How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yakup Avşar'ın yaptıgı burunları burada görüyorum ve son derece de güzel oluyorlar, özellikle de masummasal nickli arkadasın burnunu son derece güzel yapmıs...
cnm Reha bey bana tasarımın mekanik oldugunu, ne doktorun tam olarak yapabilecegini oraya yansıtabilecegini, ne de oradakinin aynısını yapabilecegini söylemisti... haklı bence de, yani tasarıma takılma fazla...

ben Reha Hoca ile ilk konuşmaya gittiğimde, ona nasıl olmasını istediğim konusunda fikrimi bile söylememiştim. burnumda bir bozukluk var ve o bozukluk giderildiğinde kalan şekil zaten benim kendi burnum olacak. şu an alınan sonuçtan çok memnunum çünkü bu benim burnum iyisiyle kötüsüyle:)
bazı burunlar görüyorum. kökünden kesilmiş ve yeni bir burun oturtulmuş gibi oraya. işte o zaman doğallık kayboluyor bana göre. sırf bu nedenle tasarımlara sıcak bakmıyorum. çünkü gerçeği yansıtacağını düşünmüyorum. işini iyi bilen bir doktor bir kaç yeri rutuşlayıp, burnun esas şeklini de koruyacaktır.

selamlarr :) bugün alçımm çıktıı, şunu söyleyebilirim kii gerçektenn reha bey süper bi doktor.. o kadar şiş olmasına rağmen çok beğendimm.. alçıı çıkınca biraz daha şişioo, ucu özellikle çok şiş hatta akşama kadar daha da kabalaşıcakk dedii şiştiği içinn, ama benimm herşeye rağmen hoşuma gitti.. ii ki yaptırmışım diorumm.. bütün şişlerr indiktenn sonrakii sonucunu düşündükçe daha da heyecanlanıorumm :) yaptıracak olan arkadaşlarr hiçç korkmasınlar sonucundan, güwensinlerr reha beye sonuna kadarr..

Derinnn cook sevindim yaa gercektenn, insallahh sisler inince de süperr olurr, cnm fotonu görme imkanımız var mı acabaa? hadi gecmis olsun sana artık, sıra bendee insallahh

Derinnn cook sevindim yaa gercektenn, insallahh sisler inince de süperr olurr, cnm fotonu görme imkanımız var mı acabaa? hadi gecmis olsun sana artık, sıra bendee insallahh

foto koyarımm canımm, ama haftaya fln koyarımm, zaten bant war şimdi üstünde.. Sen de gönül rahatlığıyla gir ameliyata, ben kendimi baya kasmıştım ameliyat öncesi aslında hiç gerek yokmuş, her şey iyi gider, merak etme..

foto koyarımm canımm, ama haftaya fln koyarımm, zaten bant war şimdi üstünde.. Sen de gönül rahatlığıyla gir ameliyata, ben kendimi baya kasmıştım ameliyat öncesi aslında hiç gerek yokmuş, her şey iyi gider, merak etme..

cnm ameliyata girmeden önce resmini görmek cok rahatlatacak beni cok tesekkur ederim simdiden, insallah dedigin gibi olur, ama insan tabii geriliyor ne olursa olsun, yaklastı da vakit, hepimiz saglıklı güzel burunlara kavusuruz insallah...

evet bir diğer 22 nisan alçısı daha bendeydi ve bugün kurtuldumm. yani hersey yerli yerinde o kadarını soyleyeyim cok iyi hissediyorum kendimi.. alcı cıktıktan ve banttan hemen once sole bi iki saniyeligine baktım yani ne diyebilirim cok sukur mutluyum sonuctanda memnunum.. kafanızı takmayın herseyin iyi olacagına inanın ve sabredin.. sişlik var mı yok mu su anda tam anlayamıyorum olacak dedi illaki olur.. yani simdillik mission completed arkadaslar herkese simdiden gecmisler olsun kararsızlar hemen yarın ameliyat olsun!! simdilik hoscakalın

pakten cnm sana da cook sevindim, senden de fotolarını bekliyorum, insallah herkes sizin gibi mutlu olur

kızlarrrr.ya benım alcı zamanındada olurdu ama sımdıde cok hapşırıyorum normalmı?

