Ben de nerdeyse 2 yıldır çok araştırma yaptım kendim için ve hiç duymadım ama duymamamız kötü bir hekim olduğuna değil, medyatik bir hekim olmadığına işaret sadece,bu da iyi bişey bile olabilir :) İçinize sindiyse tecrübeli ve akademik kariyeri olan bi hekimse zaten estetikten önce sağlığınızı düşüneceğinden çok endişe etmeyin ben de bi bakayım olumsuz olumlu bişey duyar görürsem yazarım sizeHakkında çok az bilgi var nette.kendisine abdominoplasty ameliyatı yaptırmayı düşünüyorum ama eski hastalarının görüşlerine çok ihtiyacım var..diğer topiklerde tek kişi cevap yazmadı.kimse mi tanımıyor bu cerrahı yaa,lütfen burada birileri tanıyor olsun
2014 te olan bir kişi var blogger onun ismini isminden de instagramını buldum aktif ise geri dönüş yapacaktır diye umuyorum reklam mı gerçek mi bilmiyorum bu nedenle giysili bile olsa öncesi sonrası fotosu paylaşırsa güvenilir olur özelden görüntü gönderiyorum oradan ulaşırsın ben konuşmadım sadece araştırdımBen de nerdeyse 2 yıldır çok araştırma yaptım kendim için ve hiç duymadım ama duymamamız kötü bir hekim olduğuna değil, medyatik bir hekim olmadığına işaret sadece,bu da iyi bişey bile olabilir :) İçinize sindiyse tecrübeli ve akademik kariyeri olan bi hekimse zaten estetikten önce sağlığınızı düşüneceğinden çok endişe etmeyin ben de bi bakayım olumsuz olumlu bişey duyar görürsem yazarım size
Çok teşekkür edrrim cevabın için :) ve ayrıca sana katılıyorum,adı duyulmamış olması iyi dr olmadığını göstermez.çok bilinen,sosyal medyayı çok kullanan dr da bana pek güvenilir gelmez doğrusu.zaten bu cerrah çok yoğun,koca devlet hastanesinde tek estetik cerrah kendisi.internetten randevu bile alınamıyor.2018 yılının tüm operasyon günleri dolu.eşimin işyeri hastanesine çok yakın olduğu için eşim bizzat gitti yanına.geçen sene benlerini aldırmıştı kendisine,oradan bir tanışıklığı var.yani ben henüz muayene olmadım.karnımın fotoğrafını istedi watsaptan,şubatta gelin yaparım demiş.operasyon randevusu alıp cayanlar oluyormuş.neyse,uzattım biraz :)Ben de nerdeyse 2 yıldır çok araştırma yaptım kendim için ve hiç duymadım ama duymamamız kötü bir hekim olduğuna değil, medyatik bir hekim olmadığına işaret sadece,bu da iyi bişey bile olabilir :) İçinize sindiyse tecrübeli ve akademik kariyeri olan bi hekimse zaten estetikten önce sağlığınızı düşüneceğinden çok endişe etmeyin ben de bi bakayım olumsuz olumlu bişey duyar görürsem yazarım size
Dilerim herşey istediğin gibi olur , şubattan da geç yaptırma zaten eğer kilo vermen gerekmiyosa yurtdışına çıkıyorum vs tatlı bi bahane bul rica et araya alsın seni en erken ne zaman oluyosa hava ısınmadan halletmek gerek ben de mecburen lipo dan sonra 6 ay geçsin dediği için nisan da olacağım :)Pzt günü muayene olmaya ve konuşmaya gitmeyi planlıyorum bu arada..ameliyat ettiği hastaların önce/sonra fotoları olsa çok iyi olur ama pek sanmıyorum bunlarla uğraşacağını :/
Merhaba Nurettin Uzerin yaptigi yuz germe ve burun estetigi karin germe ameliyati hakkinda bilginiz var mi?Ben kendisine yaklaşık 4 ay önce burun ameliyatı oldum Tesadüfen gördüm yazınızı aklınızda soru varsa yardımcı olabilirim :)
