hee tamam tamam of allahım yaaaa :roflol: uçmuşum ben yaa bu rezilliimi anlatıcam herkese .. cnm bende okudum onu bende bi kere eskiden bi gazetede okumuştum iki kardeşten biri yaptırıo çok güzel oluo dier kardeşte yaptırmya gidio masada kalıo. Çok üzücü ama bu her ameliyatta söz konusu çok az ihtimal ama ihtimal işte. Bu açıdan bakılırsa hiç ameliyat olunamaz zaten öle düşün. Allah korusun gerçektende bende ilk okuyunca korktum çünkü msj pozitif başlayıp böle ilerleyince şok oldum
merhaba arkadaşlar,
uzun süredir takip ediyorum yazılanları. hatta burada okuduklarım benim için referans oldu da diyebilirim doktor seçiminde. ben 3 ay önce ameliyat oldum Reha Hoca'ya. daha öncede 2 kez ameliyat olmuştum kemik eğriliği ve tıkanıklık nedeni ile. bu ameliyatların da neden olduğu çok temel olarak rahatsız olduğum bir kaç nokta vardı burun yapımla ilgili ve onları giderilmesiydi amacim.
ameliyattan çıktıktan sonra sonuç bana mükemmel gelmişti. şikayetçi olduğum konularda tam bir başarı sağlanmıştı. ancak her geçen gün daha fazla kusur bulmaya başladım ve o kadar para vermişken daha iyisi olabilir miydi acaba diye de düşünüyorum arada. eminim başka bir doktora yaptırsaydım şimdiye çoktan kıyametleri koparmıştım ancak Reha hoca'ya çok güvendiğim için demek ki olması gereken buymuş diyorum. ama yine de içime sinmeyen şeyler var.
öncelikle şunu söyleyim. burnumun estetik olduğu kesinlikle anlaşilmiyor, inanılmaz doğal bir burun oldu. yan profilden de tam istediim bir görünüme sahip ancak önden baktığım zaman gördüğüm resim hiç hoşuma gitmiyor. öncelikle gözle görülür şekilde burnum sola meyilli. reha hoca da bunu doğruladı. tamamen simetrik olamayacağını, mevcut eğriliğin ancak o derece minimuma inebileceğini söyledi. ikinci olarak önden baklıdığında çok geniş geliyor bana ve ucu da top gibi şiş. daha üç ay oldu ve hala acıyor dokundukça tek ümidim biraz daha zaman geçtikçe daha iyi olacak olması. tabi şu da var. önceki ameliyatımda KBB doktoru burnumun ucundaki kıkırdağı almiş o nedenle düşüktü ucu. şimdi orayı kaldırmak için yapılan işlem nedeni ile mi böyle onu da bilmiyorum. kimseyi yanlış yöndendirmek değil amacım ama benim burnumla ilgili son durumum budur.
bir sonraki kontrole gittiğimde Reha hocayla da bu düşüncelerimi paylaşmak istiyorum. onun neler söyleyeceğini de çok merak ediyorum.
bıde bırsey merak ettım.burnun alcı alınırken ılk anda bır sekıl var.o gorunen sekıl bır anda şişmeye baslıyor.zamanla şişler ınınce o seklemı donuyor yanı alcı alındıgı anda grunen sekıl burnun gercekte benzeyecegı sekılmı oluyor?tuhaf bır soru oldu ama:smiley-cool:
Derin ve pakten çok çok geçmiş olsun ikinize de. Nasıl durumunuz? İlk hafta nasıl geçiyor?
çok teşekkürler :) açıkçası, ewden dışarı adım atamadığım için ben sıkılıorum.. Morluklarım da geçmeye başladıı, sarardılar iyice.. Bi tek ilk iki gün nefes alma sorunu wardı, ama şimdii açıldı burnumm yani arada yine tıkanıo ama, yine de nefes alabiliorum.. Bi de alçı çokk kaşındırııoo a.s
Ben önceden ameliyat olmuş arkadaşlara bişi sorucam, önceki sayfalardan takip ettiğim kadarıyla, burnunuzu kulak çubuğuyla temizlemişsiniz.. Bana öyle bişi demedi reha bey, ama kendimm denedimm de yanlışş bişi yapmayım diee size bi sormak istedim????l
çok teşekkürler :) açıkçası, ewden dışarı adım atamadığım için ben sıkılıorum.. Morluklarım da geçmeye başladıı, sarardılar iyice.. Bi tek ilk iki gün nefes alma sorunu wardı, ama şimdii açıldı burnumm yani arada yine tıkanıo ama, yine de nefes alabiliorum.. Bi de alçı çokk kaşındırııoo a.s
Ben önceden ameliyat olmuş arkadaşlara bişi sorucam, önceki sayfalardan takip ettiğim kadarıyla, burnunuzu kulak çubuğuyla temizlemişsiniz.. Bana öyle bişi demedi reha bey, ama kendimm denedimm de yanlışş bişi yapmayım diee size bi sormak istedim????l
selam derinnnn,çok geçmiş olsun.canım ben ameliyattan sonra sormuştum reha beye bu kanları nasıl temizlerim diye.o da kulak çöpüyle temizleyebilirsin ama fazla ugrasma demişti.spreyi sıktıktan sonra burun ucundaki kanlar biraz yumuşuyo sadece onları hafif hafif temizlemek istedim.ama basarılı olamamıştım.bence sende çok ugrasma.zannedersem alçın daha çıkmadı.alçıyı alırken doktorun kendisi temizliyo.tekrar çok çok geçmiş olsunkaydirigubbakcemile3
freetu burnun ne alemde, bizlerle ne zmn resim paylasacaksın? cok merak ediyorum inan kii...
kızlar bir sey sormak istiyorum bu arada, ya benm burnumda siyah noktalarım fln var da, siz ameliyattan önce cilt bakımı fln yaptırdınız mı acaba? barıs cakır'ın topiginde okudugum kadarıyla o yaptırtıyormus da benim de aklıma takıldı acaba siz yaptırdınız mı yoksa siyah nokta probleminiz yok mu ? bir de su takıldı aklıma, simdi bu bir hafta yüzümüzde atel varken banyo yaptınız mı, yani insan bir hafta banyo yapmazsa nasıl olur yaa, saclarımı fln yıkamak isterim ben ama korkarım daa, siz ne yaptınız acaba?
canım hiç düşünemedim bantıs halını ayarlamaya çalısacagım.benım onden zaten bır sımetrı sorunum vardı hem agız olsun hem burun.burnumun ucu dusuk oldugundan bı pek fark edılmezdı ama kalkınca fark ettı sankı.sag ve sol profılımde aslında benzemez cok.burun delıklerıde.ama hanı nerden nereye oldu.reha beylede konustugumuz ıcın bu konuyu.ben bır anda goze carpsın ıstemıyorum demıstım oda carpmaz demıstı.bakalım hayırlısı.ve evet kac yılın ustune bır degısım bu alısmak zor:)sıyah noktaya gelınce ya benım cok vardı dusunmedımde hıc bu konuyu.suan burnumun ustu soyuluyor.sankı sıyah noktalar azaldı gıbı ama eger boyle bır sey varsa onceden bır bakım fena olmaz.yıkanma konusundada reha bey basını kuafor usulu yıkayabılırsın demıstı.vucudunuda hanı basını ıslatmadan boyundan asagı seklınde yıkanabılırsın.ben ıkı kere sacımı yıkamıstım annem saolsun=)lavabo bıraz boynu agrıtıyor ama ıdare edıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?