanda sorun olmaz, bir de günes kremi kullanmanda bir sakınca yoktur sanırım, bu forumda daha önce kullananları okumustum, ama bu benim fikrim tabii tecrübeli arkadaslar daha iyi bilirler

canım banada oyle gelıyor.reha beyde artık bır ay gectı hersey serbest dedı.lakın beyaz tenlıyım ve ben bılıyorum yuzum hemen yanıyor.ve buyuzden endıselenıyorum ıste.sureklı sapkalıda ınsan sıkılıyor.artık bısmıllah dıyıp cıkacagım.delikafaduldensaol

planet'cim begenmene cook sevindim :) benim gibi şoka girmemen cok güzel ben de yavas yavas atlatıyorum, insallah sonuc cektigimiz sıkıntılara deger

İnşallah canım :) Şu anda şu klasik alından fırlama burun görüntüsü var :)) Kemerin olduğu yerler ve burunla yanakları bağlayan yerlerde şişlikler var. Eski halimden çok daha iyi tabiki..Zaman ve sabır artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…