Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ebrucum ameliyattan önce bende kuaföre yıkattırırdım diye düşünüyodum ama ameliyattan sonra basımı tam arkaya dogru egerken burnumun gerildiğini hissettim ve korktum.burnumun etrafını poşetle maske gibi bir şekil verip bantla yapıştırdım,çok komik bir görüntüydü ama naparsın bir seyler yapmak lazımdı.sadece gözlerim açıktaydı.saclarıma su döktüler ve böyle yıkadım.biraz zor oldu ama burnuma su getirmemeyi basardım:teytey:alçı alındıktan sonrada zaten rahatlıkla banyo yapabiliyorsun.ay kızlar şimdi aklıma geldide ben banyoya bile aynayla giriyodum.fazla abrtmışım galiba.neyseki gecti hepsidelikafadulden

ladyanna'cım kuaföre gitmeye cesaret edebilir miyim bilemiyorum, su fln sıcratırlar neme lazım, ama bu poset isi iyi fikir gibi ya da bir hafta hic sac yıkamamak suretiyle bitlenecegim

Freetucum,
Burnunun ameliyattan birkaç gün sonraki o şiş hali bile çok hoş duruyor. Yüz ifadeni olumlu yönde de değiştirmişe benziyor. Eminim şişliklerin indikçe çok daha güzel olacak. Ne güzel, atlattın güzel bir şekilde. Darısı sıradakilere :)

ilk sırada ben mi varım yaa :) diger kızlar nerede, derinn pakten? sizlerin burunları nasıl kızlar, atel ne zmn cıkıyor, sekli nasıl oldu ?

kimseyi yanlış etkilemek istemem. ben aldığım sonuçtan memnunum çünkü benim minimum beklentilerimi karşılıyor. tekrar ameliyat olma imkanım olsaydı yine Reha hoca'yı tercih ederdim çünkü onun elinden çıkan herhangi bir sonuca karşı güvenim tam. bu mesajı iki konuya dikkat çekmek için yazdım. ilki doktora duyulan güven. ben aynı sonucu başka bir doktorla almış olsaydım kesin memnun olmazdım. o nedenle tam anlamı ile bir güven duygunuz yoksa hiç girmeyin demek istedim. ikinci olarak da mükemmel bir sonuç beklentiniz varsa yine ameliyat olmayın dedim. mükemmel olması mümkün değil çünkü. ben keşke ameliyat olmasaydım demedim hiç. keşke başka bir doktora olsaydım da demedim hiç. benim önceki ameliyatlarımda burnum çok deforme olmuştu bu ameliyatı olmak zorundaydım. ve sonuçtan memnunum. ama dediğim gibi. yazdıklarım da burnumda gözlediğim sonuçlar. bunları sorun etmiyorum ben. siz de böyle ihtimalleri göz önünde bulundurun ki sonuç hayal kırıklığı olmasın.

nefes alma konusuna gelince. ben nefes alma sorunu yaşadığım için ilk iki ameliyatımı oldum hatta ilkini 13 yaşında iken olmak zorunda kaldım. ve hep ağzımdan nefes alan biri idim. Reha Hoca bana burnumdaki eğriliğin nefes almamı engellemediğini, ve yapacağı ameliyatın da estetik amaçlı olacağini söyledi. o zaman ben niye nefes alamıyorumun cevabı hala yok ben de. şu an 24 saat burnumdan düzgün nefes aldığımı söyleyemem ama ben yıllardır ağzımdan nefes almaya alıştığım için burnumdan nefes almayı unutuyorum. bununla alakalı olabilir. biraz karışık anlattım sanirim.

