Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay evet Allah korusun kimseye vermesin, ben de korktum simdi, malum bu aralar gerginim iicce gerildim :) insallah kimseye kötü bisey olmaz güzellik ugruna sonucta...

selam kızlar.amelıyat olan arkadaslara geçmiş olsun inşallah gonullerıne gore olur.a.s.benım burnum ınıyor=)yan profıllerı beyenıyorum.ondende şişlerden dolayı sabah baska aksam baska resmen ve kemıgımın ldugu yerdekı sıslerden dolayı tam bırsey dyemıyorum=)ama alnımdan fırlayan burun seklı degıstı=)burun delıklerım bır benzıyor bır degısıyor allah bılır bakalım=)kızlar ya su kpds sınavına ben gırecegım.lakın o zamana kadar alcı cıkalı17 gun olmus olacak.3 saat basım egılmıs olacak.hanı evdeyken egdıgımde sankı burnum agırıyor hıssım oluyor ve kafam dıklıyorum.sınav gunu okadar saat egmek dogru olurmu endıselenıyorum.bılgısı olan varmı????

bıde bırsey merak ettım.burnun alcı alınırken ılk anda bır sekıl var.o gorunen sekıl bır anda şişmeye baslıyor.zamanla şişler ınınce o seklemı donuyor yanı alcı alındıgı anda grunen sekıl burnun gercekte benzeyecegı sekılmı oluyor?tuhaf bır soru oldu ama:smiley-cool:

merhaba arkadaşlar,

uzun süredir takip ediyorum yazılanları. hatta burada okuduklarım benim için referans oldu da diyebilirim doktor seçiminde. ben 3 ay önce ameliyat oldum Reha Hoca'ya. daha öncede 2 kez ameliyat olmuştum kemik eğriliği ve tıkanıklık nedeni ile. bu ameliyatların da neden olduğu çok temel olarak rahatsız olduğum bir kaç nokta vardı burun yapımla ilgili ve onları giderilmesiydi amacim.

ameliyattan çıktıktan sonra sonuç bana mükemmel gelmişti. şikayetçi olduğum konularda tam bir başarı sağlanmıştı. ancak her geçen gün daha fazla kusur bulmaya başladım ve o kadar para vermişken daha iyisi olabilir miydi acaba diye de düşünüyorum arada. eminim başka bir doktora yaptırsaydım şimdiye çoktan kıyametleri koparmıştım ancak Reha hoca'ya çok güvendiğim için demek ki olması gereken buymuş diyorum. ama yine de içime sinmeyen şeyler var.

öncelikle şunu söyleyim. burnumun estetik olduğu kesinlikle anlaşilmiyor, inanılmaz doğal bir burun oldu. yan profilden de tam istediim bir görünüme sahip ancak önden baktığım zaman gördüğüm resim hiç hoşuma gitmiyor. öncelikle gözle görülür şekilde burnum sola meyilli. reha hoca da bunu doğruladı. tamamen simetrik olamayacağını, mevcut eğriliğin ancak o derece minimuma inebileceğini söyledi. ikinci olarak önden baklıdığında çok geniş geliyor bana ve ucu da top gibi şiş. daha üç ay oldu ve hala acıyor dokundukça tek ümidim biraz daha zaman geçtikçe daha iyi olacak olması. tabi şu da var. önceki ameliyatımda KBB doktoru burnumun ucundaki kıkırdağı almiş o nedenle düşüktü ucu. şimdi orayı kaldırmak için yapılan işlem nedeni ile mi böyle onu da bilmiyorum. kimseyi yanlış yöndendirmek değil amacım ama benim burnumla ilgili son durumum budur.

bir sonraki kontrole gittiğimde Reha hocayla da bu düşüncelerimi paylaşmak istiyorum. onun neler söyleyeceğini de çok merak ediyorum.