Tatlım, çok geçmiş olsun, ben Nurettin beye, karın germe için muayene olmuştum, gözüm tutmadı benim dr'a görün, ücretsiz muayene ediyor, göz doktoru ama pitoz ve sakat gözlerde uzman. Ben göz kapağı estetiği ameliyatı oldum, eşitledi beniMerhaba ben tanıyorum gözkapağı ameliyatı oldum 2018 yılında aslında ben farklı şikayetle gitmiştim gözkapağın düşmüş dedi onu ameliyat olsa yüzün toparlar vs. Ben ilk cesaret edemedim çok düşündüm aynaya her baktığımda gozkapagimda ki düşüklük takıntı yaptım ameliyatı olmaya karar verdim. İlgili bir doktor yaptığım yorum karalamak amaçlı değıl başıma gelenleri paylaşıyorum ama ben memnun kalmadım. Ameliyat tarihi aldiktan sonra hastalarıyla da görüştüm hepsi memnundu şikayet yoktu neyse olduk ameliyatı sıfır acı ameliyat sonrası bandaj vardi eve gidince acarsın dediler eve gelip o bandajları açınca nekadar büyük bir hata yaptığımı yaşadigim hayal kırıklığını anlatamam sağ göz kapağı düşükdükten sol göz kapağı pitoz hadi olmuşken badem gözü dedik ameliyat oldum ama okadar uyardim biri farkli biri farkli olmasın diye ondan mı böyle oldu bilmiyorum sağ normaldi ama.sol gozkapagi facisaydı kaşım aşağı inmişti gözkapagi açılmıyordu be kaşın sonuna kadar uzun bir kesik izi ama uzunluk çok bi krem vermisti onu bol sürdüm 1 hafta sonra dikisler icin gittigim de nolmus o goze die alaycı bi tavir aldı ben çok utanmıştım çünku sol göz kapağı açılmıyordu bana sordu kaç cm alındi die ben yapmadım ki ameliyatı sonra kremi cok sürmüssün alerji yapmis vs.gönderdi başından hergün bin kere aynaya bakiodum ama gecicek gibi deildo sonra bu durumu normalleştiteye çalıştım çünkü tekrar islem icin zaman gerek sonra gidip sordum tekrar yok bisey sana öyle gelio zamanla oturacak zaten 1 yıl.dolmadan tekrar işlem yapamam ödem gecsin düzelcek dedi. Bekle bekle 1 yıl doldu pandemi çıktı birgün dayanamadım randevu aldım gittim yani pandemi felan gorecek deildim çünkü baya bir rahatsızdım bu zaman için de kendime güvenim gitti evliliğim bitti herkesle ilişkim i kestim çünkü.kil.görse gözüne noldu diolar biriyle göz teması kurunca direk sol gözümde ki uzayıp giden neşyer izine bakio neyse gittim tabi beji tanimadi anlattım durumu kendimi tanittim daha önce nie gelmedin böype durumlarda erken teşhis önemli dedi :) gitim ama beklemem gerek dedigini de unuttu sanırım neyse bir iğne yapariz dedi ua da tekrar ameliyat çünkü sol göz kapagö açıp kaparken çift açılıp kapaniodu neyse çok uzattım tekrar olmaya karar verdim 1.5 yil yasadim pişmanlıktan sonra tekrar nasil oldun diceksiniz batti balil yan gider misali oldum tekrar bunun igğesmesi zaman aldi yine kas altından kesildi arafaki fazlagi alip tek çizgi oldu ama o kaş sonuna kadar uzayan neşter izi duruyor sürmedigim krem kalmadi yazın güneş ten yanınca belki geçer simdiki.aklım olsaydı olirmuydun asla asla olmazdım 3 yildir cektigimi bi Allah biliyor bi ben kendimle barisik bi insandım hauay küstüm resmen kizlar oydu hiydu uğraşmayın daha berbat oluyor bidaha kim.me derse desin asla uymam resim nasıl yükleniyor bilmiyorum isteyen olursa whatspttan atabilirim sevgiyle kalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?