Dr. Nazım Çerkeş hakkında bilgi

nazım çerkeşe bende karın germe olmayı düşübnüyorum
olan varmı..op degıl prof.da oldugundan oldukça iyi oldugunu düşünüyorum..teoman yada fatıh bey arasında kalmışken nazım beyı de düşünür oldum..
hala devlet işindede doktor olması etkıledı..

nazım çerleş doç.olmuş.bu ınsana güven verıyor..
ama fıyatları çok yuksek

Merhaba Moonqueen,

Operasyonunuz başarılı geçmiştir umarım. Ben de Nazım Bey' e ameliyat olmayı düşünüyorum. ızlenimlerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.

Ayrıca Nazım Çerkeş' e burun estetiği yaptırmış arkadaşların da bizleri bilgilendirmelerini rica ediyorum, sitede kendisi hakkında maalesef çok az yorum var.

Şimdiden teşekkürler,

İnternette yazılanlara baklırsa Fatih Ürek , Hande Yener'in burunlarını Nazım Çerkeş yapmış .Aynı tarz ince ve uzun .İstersen google da bir bak canım :))

Birde fiyatlar konusu çok ilginç .Geçenlerde arkdaşımın kızı burun estetiği oldu .Son derece iyi bir plastik cerrah .Özel hastanede toplam 2000 tl ödedi .Buradaki uçuk rakamları okuyunca aynı ülkedeki doktorlardan mı bahsediyoruz diye düşünüyorum .En önemli kriter plastik cerrahlar derneğine kayıtlı olup olmadığı . Çok başarılı , bu işi layıkıyle yapan, abartılı fiyatlar uygulamayan cerrahlarımız var.Neticede para kolay kazanılmıyor ..

Merhaba,

Ben Nazım Çerkeş' ten burun ameliyatı için gün almış bulunmaktayım... Ameliyat sonrası isteyen arkadaşlarla tecrübelerimi paylaşabilirim :))

Bu arada ameliyat olanlar varsa ve beni bilgilendirirse içim ameliyat öncesi biraz daha rahatlamış olur.

Merhaba,

Geçtiğimiz hafta itibari ile ameliyatımı olmuş bulunmaktayım. Burnum önden şiş görünmekle birlikte yandan iyi görünüyor.

Gerçi forumla çok fazla ilgilenen yok sanırım ama, eğer sorusu olan varsa yardımcı olabilirm.

Herkese geçmiş olsun :))

:uhm:öncelıkle cok gecmıs olsun gulcek revızyon dusnuyorum asanırım nazım beye oldun bn ılgılenıyorum bırz basedrsen sewnırım.nasıl oldu burnun amlyatın acık mı kapalımı oldu ve son sorum sımdı olsan yıne ona olmayı secermeyın tavsıye edermısn kısaca?bnm ıcın olmus bırınn tecrubesı cok onmlı karr vermemde?

sanımırım amlyt olucaktınız yenı bı arastırmadayım sızde olysanz nazım beye tecrubelerınızı paylarşmrısnz karar vermemde buyuk faktor olucak umarım ılglnrsınz"

Merhaba Misserable,

Benim ilk ameliyatımdı, 3 hafta önce Jinemed' de oldum. Jinemed' ten de çok memnun kaldık, hemşireler çok ilgiliydi. Şu an için çok memnunum, tabi şişlerim var ama bu haliyle bile ben beğeniyorum açıkçası. Çevremdekiler de çok doğal olduğunu söylüyorlar. Nazım Bey ameliyatlarını açık yapıyor, ama bu seni korkutmasın, ben hiçbir sıkıntısını yaşamadım. Dikişler 1 hafta sonra alındı, 3 gün de bandaj uguladı. Sonra bandajları evde kendim çıkardım.

