- 9 Ekim 2007
- 1.594
- 867
-
- Konu Sahibi busrayldrm93
Bu resimlerden bir tanesinde başımı özellikle öne eğip, poz verdim ki, gıdımın durumu iyice belli olsun, fena değil bence
Hayır, daha önce öyle değildi, bunu Dr 'a dün akşam söyledim, daha erken olduğunu ve düzeleceğini söyledi, oraya bant gelmişti, önce ona yordum fakat ameliyat videosuna bakınca, orada da öyle olduğunu gördüm, bunu nihat beye de söyledim, takılmamamı, burun oturdukça asimetrinin geçtiğini söyledi, şu anda 22 gün olduğu için bir şey demiyorum. Zaten sorun kalırsa düzeltir diye düşünüyorum.Burnunuz güzel olmuş ama neden bir burun deliği üçgen digeri yuvarlak onceden de öylemiydi ? Doktor beye danistiniz mi ne dedi ?
Ayni problem tam olarak banada oldu. 2 senedir her konuştuğum doktor asimetriyi duzeltemiyecegini söylüyor. Maalesef sislikle giden bir problem degil. Burun deliklerimiz resmen ayni diyebilrim. iki tarafta farklı sekil .Umarım düzeltir.Hayır, daha önce öyle değildi, bunu Dr 'a dün akşam söyledim, daha erken olduğunu ve düzeleceğini söyledi, oraya bant gelmişti, önce ona yordum fakat ameliyat videosuna bakınca, orada da öyle olduğunu gördüm, bunu nihat beye de söyledim, takılmamamı, burun oturdukça asimetrinin geçtiğini söyledi, şu anda 22 gün olduğu için bir şey demiyorum. Zaten sorun kalırsa düzeltir diye düşünüyorum.
Inşallah, bu durumu kafama takmak istemiyorum, daha erken diyorum kendime sürekliAyni problem tam olarak banada oldu. 2 senedir her konuştuğum doktor asimetriyi duzeltemiyecegini söylüyor. Maalesef sislikle giden bir problem degil. Burun deliklerimiz resmen ayni diyebilrim. iki tarafta farklı sekil .Umarım düzeltir.
Merhaba, emeğinize ne kadar teşekkür etsek az . Her bir ayrıntıyı o kadar güzel anlatmışsınız ki. Bende Nihat beye 17 Ekim için ameliyat randevusu aldım ve bu süreçte yazdıklarınız anlattıklarınız çok değerliydi. Umarım burun deliğinizdeki asimetri zamanla yok olur. Sizin ve kızınızın son durumu çok güzel görünüyor. Tekrar geçmiş olsun.Merhaba, biraz önce çekilmiş fotoğrafları paylaşıyorum, yalnız bu resimlerde fazla uyuduğum için tüm yüzüm acayip şiş
Çok teşekkür ederim, ben kadınlar kulübünden çok faydalandım, başkasına da faydalı olmak isterim. İnşallah sizinde istediğiniz gibi olur herşey, şimdiden geçmiş olsunMerhaba, emeğinize ne kadar teşekkür etsek az . Her bir ayrıntıyı o kadar güzel anlatmışsınız ki. Bende Nihat beye 17 Ekim için ameliyat randevusu aldım ve bu süreçte yazdıklarınız anlattıklarınız çok değerliydi. Umarım burun deliğinizdeki asimetri zamanla yok olur. Sizin ve kızınızın son durumu çok güzel görünüyor. Tekrar geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederimÇok iyi anlatmışsınız keyfle okudum geçmiş olsun, iyi gorunuyorsunuz