Bende 7hafta önce ömer bey'e gogus büyütme ve karın germe ameliyati oldum göğüslerimden çok memnunum tam istedigim gibi oldu. karın germede de ufak bi revizyona gerektini halledecegini kafama takmanın gereksiz olduğunu söyledi ona güveniyorum.
arkadaşlar bundan 10 ay önce hacettepe ünv.nde doktor Ömer Ekin e göğüs büyütme ameliyatımı oldum.bugüne kadar konu açmadım ama çoğu arkadaşım bilir sizlerin konularında bundan yeterince söz ettim.bu teşekkürün ise amacı farklı.ameliyatımın üzerinden 10 ay geçmesine rağmen sanki dün ameliyat olmuşum gibi benimle ilgilenmekte.her sorunumda her sorumda bıkmadan telefonlarıma yada msjlarıma geri dönmekte.kendisi iyi bir dr olmasının yanı sıra ayrıca çok iyi bir insan.iyiki onu tanıdım ve iyiki doktorum olarak tercih ettim.bunun için şükür ediyorum ve ona çok teşekkür ediyorum.
Geçimsiz kız ne kadar tuttu senin ameliyat masrafların?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bi gece hastenede kalmalisin ne kadar iyi olsanda, rahat bir ameliyat geçirsen de. Ama ertesi gün gidebilirsin ama 5-6 gün sonra tekrar kontrole çağırıyorlar. Bu defa da gidiş geliş masrafi olmaz mı. Ben ameliyat günü dahil 6 gün kaldım. Ben sonuçtan çok memnunum. Zaten eğer aksi bi durum (asimetri gibi) varsa önceden bilgilendiriyorlar. Bana damla protez takıldı 1800 tl onun parası ve 1700 de hastane masrafi. Eğer yanlış hatırlamıyorsam hastane ve ameliyata ödediğim bu. Haaa bir de özel bir ameliyat olduğu için ameliyat öncesi anestezi tahlil film vs bunların hepsini de ödüyorsun. O da bi 100 tl yi bulmuşturGeçimsiz kız sonuç nasıl peki ben cok korkuyorum sonra düzelttirmek zorunda kalırsam simetri problemi olursa cok yapay durursa falan die ben de ptesi muayeneye gitcem kendisine istdan sen kac gün kaldın ne kadar ödedin benim bütçe sınırda çünkü kalmasak oluyo mu?
Bi gece hastenede kalmalisin ne kadar iyi olsanda, rahat bir ameliyat geçirsen de. Ama ertesi gün gidebilirsin ama 5-6 gün sonra tekrar kontrole çağırıyorlar. Bu defa da gidiş geliş masrafi olmaz mı. Ben ameliyat günü dahil 6 gün kaldım. Ben sonuçtan çok memnunum. Zaten eğer aksi bi durum (asimetri gibi) varsa önceden bilgilendiriyorlar. Bana damla protez takıldı 1800 tl onun parası ve 1700 de hastane masrafi. Eğer yanlış hatırlamıyorsam hastane ve ameliyata ödediğim bu. Haaa bir de özel bir ameliyat olduğu için ameliyat öncesi anestezi tahlil film vs bunların hepsini de ödüyorsun. O da bi 100 tl yi bulmuştur
O zaman 3600 gibi bi rakam tutmuş oluo senin ki bence yanlışın var :)) ya da inş yoktur diyorum ya benim bütce sınırda cunku:)ilk muayenede net tutar soylenio mu peki
evet ilk muayenede kullanılacak proteze göre tutacak rakamı söylerler sana. mutlaka sor bence bütçe sınırlı çünkü
muanede ücret ödüyor muyuz ve ameliyat sonrasi süreç nasıl yani ne kadar sürede iyileşebiliyoruz
ben de Ömer Bey'e amliyat oldum hatta sizin sayenizde ulaştım kendisine. Ben de ameliyat olalı tam 50 gün oldu. ameliyatımdan %100 memnunum, Ömer Bey'in o süreçte ve sonrasında gösterdiği ilgiden de. Ama olumsuz bir eleştirim de var ve yazmadan edemiyeceğim, Ömer Bey'le görüşmeye gittim (gittiğim üçüncü doktordu) ilgisi, pozitifliği sıcaklığı çok iyiyidi. Ona ameliyat olma kararını hemen verdim. ama iş durumu,izin durumu derken karar aldığım her tarihi ertlemek zorunda kaldım. sonra bi baktım Ömer Bey ısrarla telefonlarıma cevap vermemekte, ameliyattadır diye mesaj atıyorum onlara da dönülmüyor. zamanım dardı başka doktor araştırması çok uzun sürerdi. hem Ömer Bey içime sinmişti bu hareket dışında, ama ya ameliyat sonrası da ona ulaşamaz isem diye endişelenmeye başladım ve güvenim sarsıldı. Ama yine de Ömer Bey de Ömer bey diyordum çünkü sıfrdan bir araştırmaya gücüm ve zamanım yoktu. en sonunda onu başka numaradan aramak zorunda kaldım ve telefonumu açtı. Böyle taciz eder gibi başka numaradan aramış olmak beni üzse de sonuç almamı sağladı.
bu ufak olumsuz deneyimi sizinle paylaşmak istedim çünkü o süreçte psikoljim alt üst olmuştu ve ağlama krizlerine giriyordum. çünkü anlam veremiyordum.
ama herşeye rağmen iyi ki Ömer Bey diye ısrar etmişim diyorum. Elli gün oldu her aradığımda öutlaka dönüyor ve bütün sorularıma büyük bir sabırla cevap veriyor. TEŞEKKÜRLER DR. ÖMER BEY
şu an çok çok memnumun, sonuç harika. sana binlerce kez teşekkürler ebruli26.canım çok geçmiş olsun umarım şuanki durumundan memnunsundur.şahsen referans olduğum için üzülürüm aksi bi durumda.yaşadığın zorluk içinde ayrıca üzüldüm insan zaten hassas bi süreçte oluyor bu aşamalarda.neyseki sonu iyi olmuş.
şu an çok çok memnumun, sonuç harika. sana binlerce kez teşekkürler ebruli26.