- 9 Ekim 2007
- 1.594
- 867
-
- Konu Sahibi busrayldrm93
ben kendisine yazdim, kolay kolay geri dönmüyor, sözde geri döndügündede resim istiyor "fiyat verebilmek icin", sonra fiyatta vermiyor. Konusma tarzi vs cok asagalayici, hic hos degil. Ben böyle bir doktorun basarili olabilecegine inanmiyorum.Dr Özay Özkaya 'ya ameliyat olan ve fiyatları bilen var mı? 360 ve uyluk germe için
Ben de aynı şeyi düşündüm, o yüzden ona ameliyat olmayacağımben kendisine yazdim, kolay kolay geri dönmüyor, sözde geri döndügündede resim istiyor "fiyat verebilmek icin", sonra fiyatta vermiyor. Konusma tarzi vs cok asagalayici, hic hos degil. Ben böyle bir doktorun basarili olabilecegine inanmiyorum.
Merhaba, burnunuzun son durumu nasılMerhaba, dün Dr Nihat Kaya hocama kontrole gittim, çok ama çok hafif asimetri olduğunu, sol tarafımın daha yavaş iyileştiğini söyledi ama daha 6.aya yeni girdiğim için 12-15 ay arasında tam sonucu görebileceğimizi, korkmamamı, eğer bir sorun olursa, ücretsiz olarak düzelteceğini, ister muayenehane de ufak işlem olsun, istersem ameliyathane de rötuş olsun asla beni mağdur etmeyeceğini söyledi, bu bile beni rahatlattı. Kendisine inancımı güçlendirdi. Kaldı ki çok minik, ufak sorunlar var. Bende, burun büyük ve aşıyı asimetrik olduğu için ameliyatta kıkırdakları çok dikkatli ve fazla sayıda kullanmaya özen gösterdiğini, beklememi istedi. Ben de Ok dedim. Bu sabah da Dr Cengizhan Ekizceli de gıdıma yaptığı vaser liposuction kontrolü için gittim, durumu gayet iyi buldu. Hazır gitmişken kol germe ve meme dikleştirme ameliyatı için görüşüp fiyat aldım, sanırım Mayıs ayında ona ameliyat olacağım. Hayırlısı...
Burun sol tarafta düşme var ama 3 mm kadar, ufak müdehale ile düzelir, çok acayip durmuyorMerhaba, burnunuzun son durumu nasıl
Memnunmusunuz
Anladım bende revizyon ameliyatı olmayı düşünüyorum o yüzden iyice araştırmak istiyorum teşekkür ederim bilgi içinBurun sol tarafta düşme var ama 3 mm kadar, ufak müdehale ile düzelir, çok acayip durmuyor
Merhaba kızınızın burnunun son hali nasıl acaba merak ediyorum ben de yeni ameliyat oldum onunkine benziyor kalkıklığı indi mi çok kalkık benimki deBurun sol tarafta düşme var ama 3 mm kadar, ufak müdehale ile düzelir, çok acayip durmuyor
Merhaba, kızımın şu anda burnu çok zarif ve güzel,aşırı kalkık değil,son derece havalı duruyorMerhaba kızınızın burnunun son hali nasıl acaba merak ediyorum ben de yeni ameliyat oldum onunkine benziyor kalkıklığı indi mi çok kalkık benimki de
Siz kime oldunuz? Çok geçmiş olsunBenim 1 yıl oldu o delikler düzelmedi kontrolüm var bakalım ne diyecek geçen sene ağustosta oldun ben malesef o delikler düzelecek gibi görünmüyor benim