kızlar bir sey sormak istiyorum bu arada, ya benm burnumda siyah noktalarım fln var da, siz ameliyattan önce cilt bakımı fln yaptırdınız mı acaba? barıs cakır'ın topiginde okudugum kadarıyla o yaptırtıyormus da benim de aklıma takıldı acaba siz yaptırdınız mı yoksa siyah nokta probleminiz yok mu ? bir de su takıldı aklıma, simdi bu bir hafta yüzümüzde atel varken banyo yaptınız mı, yani insan bir hafta banyo yapmazsa nasıl olur yaa, saclarımı fln yıkamak isterim ben ama korkarım daa, siz ne yaptınız acaba?
Merhabalar; Di_lem arkadasim hikayeni okuyunca beni bir korku sardi. ameliyatima bi kac hafta kaldi. Benim de ameliyatim egrilik ve tikaniklik nedeniyle olucak. Ve bu ilk ameliyatim(umarim son olur). Eger dedigin gibi bu egrilik yine ayni olucaksa acaba hic olmasammi diye dusunmeye basladim. Bi de suan nefes almanda bir sorunun varmi bir de ayni dertten muzdarip biri olarak tavsiyen varmi. tesekkurler.
Freetu; burunun gercekten guzel olmus. suan cok dogal gorunuyor sis olmasina ragmen. umarim gonlune gore olur...
arkadaslar saolun.evet buyk bır degısım oldu sonuda ıyı olur ınsallah.sıslerım cok var hatta bazen aynada yan tarafa donmesem estetık yaptıgımı bıle anlamıyacagım cunku ladyannanın dedıgı gıbı sankı kemık hala yerınde gıbı şişlerim var.sekıl hakkında konusmak ıcın erken ama en azından kemık yok artık=)sunuda demek ıstıyorum hakıkaten cok buyuk beklentılere gırmeyın.burnunuzdakı bazı sorunlar gıdıyor ama yapı olarak hala aynı.hanı nasıl anlatacagımı bılemıyorum.benım burnumda egrılık vardı sag taraftakı goruntum ıle sol farklı ıdı.suan gene sanırım farklılar ama en azından oncekıne gore daha ıyı ama o farklılık gene var.bu yamukluk hala var anlamında degıl ama hanı ıkız olmadılar =)anlatamadım belkıde=)bu arada sunuda belırtmek ıstıyorum.reha bey hakıkaten dogal bır burun yapıyor.aılemle hem fıkır oldugumuz bır konu var oda kemseye demesem estetık oldugunu anlasılmaz sankı yıllardır kullandıgım bır burun =)herkezın gonlune gore burnu olur ınsallah
Selam kızlar, profilime Ankara'da bir doktorun (Reha Bey değil) yaptığı tasarımı koydum. Ben hiiiiç beğenmedim bu tasarımı...Siz ne dersiniz? Reha beyden daha iyi bir şeyler çıkacağına eminim. Ama biraz motivasyonumu düşürdü açıkçası bu tasarım..Yorumlarınızı bekliyorum =(
Selam kızlar, profilime Ankara'da bir doktorun (Reha Bey değil) yaptığı tasarımı koydum. Ben hiiiiç beğenmedim bu tasarımı...Siz ne dersiniz? Reha beyden daha iyi bir şeyler çıkacağına eminim. Ama biraz motivasyonumu düşürdü açıkçası bu tasarım..Yorumlarınızı bekliyorum =(
selamm kızlarr.. ben şimdi kuaförden geliorumm.. hem saçımı yıkattım hem de bi kat fön çektirdimm.. umarımm bişi olmazz burnumaa.. zaten burnumun alçısının çewresine torba bantlayarak :) (ne olur ne olmaz die) kafamdan aşağısını yıkıodumm.. şimdi daha rahatlamışş haldeyimm.. gerçekten insan kendini grip miş gibi hissedio, çünküü burun tıkalıı we ağızdan nefes alıosunuz.. benimm 2 gün öncesine kadar burnumm açıktıı, ama 2 gündürr baya bi tıkalıı.. neyse idare edioruzz artıkk.. alçı perşembe çıkıcakk.. ama bende 2 gündürr baya sızlama we gerilme warr, kötüü bişi deildir umarımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?