kızlar bir sey sormak istiyorum bu arada, ya benm burnumda siyah noktalarım fln var da, siz ameliyattan önce cilt bakımı fln yaptırdınız mı acaba? barıs cakır'ın topiginde okudugum kadarıyla o yaptırtıyormus da benim de aklıma takıldı acaba siz yaptırdınız mı yoksa siyah nokta probleminiz yok mu ? bir de su takıldı aklıma, simdi bu bir hafta yüzümüzde atel varken banyo yaptınız mı, yani insan bir hafta banyo yapmazsa nasıl olur yaa, saclarımı fln yıkamak isterim ben ama korkarım daa, siz ne yaptınız acaba?
ebrucum ameliyattan önce bende kuaföre yıkattırırdım diye düşünüyodum ama ameliyattan sonra basımı tam arkaya dogru egerken burnumun gerildiğini hissettim ve korktum.burnumun etrafını poşetle maske gibi bir şekil verip bantla yapıştırdım,çok komik bir görüntüydü ama naparsın bir seyler yapmak lazımdı.sadece gözlerim açıktaydı.saclarıma su döktüler ve böyle yıkadım.biraz zor oldu ama burnuma su getirmemeyi basardım:teytey:alçı alındıktan sonrada zaten rahatlıkla banyo yapabiliyorsun.ay kızlar şimdi aklıma geldide ben banyoya bile aynayla giriyodum.fazla abrtmışım galiba.neyseki gecti hepsidelikafadulden