kızlar günüm yaklastıkca korkmaya basladım ben yaa, acaba olmasam mı kii, kötü olmaz degil mi yaaa((
Selamlarr herkese derinin bahsettigi bir diger ameliyatta benimkiydi ondan sonra saat 16:45 de asagi aldilar tam saat bilmiyorum biraz asagida Reha beyle konustuk heralde bi 15-20 dak oyle gecmistir uyandirip ameliyathane disina cikman ve yukari cikmamla saat 6:30 filan olmustu..tam bilmiyorum sonraki 1/2 saat baya zorladi beni ama benden sonra cikan diger arkadas cok iyiydi, yani bende sonradan acildim zaten gecede fena gecmedi aslinda ara ara uyandim su andada morluklar var biraxda anlim sis ve tabi en zor kismi surekli agizdan nefes almak.. Neyse kimsenin gozu korkmasin hic pisman degilim persembe alcilar cikacak bakalim.. Simdilik bu kadar
layyza'cım haklısın ama zaman yaklastıkca insan geriliyor, bir de cmtesi sınav var iice gerildim ondan dolayı da, kafamda sürekli neler kuruyorum bilemezsin, kötü bisi olursa nasıl dava acarım, nereye husumet yöneltirim, bilirkisi raporu, harclar bilmem ne kafam öle karısık ki anlatamamehueh yazdıgım senaryoları duysan yerlere yatarsın gülmekten yani :)
bu arada derinnn ve pakten'cim size de cook gecmis olsun, her sey yoluna girer kısa zamanda insallah, fotograflarınızı da merakla bekliyorum...
bir de freetu'cum sen nerelerdesin yaa, merak ediyorum seni de ne oldu burnun, sekli nasıl, memnun musun? ses ver noolur :)
ebru ebru reha beyin sayfasının okudumda yarısını sen oluşturuosun.:):)sen de bi oku baştan istersen farkediceksin:)
ne diyorsun yani yazmiim mi bir daha :çok üzgünüm:
olurmu öle şeyy:)estteik olsanda bizde rahtlasakk sendee diorum:)
layyza'cım haklısın ama zaman yaklastıkca insan geriliyor, bir de cmtesi sınav var iice gerildim ondan dolayı da, kafamda sürekli neler kuruyorum bilemezsin, kötü bisi olursa nasıl dava acarım, nereye husumet yöneltirim, bilirkisi raporu, harclar bilmem ne kafam öle karısık ki anlatamamehueh yazdıgım senaryoları duysan yerlere yatarsın gülmekten yani :)
bu arada derinnn ve pakten'cim size de cook gecmis olsun, her sey yoluna girer kısa zamanda insallah, fotograflarınızı da merakla bekliyorum...
bir de freetu'cum sen nerelerdesin yaa, merak ediyorum seni de ne oldu burnun, sekli nasıl, memnun musun? ses ver noolur :)
zaten estetik sayfasında ogörüş bildircek insan bildirrirr illa görmesine gerek yokk arar bulur yorma kendinii:)şaka takılıorum canım çok korktuğunu biliorum anlıorum seni ama korkmana gerek yok ilk ameliyatlar genelde çok kolay olurr rahatla biraz.sadece senin açındanda endişeldiğim bir an için .ben genelde çok şanssımdır ve neyi övsem istesem sonradan pişman olurum sanki herkes benim gibi die düşündüğümden yazdım.inan çok isitorum burunun güzel olmasını.bilinçli hastalar zaten mennun olur herzamn :)valla eger rahatlayacaksan ben olmasam da yazmam canım sadece okumakla yetinirim :) ama ben buraya cogu zaman sırf reha beyin ismi forumda bas taraflarda dursun da insanlar görüp belki fikir beyan ederler diye yazıyorum, amac evrensel yani
Cnm başarılar umarım iyi geçer sınavın. aslında böle kurgulamanda bi bakıma iyi sınav için pratik olur hehhe şaka tabi cnmcm aklından uzak tut diicem ama pek mümkün diil biliorum hele hele seninki bayaa yaklaştı cnm çok tekrarlıorum ama olumlu düşün gerçekten yani hoş olcak burnum bişiiciklerde olmııcak biriki gün sora bende buraya kızlar abarttııma değmemiş diiceeni düşün yerimseniben ve sınavın bittikten sora gez toz bayaa aklına gelmesin çok sora ürkebilirsin.
zaten estetik sayfasında ogörüş bildircek insan bildirrirr illa görmesine gerek yokk arar bulur yorma kendinii:)şaka takılıorum canım çok korktuğunu biliorum anlıorum seni ama korkmana gerek yok ilk ameliyatlar genelde çok kolay olurr rahatla biraz.sadece senin açındanda endişeldiğim bir an için .ben genelde çok şanssımdır ve neyi övsem istesem sonradan pişman olurum sanki herkes benim gibi die düşündüğümden yazdım.inan çok isitorum burunun güzel olmasını.bilinçli hastalar zaten mennun olur herzamn :)
pakten, siz çıktınız değil mi ben çıktıktan sonra?? benim de alnımm şiştii baya ama süreklii buz koyuyorumm indii alnımın şişi ama gözlerimm morardıı birazz.. benimm nadiren burnumm açılıo, nefes alabiliorumm ama sonra tıkanıoo hemen.. deniz suyunu sıkmaya başladın mı sen burnuna??
heee sen kpds mi diosun ben yüksek lisans zannettim yok cnm girmiorum. Heheheh allahım umarım dava gerekicek bi durum olmaz duaya da bakar mısın yalnız . Cnmcm abartma konusunda ben senden beterim yaa hadi sen ameliat oldun olcan heycanın doğalda bana nooluyo henüz hiçbişii belli diil dahası vazgeçtim sayılır.
cnm aslında ben bu aralar cok gerginim yani bu sırf ameliyatla alakalı da degil o nedenle buraya yazıp, burada yazan kisileri okuyunca rahatlıyorum ondan ileri geliyor, zaten buraya yazan cok fazla kisi yok yani bir elin parmakları kadar sadece, iste biz de burada konusup rahatlıyoruz, burası da bir forum olduguna göre burayı isgal etmiyorum sonucta, ama bundan sonra daha az yazarım merak etme yerimseniben bir ameliyattan önce bir de sonra
olurmu seni sürekli forumda görmek güzel:).ameliyattan korkma.ameliyatına yakın sana bişey derim onu aklına getir bende çok işe yaramıştı.umarım herşyee gönlüce olurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?