arkadaslar saolun.evet buyk bır degısım oldu sonuda ıyı olur ınsallah.sıslerım cok var hatta bazen aynada yan tarafa donmesem estetık yaptıgımı bıle anlamıyacagım cunku ladyannanın dedıgı gıbı sankı kemık hala yerınde gıbı şişlerim var.sekıl hakkında konusmak ıcın erken ama en azından kemık yok artık=)sunuda demek ıstıyorum hakıkaten cok buyuk beklentılere gırmeyın.burnunuzdakı bazı sorunlar gıdıyor ama yapı olarak hala aynı.hanı nasıl anlatacagımı bılemıyorum.benım burnumda egrılık vardı sag taraftakı goruntum ıle sol farklı ıdı.suan gene sanırım farklılar ama en azından oncekıne gore daha ıyı ama o farklılık gene var.bu yamukluk hala var anlamında degıl ama hanı ıkız olmadılar =)anlatamadım belkıde=)bu arada sunuda belırtmek ıstıyorum.reha bey hakıkaten dogal bır burun yapıyor.aılemle hem fıkır oldugumuz bır konu var oda kemseye demesem estetık oldugunu anlasılmaz sankı yıllardır kullandıgım bır burun =)herkezın gonlune gore burnu olur ınsallah

kizlar slm, benim son durumum fena degil agir bir grip geciriyormus gibiyim en kotu tarafi burnunuzu silenemek hala gece uykulari cok tatsiz ama onun disinda sislikler morluklar henen hemen kayboldu gibi.. Persembeyi bekliyorum baya sIKIldim.. Bu gribal durum olacaklara soyleyeyim gayet normalmis buna bagli kuruluk ve gerginlik var ona da uygun deri pomadlari var.. Ha bu arada sac yikamayida gozunuzde buyutmeyin.. Ben carsamba gunu ameliat oldum o hafta c.tesi kuaforde yikattim bugun veya yarin tekrardan ugramayi dusunuyorum yani cok da olay olcak bi durum degil.. Alci sonrasi yine gorusuruz)

bu konuda çok haklısın. Reha Hocaya da bunu söylemiştim. bu burun benim:)) kesinlikle çok doğal bir burun yapıyor. ama diyorsaniz ki ben obsesifimP kesinlikle mükemmel bir burun olmalı estetik olduğu belli olsa da olur o zaman bir daha düşünün..

kızlar acaba bendemi bir sorun var siz freetunun resimlerini nerden görüyorsunuz çok merak ettim

kızlar burnun dogallıgıyla ilgili bir yorum yapmak istiyorum.dogallıktan benim anladıgım yapılan burnun yuze uygun olması,yani başkasının burnuymuş gibi yüzde durmaması(tabi buda kişinin zevkine göre degişir,kişi bunu kendine göre yorumlayabilir,sonuçta bu bir begeni işi ,ben burnumu çok begeniyorum baskası benim yüzüme yakıştırmaz gibi)yani dogal burun ameliyat yapıldıktan sonra biraz ufak kusurları olması gereken bir burun degıl.zannedersem dil-em ve freetu bunu söylemek istediniz.bende size katılıyorum.dil-em cim seninde dediğin gibi ameliyat olurken burnunu çok iyi tanımalısın.sen burnunda egrilik oldugunu ve bununda bir dereceye kadar düzeltilebilecegını yazmışssın.ve doktorunda sana bunu söylediğini,ve su an cok ufak tefek sorunlar oldugunu kendine problem yaratmadıgını yazmışssın.dil-eme çok çok katılıyorum.kesinlikle mükemmeliyetcı olmıcaksınız .televizyonda bir estetik doktorunun burun ameliyatlarında bize gelen burnun yapısıda seklide çok önemli demişti.yani bu ameliyata su anki görüntüden daha güzeli olsun psikolojisiyle girilirse daha saglıklı olur diye düşünüyorum bilmem siz ne dersiniz ameliyat öncesi kafanızda bir burun belirleyip bu olucak diye çok düşünmeyin.örnegin ben özel bir gece için kıyafet alıcagım zaman hep öncesinden kafamda hayal ederdim elbiseyi üzerimde durusunu bile ve sonrada hiç bir sekilde o elbiseyi bulamam ve aldıgım elbise gercekten çok güzel olsa bile aklım benim hayal ettiğimde kalırdı eminim bunları sizde yasıyorsunuzdur.demek istediğim ameliyat sürecini yasamış biri olarak mükemmel olmalı fikrini ameliyat olmadan önce aklınızdan çıkarın ameliyat sonrası gercekten çok begenmişseniz o zaman mükemmel oldu diye sevinirsiniz.biraz karısık yazdım ama inşallah anlatabilmişimdir.:1rolleyes:

