arkadaslar 25 mesaji tamamlamadan resimleri goremiyormusum ne sacma bir kural ne gerek varki yahu
anlamiyorum ne gerek varki
yani bnm 25 msjim olsa ne olu olmasa ne olur
sirf bu sebepten siteye giresim gelmiyor
alti ustu bir resim bakacagim yahu
arkaslarrr yardimci olurmusunuz
son msjim sonundaaaaa ollleyyy
Nazım Bey mi gerçekleştirdi ameliyatını
ben bu dru bilmiyorm ama yaptıran bir arkaddasım var hic memnun degilmis mahvetmis burun delikleri cok buyuk ve yukarda
merhaba,
nazım çerrkeş ile ilgili bilgi istediğini gördüm ancak kimse yeni birşey yazmamış ne yaptıgını merak ettim benimde burun ameliyatım olacak ve kendisinden amelıyat randevusu aldım ama çok korkuyorum bunun için eger ameliyat olduysan bilgi rica ediyorum.tşk
albümleri görebilmem
Bugun paylasicakmisiniz resimlerinizi?
merhaba
ameliyat olmaya karar verdin mi? yarın benim alçım çıkacak fotoğraf ekleyebilirim amiliyat 1 hafta sonrası görüntüsü olarak
ameliyat oldum 1 hafta oldu burnumdan alçı çıktı bandaj var herkes olumlu konuşuyo şişliklerim indi çok az ödem var ancak burnumda çok buyuk ve kemerlı değildi ama alçı çıktıktan sonra kendimi garip hissettim aynaya bakınca sizde de oldumu şimdi bandajlı halıyle baktıgımda bir sorun goremıyorum ama yıne de endışelıyım herkes amelıyat oldugun bıle bellı degıl dedı sanırım ben çok korktugum ıçın hep en kotüüsnü düşündüm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?