canım gecmıs olsun ınsallah sorunların duzelır.gercı hep demekkı bukadar oluyor dıye dusunuyor ınsan.yazında su kafama takıldı.basta benım burnumla ılgılı reha beyle gorusmustuk soyle olur boyle olur dıye .hanı bazı seylerı kabullenerek ınsan bu ıse baslıyor.sonucta herkezın burun yapısı yanı eldekı malzeme farklı.yanlız benımde mesela alcım ılk cıktıgında hanı goruntu benı cok memnun ettı.hanı aa ıyı olmus hanı beklemıyordum bukadar dedım.lakın sımdı yanlar guzelde on profıl o ılk gun gordugumle alakalı degıl.gercı benım alçı cıkalı 10 gun heralde oldu.henuz belkı konusmak ıcın erken ama.benım burnumda yamukluk vardı burun delıklerım aynı hızada degıldı hafıf oynama vardı.alcı ılk cıktıgında gayet basarılı ıdı ama sımdı gene o farkı gormeye basladım.reha beyle bu konuyuda konustuk bana gercekcı yaklasımlarda bulundu ama hanı o ılk alcı cıktıgındakı goruntuye donermı sısler bır ınsın dıyorum.ama senın bu yazını okuyunca karamsarlık baslar oldu.ama sunuda dusunmek lazım.sonucta oncekı burun yapın neye ımkan verıyor ıse sanırım o oluyor.ıcımızı rhat tutmak lazım

Son düzenleme:

hayır canm benim alçı ilk alındığındaki şekile dönmüyor,bunu bil yani:teytey:

Derin ve pakten çok çok geçmiş olsun ikinize de. Nasıl durumunuz? İlk hafta nasıl geçiyor?

çok teşekkürler :) açıkçası, ewden dışarı adım atamadığım için ben sıkılıorum.. Morluklarım da geçmeye başladıı, sarardılar iyice.. Bi tek ilk iki gün nefes alma sorunu wardı, ama şimdii açıldı burnumm yani arada yine tıkanıo ama, yine de nefes alabiliorum.. Bi de alçı çokk kaşındırııoo a.s
Ben önceden ameliyat olmuş arkadaşlara bişi sorucam, önceki sayfalardan takip ettiğim kadarıyla, burnunuzu kulak çubuğuyla temizlemişsiniz.. Bana öyle bişi demedi reha bey, ama kendimm denedimm de yanlışş bişi yapmayım diee size bi sormak istedim????l

geçmiş olsun inşallah diledigin gıbı bır sonuc alırsın.ya benım burnumda dıkıslerım vardı burun delıklerımın hemen kenarında sendede vardır heralde tam bılemıyorum.bana bır goz pomatı yazılmıstı ve hanı kulak cubuguna pomatı surup dıkıslerıne surme asıl amac sanırım uygulamamı ıstemıstıler.ha ben kan dısında akıntılarım vardı sonucta burnunu cekemıyorsun yada sumkuremıyorsun.spreyı sıktıktan sonra hanı hafıften ıc taraflara gırmeden hafıf cevırerek temızledım.sende uygulayabılırsın bence ama tabı bu bana gore burun delıgının ıc etrafına yanı cok ılerılere gıtmeden rahat yapabılırsın.

selam kızlar.cuma günü doktora kontrole gittim.her sey çok güzel dedi reha bey.artık kontrole gitmeme gerek yokmuş.burun resimlerimi çekti yine.ya tam doktora sorucaktım bu resimleri napıyosunuz diye araya baska laflar girdi sonrada unuttum.:çok üzgünüm:
bir sorun yasarsan aklına bir soru takılırsa mutlaka haberleşelim dedi ve gercekten süper bir doktor ve insan oldugunu bir kere daha gösterdi.böyle işini hakkıyla yapan doktorlara çok saygı duyuyorum.alkisalkisalkis

selam derinnnn,çok geçmiş olsun.canım ben ameliyattan sonra sormuştum reha beye bu kanları nasıl temizlerim diye.o da kulak çöpüyle temizleyebilirsin ama fazla ugrasma demişti.spreyi sıktıktan sonra burun ucundaki kanlar biraz yumuşuyo sadece onları hafif hafif temizlemek istedim.ama basarılı olamamıştım.bence sende çok ugrasma.zannedersem alçın daha çıkmadı.alçıyı alırken doktorun kendisi temizliyo.tekrar çok çok geçmiş olsunkaydirigubbakcemile3

teşekkür ederimm canımm.. ewt bende temizlemeye çalışıorumm ama çok az başarılı olabildimm, bari çok fazla uğraşmiimm artık :)

freetu burnun ne alemde, bizlerle ne zmn resim paylasacaksın? cok merak ediyorum inan kii...

freetu burnun ne alemde, bizlerle ne zmn resim paylasacaksın? cok merak ediyorum inan kii...

