Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben burun ameliyatı oldum eylul ayında daha bir sene olmadı işte nefes sıkıntım vardı kemik egrılıgıö vardçnde
Nefes alma sıkıntılarınız geçtimi görünümüz nasıl oldu eski ve yeni fotonuz var mıBen burun ameliyatı oldum eylul ayında daha bir sene olmadı işte nefes sıkıntım vardı kemik egrılıgıö vardı
Nurettin uzer beye mi ameliyat oldunuz şekliniz nasıl oldu bependiniz miBen burun ameliyatı oldum eylul ayında daha bir sene olmadı işte nefes sıkıntım vardı kemik egrılıgıö vardı
BU sorunuza cevap buldunuz muMrb nasıl oldu burnunuzdan memnunmusunuz
Kesinlikle iyleşmeye dayalı kıkırdak erimez. 15 -20 kıkırdak kullanılır ... Benim doktorum Dr nihat kaya dan muayene randevusu alın, ücretsiz bakıyor, burun çökerse perişan olursun, o kıkırdaklar bitmeden kurtarmak lazım, görüşün lütfen... Yada başka bir hekimden... Dr'a gidin lütfenAslında amelıyat suresinde iyiydi cok ilgili kontrollerde falan... Kemık egrılıgım vardı benim duzelttı nefes alamıyordum suan cok rahat alıyorum ama kıkırdak lar erımıs iyileşmeye dayalı onun dedıgıne gire
Bilmiyorum ki moralim bozuldu cıktım odasından.. Kemer kısmında hafif belli belirsiz ınıklık var ameliyattan 7 ay sonra falan oldu... Odemlerım daha inmedi burnum sızlıyor o yuzden tekrardan amelıyat olmak benı dusunduruyor... Boyle kalsın diyordum ben... Sıkıntı olur mu yanı...Kesinlikle iyleşmeye dayalı kıkırdak erimez. 15 -20 kıkırdak kullanılır ... Benim doktorum Dr nihat kaya dan muayene randevusu alın, ücretsiz bakıyor, burun çökerse perişan olursun, o kıkırdaklar bitmeden kurtarmak lazım, görüşün lütfen... Yada başka bir hekimden... Dr'a gidin lütfen
Eğer kıkırdak kaybı varsa ve zamanında gitmezseniz çok üzülürsünüz, belki daha basit bir şey, lütfen 2. Bir estetikçi baksın..Bilmiyorum ki moralim bozuldu cıktım odasından.. Kemer kısmında hafif belli belirsiz ınıklık var ameliyattan 7 ay sonra falan oldu... Odemlerım daha inmedi burnum sızlıyor o yuzden tekrardan amelıyat olmak benı dusunduruyor... Boyle kalsın diyordum ben... Sıkıntı olur mu yanı...