selamm kızlarr.. ben şimdi kuaförden geliorumm.. hem saçımı yıkattım hem de bi kat fön çektirdimm.. umarımm bişi olmazz burnumaa.. zaten burnumun alçısının çewresine torba bantlayarak :) (ne olur ne olmaz die) kafamdan aşağısını yıkıodumm.. şimdi daha rahatlamışş haldeyimm.. gerçekten insan kendini grip miş gibi hissedio, çünküü burun tıkalıı we ağızdan nefes alıosunuz.. benimm 2 gün öncesine kadar burnumm açıktıı, ama 2 gündürr baya bi tıkalıı.. neyse idare edioruzz artıkk.. alçı perşembe çıkıcakk.. ama bende 2 gündürr baya sızlama we gerilme warr, kötüü bişi deildir umarımm..

Selam kızlar, profilime Ankara'da bir doktorun (Reha Bey değil) yaptığı tasarımı koydum. Ben hiiiiç beğenmedim bu tasarımı...Siz ne dersiniz? Reha beyden daha iyi bir şeyler çıkacağına eminim. Ama biraz motivasyonumu düşürdü açıkçası bu tasarım..Yorumlarınızı bekliyorum =(

Aslinda bence guzel olmus. cok gercekci bir tasarim olmus hakketen kim yapti merak ettim. ancak sunu soylemeliyim tasarim gorup onu beklemek cok dogru gelmiyor bana. yine de senin icin bir fikir olur. dogal gorundu bana.

canım,eger begenmediysen yaptırma,ama bence güzel duruyor.zaten bence tasarımda biraz daha çizgiler sert duruyor.yani gercek hali daha yumusak ve güzel olyodur diye düşünüyorum.eger bu ameliyatı gercekten olmak istiyorsan ol.bu tasarım yüzünden vazgecme.bende reha beyden önce baska bir doktora gitmiştim vetasarım yapılmıştı ama vazgecmedim ve güvendiğim doktora oldum.sende güvenecegin bir doktor bulur bulmaz ol tabi kendini hazır hissediyorsan.yani benim yorumum güzel bir degişim olmuş son karar senin.

derinnnn o sızlama bended oluyodu.burnunu içi henüz yara ve dısarı cıkıp kuaföre gittiğini söylüyorsun rüzgar filan çarpınca sızlama oluyor merak etme.hatta benim ameliyat sürecim kışa denk gelmişti ameliyattan bir iki ay sonra bile çok sogukta bazen sızlamalarım yine oluyodu.normal bir seyir yani.

planet_daisy cnm ben de tasarımı begendim ama bak sen neden begenmedin ben sana sebebini söyleyeyim nacizane fikrim tabii, bak benim photoshop programım var ve kendime yapmadıgım burun kalmadı, lakin hic birini kendime yakıstıramadım, insan kendisi olunca yakıstıramıyor, halbuki baska birine gösterdigimde begeniyor, yani diyecegim o ki, insan kendi kendini pek begenmiyor, hele de pc gibi mekanik seylerde...

Evet tasarım çok mekanik geldi bana.Ama ameliyat tarihim kesin 1 haziranda Reha Bey'e ameliyat olacağım herhangi bir karar değişikliği yok. Bunu da diğer tasarım yapan doktorlar nasıl yapacaklar acaba diye bir fikir olsun diye yaptırmıştım..Reha Bey'e güveniyorum :)

Ankara yazmışım özür diliyorum hemen düzelteyim, ıstanbul'dan Yakup Avşar'ın tasarımı. ınternet sitesine fotoğraf yüklerseniz tasarım yapıp geri yolluyor.

Bu arada yanlış anlaşılmasın, eminim Yakup Bey de iyi bir cerrahtir. Yorumlarım sadece şahsi fikirlerimden ibaret. Yakup Bey'i kötülemek gibi bir amacım yok. Ama insan kendini bir türlü beğenmiyor sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…