canım ıkı tane yukedım.bıraz kırlılık var kusuruma bakmayın bıraz temızlamamısımde.ben yan profıllerı beyenıyorum.bıraz on profılı beyenmıyorum.su var.daha alcı cıkalı 11 gun oldu.ılk gun cok beyendım hanı nerden nereye dıyerekten ve ınan her gun degısıyor.sabaharı kocaman aksamları bıraz ınıyor.hanı sukredıyorum =)yanlıs anlasılmasın.onden bıraz hosnutsuz oldugum konular var.bır oncekı sayfada bır arkadasa cevap olarak degınmıstım bunlara.onuda sabretmem lazım.cok sıs var ve ınsın bakalım =)

freetucugum cok tesekkur ederim beni kırmadıgın icin, banttan cok anlasılmıyor ama yine de cok güzel gözüküyor, eger sana cok zahmet olmayacaksa bantsız ve önden resimlerini de koyarsan cok sevinirim, hemen koyamam dersen de anlarım canım, ama ben inanıyorum ki önden de zamanla begenmeye baslayacaksın, kac yıllık görünümün degisiyor kolay degil tabii, zamanla daha da oturur hem, insallah benm ki de güzel olur...

kızlar bir sey sormak istiyorum bu arada, ya benm burnumda siyah noktalarım fln var da, siz ameliyattan önce cilt bakımı fln yaptırdınız mı acaba? barıs cakır'ın topiginde okudugum kadarıyla o yaptırtıyormus da benim de aklıma takıldı acaba siz yaptırdınız mı yoksa siyah nokta probleminiz yok mu ? bir de su takıldı aklıma, simdi bu bir hafta yüzümüzde atel varken banyo yaptınız mı, yani insan bir hafta banyo yapmazsa nasıl olur yaa, saclarımı fln yıkamak isterim ben ama korkarım daa, siz ne yaptınız acaba?

canım hiç düşünemedim bantıs halını ayarlamaya çalısacagım.benım onden zaten bır sımetrı sorunum vardı hem agız olsun hem burun.burnumun ucu dusuk oldugundan bı pek fark edılmezdı ama kalkınca fark ettı sankı.sag ve sol profılımde aslında benzemez cok.burun delıklerıde.ama hanı nerden nereye oldu.reha beylede konustugumuz ıcın bu konuyu.ben bır anda goze carpsın ıstemıyorum demıstım oda carpmaz demıstı.bakalım hayırlısı.ve evet kac yılın ustune bır degısım bu alısmak zor:)sıyah noktaya gelınce ya benım cok vardı dusunmedımde hıc bu konuyu.suan burnumun ustu soyuluyor.sankı sıyah noktalar azaldı gıbı ama eger boyle bır sey varsa onceden bır bakım fena olmaz.yıkanma konusundada reha bey basını kuafor usulu yıkayabılırsın demıstı.vucudunuda hanı basını ıslatmadan boyundan asagı seklınde yıkanabılırsın.ben ıkı kere sacımı yıkamıstım annem saolsun=)lavabo bıraz boynu agrıtıyor ama ıdare edıyorsun

cnm insallah her sey gönlünce olur ve istedigin en güzel sonuca ulasırsın, ama sana sunu söyleyeyim fotonu görünce bana cesaret geldi acıkcası, cünkü diger kızların burunları o kadar kemerli ve büyük burunlar degildi ve de dogal olarak sonuclar her ne kadar güzel olsa da bana tam fikir vermiyordu cünkü benim burnum büyük ve kemerli onlar gibi degildi, senin burnunun sonucunu görünce rahatladım biraz cünkü gercekten profilden cok güzel olmus, insallah önden de zamanla tam istedigin gibi olur... bu arada bu kuaför usulü yıkama isi evde zor olur gibi ya düsünüyorum daa, bir hafta da yıkanmadan durmaz, o biraz zorlayacak sanırım beni :)

Merhabalar; Di_lem arkadasim hikayeni okuyunca beni bir korku sardi. ameliyatima bi kac hafta kaldi. Benim de ameliyatim egrilik ve tikaniklik nedeniyle olucak. Ve bu ilk ameliyatim(umarim son olur). Eger dedigin gibi bu egrilik yine ayni olucaksa acaba hic olmasammi diye dusunmeye basladim. Bi de suan nefes almanda bir sorunun varmi bir de ayni dertten muzdarip biri olarak tavsiyen varmi. tesekkurler.

Freetu; burunun gercekten guzel olmus. suan cok dogal gorunuyor sis olmasina ragmen. umarim gonlune gore olur...

freetu resimleri sildinmi canım tühhhh yetişemedim galiba eminim güzel olmuşturkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…