DR.Ömer EKİN'e Sonsuz Teşekkürler

Ben ömer beyle bir kere görüstüm. .resimlerin varsa görebilirmiyim canim?

Canim resimlrin varmi? Yaptiklarini görmeden cesaret edemiyorum..görebilirmiyim ?

Sonunda bende kararimi verdim. Sizlere de cok tesekkur ederim bilgilendirdiginizden ve aciklayici yorumlarinizdan dolayi. Omer beyden randevu alicam. Aklima takilan tek sey cok belli olsun siritsin istemiyorum. Nasil gorunduguyle ilgili kaygilarim var. Bir arkadasn fotograflarini gorebilsem de icim rahat etse

canım sana özeldende sms attım ama yine yazıyorum kudura bakma çok heyecanlıyım ömer beyin numarasını rica ediyorum yardımcı olursan sevinirim

Arkadaslar ben de meme estetigini dusunmeye basladim. Ankarada yasiyorum. Forumlardan anladigim kadariyla dr omer ekin bu iste cok basarili. Gorusmek icin randevuyu nasil alabilirim ? Gerci gorusmeden once iyi bi arastirma yapmam lazim bilgi sahibi degilim bu konuda fazla. Son fiyatlar nedir arkadaslar omer beyde???

Sevgili arkadaşlar, rica etsem Ömer Bey'in numarasını bana da gönderebilir misiniz? Teşekkürler. Sevgiler.

merhaba, bende ömer beye karın germe ameliyatı olmayı düşünüyorum da. karın germe ameliyatınızda nasıl bir problem yaşadınız da revizyon gerekti, sonrasında bahsettiğinz gibi düzeltti mi iyi oldu mu, bu konuda hiç yorum paylaşım vs bulamadım size bu yüzden soruyorum teşekkürler.

şu an ameliyatımın 30. saati falan meme dikleştirme ve büyütme yaptık hastane de ilgi çok güzel umarım 1 ay sonra ödemler geçince de tam istediğim gibi olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…