Nazım Bey hk. ne yazık ki internette çok fazla yorum yok, burada yazılanlar da insanın için çok ferahlatmıyor maalesef. Zaten ben internetteki yorumlara göre yapmadım seçimimi. Benim 1 yıl önce bir arkadaşım burun amleyatını Nazım Bey' e olmuştu, onun burnunu beğenmiştim, ayrıca bir doktor tanıdığımızın da onu tavsiye etmesi üzerine Nazım Bey' de karar kıldım. Kendisi görüştüğüm 2. doktordu ve ilk görüşmemde ameliyat tarihi aldım. Nazım Bey özellikle burun konusunda çok tecrübeli olduğu için onu tercih ettim. Aslında diğer unsur da çok natürel burunlar yapması idi. Ameliyat olana kadar muayenehanesinde 3-4 hastasını görme fırsatım oldu, hepsinin burunları birbirinden farklı idi. Yani fabrikasyon çalışmıyor, olmayacak birşeyi uygulamaya kalkışmıyor. Ben beklentilerimi detaylı bir şekilde anlattım, söylediği herşeyi aynen anlattığı gibi de yaptı.Ayrıca öyle kendini beğenmiş biri de değil kesinlikle, belki biraz mesafeli olabilir ama işini iyi yaptığı sürece çok da sorun değil :))

Verdiğim karardan pişman olacak birşey yaşamadım 3 hafta içinde, inşallah yaşamam da.

Ama tabi en önemlisi senin gidip bizzat görüşmen, en doğru kararı ondan sonra verebilirsin ancak. Muayene ücretli 100 TL.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Sevgiler,

Nazım Bey ilk başta biraz mesafeli görünüyor ama sonra oldukça sıcak davaranıyor bence. Fiyatları biraz yüksek ama neyle karşılaştırdığına bağlı, örneğin Naci Çelik' ten pahalı ama Onur Erol veya Yakup Avşar' dan daha düşük :) Fiyat konusunu da kesin kararını verdikten sonra detaylı bir şekilde görüşebilirsin, yardımcı olabilir. Ödemeyi ameliyattan sonra hastanede nakit olarak alıyor.

Benim burnum yandan çok güzel görünüyor bence. Önden daha çok şiş olduğu için detaylarını anlayamıyorum ama yine de fena değil. Benim kemerli ve güldüğümde aşağı doğru inen bir burnum vardı. Kemerim tamamen alındı, burnumun ucu da yandan bakıldığında hafif kalkık görünecek şekilde yukarı kaldırılmış. Güldüğümde aşağı doğru bir iniş yok artık. Nazım Bey' in burun konusunda bazı prensipleri var, çok oyuk ve ucu çok yukarıda burun kesinlikle yapmıyor ki ben de öyle burunları zaten hiç beğenmiyorum. ınsanın yüzüne photoshopla eklenmiş gibi duruyor. Şekil konusu biraz göreceli tabii, senin beklentilerin önemli. Ne istediğini anlatısın, olup olamayacağını söyler o da sana açıkça. Yapmayacağı bir şeyi de yaparım demez. Nazım Çerkeş' in revizyon ameliyat resimleri var, istersen gönderiyorlar Cosmed' den.

Ayrıca eğer görüşmeye gidersen kilniğe, asistanlarından birinin burnunu ameliyat etmiş Ağustos ayında, incelersin :))

Sevgiler,

ışte size Nazım Çerkeşte yapılmış bir burun

kendisi burunları ince ve uzun yapıyor ben beğenmiyorum
muayenanesindede gördüğüm kadınların burunlarınıda beğenmemiştim

ben daha küçük ve fındık tarzı burunları seviyorum herkesin kendi zevki tabi.
ama yaptığı burunlar erkeklerde daha hoş duruyor bu benim fikrim

Herkesin yüzüne göre farklı yapıyor bence, benim burnum ince ve uzun değil...

benim nazım çerkeşin muaynehanesinde gördüğüm kadınların hepsi ince veya inceden daha kalın ve uzun burunluydu

bilgisayarından gösterdiği resimlerdede hep aynı tarzdı burunlar..

hande yenerinkinide o yapmış o da ince ve uzun o yüzden böyle bir kanıya vardım

ayrıca kendiside dedi ben sadece bozukluğu düzeltirim yüze göre burun yaparım

öyle kavisli hokka gibi kalkık dergi modelleri çalışmıyorum diye..

ama yüze göre yaptığı burunların hepsi bana hep aynı geldi

gülcek bı resım koyrmısn yaaa yada bılgı verrmısn bıraz amlyt oldun girmedın son zamanlarda memnunmusn değilmısn bıraz bılgı ver özel msjda atılmıyo

Merhaba Misserable,

Ameliyat olalı tam 2 ay oldu benim. Son derece memnunum, mutluyum. Şişler var tabi hala ama gün geçtikçe daha güzelleşiyor.
Son zamanlarda çekilmiş bir foto yok ama 1 ay önce çektiklerimden en kısa zamanda ekleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…