- 9 Ekim 2007
- 1.594
- 867
-
- Konu Sahibi busrayldrm93
Aslında Dr çok ince, hatta normalden ince demişti deri için. Teşekkür ederim, inşallah iyi olur, bu kıkırdaklardan birinin yukarıda olması canımı sıkıyor, burun ucu açık gibi geliyor, düzelsin diye bekliyorumGüzel görünüyor. Değişim müthiş. Yalnız burnunuz epey kalın derili galiba. Öyle mi? İyilrşmesi uzun sürebilir.
Aslında haklısınız, moral bozucu bir tespit ama ben bilimsel olarak değil de burada yazan arkadaşların söylediklerine göre bir oran verdim, benim okuduğum kişiler genel olarak çok üzgün ve memnun olmayanlardı ama içinde tek tük çok memnun kişiler de gördüm tabii. Belki de sadece pişman olanlar yazdı, sonucu iyi olanlar yazmamış da olabilir. O zaman başarısız demeyelim de, istediği sonuca ulaşamamış diye düzelteyim. İlk ameliyat da burun derisi ve katmanları çok rahat kalktığı halde 2. ameliyatlarda dokular kaynaştığı için, mukavva gibi oluyor ve kesmek, biçim vermek zorlaşıyormuş. Burada okuduklarımdan öğrendim bunları. Kaldı ki benim şu anda sonucum öyle çok kötü, pişmanlık yaratacak bir şey değil, ufak, minimal kusurlar, belki de 12. ayda bunlardan kalmayacak, belki sadece şiş, belki normal 6.ay böyle, hiç bilemiyorum ki, insan vücudu kapalı kutu.Revizyon olanların yüzde 98'inin ameliyatı yine başarısız oluyor tespitiniz çok iddialı ve moral bozucu olmamış mı? Benim kadar doktor ve ameliyat sonucu araştıran kişi azdır. Tespitiniz çok yanlış. 2. ameliyatında başarılı sonuç alanların oranı çok yüksek.
Bu arada çok geçmiş olsun, umarım geçici bir sorun yaşıyorsunuzdur.