Freetu kafadan atmayayim ama hani ilk aklima gelen sey daha bugun Reha bey ondeki dikisleri aldi icerdede dikislerimiz var zamanla kendi kendine aticak onlar die soyledi belki seninde I dikisler gerci by zamana kalmaz ama hani acaba mi dedim , belkide hic bisey degildir cok kafani takma..

Freetu kafadan atmayayim ama hani ilk aklima gelen sey daha bugun Reha bey ondeki dikisleri aldi icerdede dikislerimiz var zamanla kendi kendine aticak onlar die soyledi belki seninde I dikisler gerci by zamana kalmaz ama hani acaba mi dedim , belkide hic bisey degildir cok kafani takma..

canım hayırlı olsun umarım beyenmıssındır.bant cıkınca bıraz bozuluyorsun alnından cıkan bır burun oluyor sakın kafana takma ınıyor.ya banada aynılarını dedı hatta benım onden bakınca gordugum beyaz ıpler vardı.sımdı onlr oncekı gıbı gorunmuyor gercı belkı daha derındede vardır.hergun en az ıkı kere hapsırıyorum.nezlemı oldum dıyorum.ınsan tedırgın oluyor.hapsırmanın normal oldugunu demıstı reha bey ama ozaman alcılı ıdım sımdı hala devam edıyor olunca tırstım ınsallah gecerfisfisfis

ben ameliyattan çıktığım gibi hapşırmaya başlamıştım. bağlantılı olduğunu da düşünemeyip, bi bu eksikti zaten ağzımı kıpırdatamıyorum bi de nezle oldum demiştim. normal yani merak etme:)))

freetu'cum baya bir süredir bu forumu takip ediyorum ve cogu kisiden aynı seyi okudum, yani sürekli hapsırdıklarını, engel olamadıklarını fln, sanırım normal...

ben biraz iyileseyim istiyorum eBru sana yetistirmeye calisirim;)) nasil sistim anlatamam nefesim acildi AMA icerisi yaniyor yara daha cokbirazda kuru tabi daha cok yeni aslinda kendini iyi hissediyosun ama arada Boyle yatip uzanmak istiyorum arada.. Cok rahat ol hersey yolunda gidecek emin olabilirsin

pakten'cim cok tesekkur ederim, resmini bana yetistirirsen de sevinirm, cnm cok gecmis olsun sana da ama zor kısmını atlattın artık geriye tatlı kısmı kaldı, hele de seklini begendiysen artık gerisi keyifli kısım :) darısı benim ve diger olmak isteyenlerin basına insallahh

Ameliyat olan arkadaslara sorum olcak burnumun uzeri kece gibi putur putur nemlendirici suruyorum ama baska bisi kullanan oldu mu merak ettim..

Ameliyat olan arkadaslara sorum olcak burnumun uzeri kece gibi putur putur nemlendirici suruyorum ama baska bisi kullanan oldu mu merak ettim..

canım benım hala ufaktanda olsa soyuluyor.ben bıraz korktugumdan hıc dokunmadım krem falan surmedım.surmekmı gerekırdı bılmıyorum ya.ben tam tersi cımbızla dokunmadan soymaya devam ettım zaten hafıf kaldırdımı gerısı geldı.yapmamakmı lazımdı onua bılemedım sımdı

kızlar burnunuza sert darbelerden kaçındığınız sürece burnunuzun üst kısmınıda temizleyebilirsiniz,Reha bey sadece temizlerken çok sert davranma demişti oda ilk zamanları tabi şimdi benimki 3,5 aylık oldu artık rahatça temizleyebiliyorum burnumu,o soyulmalarda bir ay yada bir buçuk ay devam ediyor sonra geçiyor merak etmeyin,kolay dğl burnun içinde okadar işlem oluyor burun derisinin altındaki bağlar zedeleniyor ve cilt bi süre ölü kalıyor gibi bişey tekrar eski tazeliğine gelmeside zaman alıyor tabi...Ekstra bi öneri;burnunuzu hatta cildinizi güzelce temizledikten sonra kayısı yağı sürerek masaj yapın,çok iyi nemlendiriyor,deneyin göreceksiniz belki burnunuzun soyulmasını en aza indirebilir:))

Back