evet son zamanlar tüm plastik cerrahlar bu konuda ağız birliği yapmış sanki, benim burnum ameliyatlı, ilk ameliyat olduğum dönem kontrole gittiğimde hastanede burnumu gören diğer plastik cerrahlar çok güzel diyordu, şimdi beğenmediğim bazı kısımları için gittiğim plastik cerrahların ilk görüşteki yorumları burnun fazla kavisli oluyor. 3 yılda cerrahların bakış açısı çok değişti :))
ilk ameliyattan sonra benim konkalarım şişti ve iki kaş arasında gözle zor görünecek hafif bi kemik topluğu oluştu. 2. ameliyatı kapalı oldum, kaş arasına çıkarken sanırım hırpalandı burnum, eski görüntüsü bozuldu biraz. ben tekrar eski haline getirmek istiyorum ama iyi cerrah bulmak çok zor. bu arada konkaları şişen arkadaşlara da önemli bir uyarı, lütfen konkalarınızı tamamen aldırmayın, lazerle küçültüldüğünden emin olun, konkalar burun ve ciğerler için önemli.
buarada ladyanna o kadar çok burun gördümki karıştırıorum birbirine. Ben önden olan resmini görmüştüm sanki. Çok güzel olmuş cnm tekrardan söliim tam kıvamında yani kalkıklığın. Yani böle araştırmadan ameliyat yaptırmış olsam ve burnum havada olsa doktorun burnundan getirirdim ondan dolayı aslında araştırmak bazen kafayı bulandırıo ama seni hazırlıo. Ama yinede ne yalan söliim hernekadar ineceğini de bilsem doktorun yanında hüüüüüü bu nie böle die aalayabilirm gibime gelio. Çünkü saklayamam kendimi de pek avutmayı bilen biri de diilim. Naapalım işte hiçbişii belli olmuo doktorlarda eminim alışkınlardır bu tip pskolojik durumlara. Buarad Pakten ve Derin umarım herşey yolunda gider ve güzel sonuçlanır
ilk ameliyattan sonra benim konkalarım şişti ve iki kaş arasında gözle zor görünecek hafif bi kemik topluğu oluştu. 2. ameliyatı kapalı oldum, kaş arasına çıkarken sanırım hırpalandı burnum, eski görüntüsü bozuldu biraz. ben tekrar eski haline getirmek istiyorum ama iyi cerrah bulmak çok zor. bu arada konkaları şişen arkadaşlara da önemli bir uyarı, lütfen konkalarınızı tamamen aldırmayın, lazerle küçültüldüğünden emin olun, konkalar burun ve ciğerler için önemli.
evet canım daha önceden koymuştum önden resmini bir kaç arkadas özelden isteyince kıramadım tekrar koydum..tabikide canım ilk gördüğün anda doktorun yanında ani tepkiler verebilirsin.ay çok mu kalkıkolmuş yok biraz daha mı küçük olsaydı.zaten doktorda alçıyı acar acmaz sana söylüyo bunları şimdi begenmiceksin diye.alışkınlar yani böyle tepkilere.ama tabiki bunları ortalıgı aya kaldırarak yapmamak lazım.delikafadulden hepimiz bilinçli insanlarız bunların olacagını biliyoruz.zaten bir kaç ay sonrada gülüp geciyoruz.bu arada arstırma yapman çok normal.önemli bir konu saglık.aklını biraz karıstırsada sonunda dogru karararı vericegine eminim.görüşmek üzere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?